Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ώρα της Κάθαρσης πλησιάζει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

Όποιος ξέρει καλά Ιστορία, γνωρίζει ότι τα τυραννικά καθεστώτα πέφτουν σε ώρες εισβολής κι επίθεσης  εξ υπέρτερου εχθρού.

Εκείνη την ώρα οι άθλιοι καρεκλοκένταυροι, οι ανίκανοι ηγέτες που κατέλαβαν ανάξια με ψέματα και ρουσφέτια την εξουσία κρύβονται κάτω από τα στρώματα.

Είναι ηθικά και ψυχολογικά αδύνατο οι διαρκείς προδότες και οι δίκην Τσολάκογλου δωσίλογοι, στις έκτακτες περιστάσεις να γίνουν ήρωες.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα η τυραννική κυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου που έχρισε ο αόρατος δικτάτορας Ιωαννίδης στις 20 Ιούλη του 1974, μετά την επιστράτευση εξαφανίστηκε και ο Σίσκο την έψαχνε επί ματαίω. Τελικά μίλησε στον Αραπάκη τον μόνο που βρήκε..

Πως ήταν δυνατό μετά από την κήρυξη επιστράτευσης όταν η χούντα άρχισε να παραδίδει οπλισμό στον καταπιεσμένο λαό να έχει σιγουριά ότι τα όπλα που παρέδιδε δεν θα χρησιμοποιούνταν εναντίον της; Μη υποστηριζόμενη από τους αγγλοαμερικανούς όπμε τα Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ώρα της Κάθαρσης θα έρθει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

Όποιος ξέρει καλά Ιστορία, γνωρίζει ότι τα τυραννικά καθεστώτα πέφτουν σε ώρες εισβολής κι επίθεσης υπέρτερου εχθρού.

Εκείνη την ώρα οι άθλιοι καρεκλοκένταυροι, οι ανίκανοι ηγέτες που κατέλαβαν ανάξια με ψέματα και ρουσφέτια την εξουσία κρύβονται κάτω από τα στρώματα.

Είναι ηθικά και ψυχολογικά αδύνατο οι διαρκείς προδότες και δωσίλογοι στις έκτακτες περιστάσεις να γίνουν ήρωες.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα η τυραννική κυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου στις 20 Ιούλη του 1974, μετά την κήρυξη επιστράτευσης εξαφανίστηκε και ο Σίσκο την έψαχνε επί ματαίω. Τελικά μίλησε στον Αραπάκη τον μόνο που βρήκε..

Πως ήταν δυνατό μετά από την κήρυξη επιστράτευσης όταν η χούντα άρχισε να παραδίδει οπλισμό στον καταπιεσμένο λαό να έχει σιγουριά ότι τα όπλα που παρέδιδε δεν θα χρησιμοποιούνταν εναντίον της; Μη υποστηριζόμενη από τους αγγλοαμερικανούς όπως προκύπτει από τα λόγια του Ιωαννίδη, «μας προδώσατε» απευθυνόμενα προς τους Αμερικάνους, εγκατέλειψε την προσπάθεια. Μόνο ο Φαίδων Γκιζίκης απέμεινε για να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Αδόκιμος στα πολιτικά και ευρισκόμενος σε σύγχυση από τα καταιγιστικά γεγονότα που λάβαιναν χώρα στο δυστυχισμένο νησί και στην Ελλάδα που αγωνιούσε κι έψαχνε για το σωτήρα που θα μας έβγαζε από τη δύσκολη θέση, συγκατάνευσε ώστε να μας πλασάρουν τον πρωτομάστορα της βίας και της νοθείας. Καμιά επένδυση σε βάθος στο επίπεδο της αυτοσυνειδησίας και της πνευματικής καλλιέργειας των ελληνόπαιδων και του λαού μας. Έτσι επέστρεψε με την εντολή φυσικά των Αμερικανών, ο Καραμανλής, ο δειλός κύριος Τριανταφυλλίδης του «η Κύπρος κείται μακράν» να βάλει τον  θεμέλιο λίθο σ’ έναν καινούργιο Γολγοθά για την Ελλάδα συγκείμενο ως επί το πλείστον από απάτριδες πολιτικούς  που έμελλε να οδηγήσουν την πατρίδα στη σημερινή κατάρρευση και παρακμή.

