EΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ· ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (ΕΜΑΣ)

Αγαπητοί αναγνώστες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και στην Ανάσταση της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.

Όμως μέχρι τώρα, 7 χρόνια μετά τα μνημόνια δεν φαίνεται ίχνος ελπίδας και αλλαγής για τον τόπο.

Πολύ σωστά σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο HELLAS FM το ραδιόφωνο της Νέα Υόρκης ο Δημήτρης Καζάκης επεσήμανε τα εξής.

Όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι ηλίου φαεινότερον ότι αποσκοπούν στην εξόντωση του αυτόχθονα πληθυσμού.

Προσπαθούν να του σπείρουν την απελπισία και να τον οδηγήσουν στην κατάθλιψη, στην έλλειψη στόχων, στην αγωνία για το σήμερα, το φόβο της αδυναμίας επιβίωσης και μέσα από την τεχνική του «ΣΟΚ & ΔΕΟΣ» να τον κάνουν παθητικό και αδρανή θεατή των δολοφονικών και εθνοκτόνων νόμων που καθημερινά νομοθετούνται από μια άβουλη Βουλή βάσει των μνημονίων. Είδατε τι συνέβη με το δημοψήφισμα ένας λαός εψήφισε 62.3% ΟΧΙ και σε 12 ώρες το ΟΧΙ του το έκαναν ΝΑΙ.

Και το ΟΧΙ εγένετο ΝΑΙ εντός 12αώρου

Απόδειξη των ανωτέρω ότι τα αεροδρόμια της χώρας αξίας 1,2 δις ξεπουλήθηκαν για ένα κομμάτι ψωμί και σε μια γερμανική κρατική εταιρεία ενώ υποτίθεται ότι ιδιωτικοποιούνται για να γίνει αποτελεσματικότερη η λειτουργία τους και πιο κερδοφόρα.

Μερικοί Έλληνες ανθίστανται ακόμη όπως το ΕΠΑΜ, η ΛΑΕ, η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η Ελληνική Λαίκή Συσπείρωση κ.ά. δυστυχώς δεν έχουν ακόμη ενωθεί, το προσπαθούν όμως

Το χρέος των πολιτών προς την εφορία ξεπερνάει τα 60.000.000 ευρώ και φυσικά όχι λόγω φοροδιαφυγής όπως λένε οι δήμιοι πολιτικοί μας, αλλά λόγω αδυναμίας να πληρώσουν. Το 55% των Ελλήνων αποδίδει μηδενικούς φόρους ενώ προ κρίσης ήταν 25%.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί συμβαίνει αυτό απάντησε: «Σκοπός να πάρουν μέσω των κατασχέσεων την ιδιωτική περιουσία τσάμπα και να τα δώσουν σε ξένα funds ώστε να τα εκμεταλλευτούν αυτά».

Τέλη Ιουλίου πρέπει να πληρωθεί ένα χρέος 7.5 δις το οποίο εκπροσωπεί το 22% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ 78% ΟΦΕΊΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2020. Από πού θα βγει αυτό; Δεν βγαίνει με τίποτα. Πρόκειται για αδιέξοδο που οδηγεί σε γενοκτονία.

Δημοσιογράφος: «Μα για ποιο λόγο υπογράφουν οι Έλληνες πολιτικοί τέτοιες δανειακές συμβάσεις και μνημόνια εξοντωτικά για τον ντόπιο πληθυσμό;»

Καζάκης: «Για να μην πάνε φυλακή πολιτικοί και τραπεζίτες. Έχουν κάνει τέτοιες καταχρήσεις έχουν καταληστέψει τον εθνικό κορβανά ώστε θα καταδικάζονταν  από ένα αντικειμενικό και ανεξάρτητο δικαστήριο, πολλές φορές σε ισόβια. Γι’ αυτό το λόγο κυρίως μας βάζουν στα μνημόνιa και ισοπεδώνουν τη χώρα».

Μετά τη χρεοκοπία της Lehmann Brothers και την επακολουθούσα παγκόσμια κρίση οι αγορές έγιναν πολύ σφικτές και δεν αγόραζαν κρατικά ομόλογα πολύ περισσότερο τα ελληνικά αφού ήξεραν την αστάθεια και την προχειρότητα των οικονομικών χειρισμών των Ελληνικών κυβερνήσεων. Ζούσαμε με δάνεια πουλώντας κρατικά ομόλογα στις ξένες αγορές. Όταν έκλεισε η αγορά για μας οι Ευρωπαίοι μίλησαν ξεκάθαρα και στον τότε Καραμανλή και στον ΓΑΠ και τους είπαν: «Ή θα υπερασπιστείτε τη χώρα σας (με αποτέλεσμα να πάτε φυλακή με όσες λοβιτούρες και ατασθαλίες, κλεψιές και σκάνδαλα  έχετε κάνει) ή θα προστατέψετε το Ευρώ και τις Ευρωπαϊκές τράπεζες (και εσείς θα εξασφαλιστείτε ενώ ο λαός σας θα πεθάνει)» και αυτοί στο δίλημμα προτίμησαν απάτριδες και δωσίλογοι όντες, γόνοι δωσίλογων, το δεύτερο. Έτσι ο