Όμως όσο κι αν το σύστημα ξέρει να βρίσκει λύσεις, να χρησιμοποιεί τις μαριονέτες του, να τις ντύνει με καινούργια ρούχα, και να τις πλασάρει ξανά με το εξωτερικό περίβλημα του «νέου και σύγχρονου», η εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο είναι γεγονός αναντίρρητο ότι αποτέλεσε μια νέα αρχή.

Με το τέλος της χούντας έσβησε μια περίοδος πολιτικής αθλιότητας για να ξεκινήσει μια άλλη, η οποία για τους ανιστόρητους, ατομιστές και ενδιαφερόμενους μόνο για την «τσέπη τους» Έλληνες, κανένα όφελος δεν είχε, ούτε τους δίδαξε τίποτα.

Γι’ αυτό είμαστε καταδικασμένοι να τα ζούμε όλα ξανά και ξανά, κάθε τριάντα με σαράντα χρόνια. Τούτο γιατί ο ηθικός νόμος είναι αμείλικτος. Έφταιξες; Παρασύρθηκες ψήφισες φαύλους, φαύλος και ανήθικος θα γίνεις και συ και στο τέλος έρχεται η τιμωρία. Ο ηθικός νόμος θα επιβληθεί τελικά, αποτελεί αναπόφευκτη νομοτέλεια.

Αυτό συμβαίνει στο λαό μας, σε όλους αυτή την ώρα. Οι νέοι μας, τα καλλίτερα μυαλά, εγκαταλείπουν την πατρίδα. Το δημογραφικό στο σημείο μηδέν. Οι νεκροί υπερκαλύπτουν τους ζωντανούς. Τα παραγωγικά χέρια μειώνονται τραγικά είτε λόγω της  μετανάστευσης είτε λόγω της ανεργίας και φυσικά λόγω της μη ανανέωσης του πληθυσμού. Ελλάδα μια χώρα συνταξιούχων.

Αποτέλεσμα το ΑΕΠ να μειώνεται δραματικά, αναγκαστικά οι μισθοί και οι συντάξεις να συρρικνώνονται, ενώ η καταφυγή στον εξωτερικό δανεισμό καθίσταται για την ανίκανη ηγεσία αναγκαία. Ακολουθούν τα επαίσχυντα μνημόνια, το χάσιμο της εθνικής κυριαρχίας, η υποταγή στους ξένους και η κατάσχεση της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Για 99 χρόνια γίναμε σκλάβοι στη δικτατορία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων της Ε.Ε. μιας κλίκας στην ουσία μαφιόζων ιμπεριαλιστών, ναζιστικής έμπνευσης· μια ιδιότυπη Κατοχή που δεν παύει να είναι Κατοχή.

Υπάρχει λύση;  Οι δύο εκδοχές της λύσης.

Το μόονιασμα πάνω απ’ όλα

Εκδοχή πρώτη. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!

Και οι δύο είναι επώδυνες. Εν τούτοις είναι αναπόφευκτο να περάσουν και στις δύο περιπτώσεις οι Έλληνες δια πυρός και σιδήρου. Αν δεν το κάνουν όσο πιο νωρίς γίνεται  και δεν αντιλαμβάνονται το επείγον του πράγματος, τόσο το χειρότερο γι’ αυτούς. Ο Ηθικός νόμος είναι αδήριτος θα επιβληθεί έτσι και αλλιώς.

Το λιγότερο κακό θα είναι να ενωθεί ο ελληνικός λαός πριν θρηνήσουμε νέο εμφύλιο που θα χαροποιούσε την παγκοσμιοποίηση, την ντόπια και ξένη ολιγαρχία. Ας μην ξεχνάμε το ρητό που υποστήριζε ο μακαρίτης Ρόθτσάιλντ. «Όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους εσύ αγόραζε ακίνητα».

Ενωμένος κάτω από το τρίπτυχο-ογκόλιθο, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, θα αποκτήσει το κουράγιο και την ψυχική δύναμη για να επιτύχει τα πιο κάτω προτάγματα. Α) Ν’ αρνηθεί μονομερώς την πληρωμή του χρέους και να το διαγράψει με βάση το Διεθνές δίκαιο, διότι οδηγεί τον ελληνικό λαό σε γενοκτονία και με τις προϋποθέσεις των μνημονίων είναι μη βιώσιμο και ολοσχερώς καταστροφικό για τη χώρα. Β) Να εγκαταλείψει η Ελλάδα την Ευρωπαϊκή Ένωση του τραπεζικού ιμπεριαλισμού και των εγκληματιών αρχιμαφιόζων που χωρίς να εκλεγούν στραγγίζουν και στραγγαλίζουν την ικμάδα και τον ιδρώτα των λαών έχοντας το χρήμα για θεό τους. Γ)Να επιστρέψει στην έκδοση δικού της Εθνικού νομίσματος, που θα δώσει τη δυνατότητα να επανεκκινήσει η οικονομία άμεσα. Να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή του αγροτικού τομέα και η βιομηχανία καθώς και η εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών, του ορυκτού πλούτου της χώρας κ.λπ. Δ) Να ακυρώσει της δανειακές συμβάσεις που δεσμεύουν την Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας. Ε) Να προβεί σε άμεση εθνικοποίηση και εκκαθάριση δι’ ορκωτών λογιστών των τραπεζών, να εγγυηθεί τις καταθέσεις των πολιτών και να απαιτήσει αποζημίωση των ασφαλιστικών ταμείων. Ζ) Μόνο μια κυβέρνηση πατριωτική και δημοκρατική, προερχόμενη από όλους τους Έλληνες ασχέτως ιδεολογικής τοποθέτησης μπορεί να αναλάβει το βάρος και την ευθύνη μιας τέτοιας σε βάθος και ουσία, αλλαγής. Κυβέρνηση αποτελούμενη από ακραιφνείς, ανιδιοτελείς προσωπικότητες που θα εκλεγούν από το λαό τοπικά και θα σχηματίσουν Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Ο ρόλος της Εθνοσυνέλευσης θα είναι η Σύνταξη ενός νέου Συντάγματος το οποίο δεν θα ευνοεί και δεν θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα καμίας τάξης. Οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν  ουδεμία σχέση με τους πατριδοκάπηλους και διεφθαρμένους πολιτικούς που γέννησε κι έθρεψε το μεταπολιτευτικό αστικό σύστημα. Η) Η ανακλητότητα των βουλευτών και η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας θα είναι από τις βασικές διατάξεις του νέου Συντάγματος. Θ) Επαναφορά των Νόμων προστασίας τη εργασίας και κατάργησης των ελαστικών μορφών απασχόλησης.

Και το δύσκολο, αλλά υπεράνω όλων κατ’ επιταγή του Ηθικού νόμου, πλην αναγκαίο κομμάτι της κάθαρσης στην τραγωδία που βιώνουμε: Ι)Η αυστηρή και άμεση τιμωρία των δωσίλογων πολιτικών, τεχνοκρατών, δικαστικών, που αποδεδειγμένα οδήγησαν και παρέδωσαν τη χώρα στους τοκογλύφους και τους ευρωδανειστές μιζαδόρους. Η αυστηρή τιμωρία πρωθυπουργών, υπουργών, και βουλευτών οι οποίοι υπέγραψαν με ψευδή και παραποιημένα στοιχεία τα καταστροφικά Μνημόνια καθώς και τους αντισυνταγματικούς νόμους που εψήφισαν παραβιάζοντας σχεδόν ολοκληρωτικά το έως τότε ισχύον Σύνταγμα.  

Αν όλα τα ανωτέρω δεν γίνουν επιμένουμε ότι όπως η ιστορία έχει αποδείξει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα επέλθει επί της κεφαλής των Ελλήνων και θα ξεκινήσει για μια άλλη φορά ένας νέος φαύλος κύκλος αίματος, αδελφοκτόνος με τη μορφή του εμφύλιου.

Εκδοχή δεύτερη. Μια ακόμη ήττα και ταπείνωση του ελληνικού λαού λόγω εισβολής έξωθεν.

Η κάθαρση θα ξεκινήσει από την εισβολή της Τουρκίας. Βλέποντας ο Ερντογάν έναν λαό με σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας, με ανίκανη ηγεσία, έναν λαό που πάσχει από γενική κατάθλιψη, καθημαγμένο από το σόκ και το δέος του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθίσταται συνεχώς απειλητικότερος. Γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας πολίτης έρχεται αντιμέτωπος με την αγωνία της οικονομικής του κατάρρευσης, με χαμηλό το ηθικό, με έλλειψη στόχων, ιδανικών και σκοπού, ότι ζει με την αγωνία ότι αύριο θα χάσει το έσχατο κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του με τις κατασχέσεις καθώς κι ότι θα ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει τροφικά υπολείμματα για να επιζήσει αυτός και τα παιδιά του ξέρει πως η Ελλάδα είναι ένα μπάχαλο περίπου όπως ήταν και επί περιόδου χούντας. Έτσι να διατάξει τα ασκέρια του και με τους σύμμαχους της Ελλάδος να σφυρίζουν αδιάφοροι πολύ δύσκολα θα αντισταθούν.

Εισβάλει σε μερικά νησιά και στη Θράκη κι επιβάλει στη δεύτερη αυτονομία και ενσωματώνει την Κύπρο και τα ελληνικά νησιά με την μητέρα Τουρκία.

Ας δούμε που φτάνει το θράσος του από τις σημερινές ειδήσεις:

«Απαγορεύουν» οι Τούρκοι στον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή να πραγματοποιεί επισκέψεις στα νησιά νησίδες Οινούσσες, Παναγία, Φούρνους και Ικαρία και να επιθεωρεί τις εκεί δυνάμεις της Ακτοφυλακής γιατί όπως λένε «ανήκουν» στη τουρκική νομαρχία Αιδινίου!

Συγχαίροντας την Εθνοφυλακή

Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε στις 30 Μαρτίου τα νησιά για να επιθεωρήσει τους Εθνοφύλακες. 

Μάλιστα η Άγκυρα ενοχλείται διότι «δίδεται στρατιωτική εκπαίδευση και στους κατοίκους των νησιών τα οποία ανήκουν στην τουρκική Δημοκρατία όπως και τα υπόλοιπα 14 που όλα μαζί τα έχει καταλάβει η Ελλάδα»!

«Έχουν δώσει οπλισμό, στολές και πυρομαχικά στους πολίτες και τους εκπαιδεύουν σαν στρατιώτες, μας προκαλούν και μας επιδεικνύουν της ελληνική Σημαία. Ο Στεφανής ήρθε στο νησί Hursit (ενννοεί τους Φούρνους) και πόζαρε μαζί με Έλληνες στρατιώτες»

Να θυμίσουμε ότι Περιοχές Ευθύνης των 79 ΑΔΤΕ και 88 ΣΔΙ επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουζέλο και τον Διευθυντή Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Νικόλαο Λάλο.

Στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, επισκέφθηκε το Φυλάκιο «ΦΟΥΡΝΩΝ» έδρα του 4ου Λόχου του Τάγματος Εθνοφυλακής ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ.

Συγκινητική η παρουσία Εθνοφυλάκων, οι οποίοι παρευρέθηκαν, σε ημέρα και ώρα εκτός προγράμματος εκπαίδευσης τους και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ετοιμότητας και προσφοράς προς την Πατρίδα.

Στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥ, το Στρατηγείο του Σχηματισμού στη ΛΗΜΝΟ, το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και τον 88 Λόχο Αντιαρματικών.

Ο Αρχηγός επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

5/4/2017

http://www.pronews.gr/portal/20170405/defencenet/ellinotoyrkika/40/i-agkyra-apagoreyei-ston-ages-na-episkeptetai-oinoysses

Από τα παραπάνω διαφαίνεται ότι μια ακόμη απώλεια εθνικού εδάφους και φυσικά σημαντικού μέρους της ΑΟΖ θα έχει σαν αντίκτυπο «οι γενναίοι» ηγέτες μας να τρέχουν πανικόβλητοι στα ελικόπτερα και ο λαός χαμένος να αναρωτιέται που βρίσκεται ο πρωθυπουργός του, τι έγινε  η κυβέρνηση, που βρίσκονται οι λαλίστατοι βουλευτές του που τόσα χρόνια παραπλανούσαν με τα ψέματα και τις υποσχέσεις τους τον ελληνικό λαό. Αν μάλιστα κάνουν το ίδιο λάθος της χούντας και οπλίσουν το λαό για να αμυνθεί, ουδείς εγγυάται την ασφάλεια των ντόπιων μεγαλοτσιφλικάδων και κοτζαμπάσιδων· ένας πρόσθετος λόγος να κρατούν αναμμένες τις μηχανές των ελικοπτέρων τους. Ελπίζουμε να μην προλάβουν να φύγουν.

Και σ’ αυτή την εκδοχή η αλλαγή είναι στα χέρια του ελληνικού λαού κι εξαρτάται από την συλλογική του ωριμότητα να μην καταφύγει στη βία.

Προβλέποντας και μελετώντας και στις δύο αυτές εκδοχές, το ΕΠΑΜ (ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) κατέληξε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση θα επακολουθήσει το χάος.  Για να αντιμετωπιστεί το χάος πρέπει να υπάρχει ένας βασικός κορμός που θα συγκρατήσει το λαό που θα βρίσκεται στα όρια της παραφροσύνης. Απαιτείται η δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης της χώρας ώστε να μην μείνει η χώρα αποδιοργανωμένη κι ακυβέρνητη με τον κίνδυνο ο λαός τρομαγμένος να πέσει στα χέρια των όποιων πατριδοκάπηλων και ψυχοπαθητικών τύπων, οι οποίοι θα τολμήσουν να αναλάβουν την εξουσία κατ’ εντολήν των αφεντικών τους, των διεθνών οικονομικών δολοφόνων, τη διεθνή μαφία που τους καθοδηγεί από τα παρασκήνια.

Προέχει να μη γίνει επανάληψη των ίδιων μοιραίων λαθών, λαθών από τα οποία βρίθει η ελληνική ιστορία από την εποχή του Κωλέττη, του Μαυροκορδάτου και του Καποδίστρια.

1 Σχόλιο

  1. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ.

    Κλείνουν πέντε χρόνια ποὺ μᾶς ἔχει ἐπιβληθεῖ ἕνα καθεστὼς ὁλωσδιόλου ἀντίθετο μὲ τὰ ἰδεώδη γιὰ τὰ ὁποῖα πολέμησε ὁ κόσμος μας καὶ τόσο περίλαμπρα ὁ λαός μας στὸν τελευταῖο παγκόσμιο πόλεμο. Εἶναι μία κατάσταση ὑποχρεωτικῆς νάρκης, ὅπου ὅσες πνευματικὲς ἀξίες κατορθώσαμε νὰ κρατήσουμε ζωντανές, μὲ πόνους καὶ μὲ κόπους, πᾶνε κι αὐτὲς νὰ καταποντιστοῦν μέσα στὰ ἑλώδη στεκούμενα νερά. Δὲ θὰ μοῦ ἦταν δύσκολο νὰ καταλάβω πῶς τέτοιες ζημιὲς δὲ λογαριάζουν πάρα πολὺ γιὰ ὁρισμένους ἀνθρώπους.

    Δυστυχῶς δὲν πρόκειται μόνον γι᾿ αὐτὸ τὸν κίνδυνο. Ὅλοι πιὰ τὸ διδάχτηκαν καὶ τὸ ξέρουν πὼς στὶς δικτατορικὲς καταστάσεις ἡ ἀρχὴ μπορεῖ νὰ μοιάζει εὔκολη, ὅμως ἡ τραγωδία περιμένει ἀναπότρεπτη στὸ τέλος. Τὸ δράμα αὐτοῦ τοῦ τέλους μᾶς βασανίζει, συνειδητὰ ἢ ἀσυνείδητα, ὅπως στοὺς παμπάλαιους χοροὺς τοῦ Αἰσχύλου. Ὅσο μένει ἡ ἀνωμαλία, τόσο προχωρεῖ τὸ κακό.

    Εἶμαι ἕνας ἄνθρωπος χωρὶς κανένα ἀπολύτως πολιτικὸ δεσμὸ καί, μπορῶ νὰ τὸ πῶ, μιλῶ χωρὶς φόβο καὶ χωρὶς πάθος. Βλέπω μπροστά μου τὸν γκρεμὸ ὅπου μᾶς ὁδηγεῖ ἡ καταπίεση ποὺ κάλυψε τὸν τόπο. Αὐτὴ ἡ ἀνωμαλία πρέπει νὰ σταματήσει. Εἶναι ἐθνικὴ ἐπιταγή.

    Τώρα ξαναγυρίζω στὴ σιωπή μου. Παρακαλῶ τὸ Θεὸ νὰ μὴ μὲ φέρει ἄλλη φορὰ σὲ παρόμοια ἀνάγκη νὰ ξαναμιλήσω».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.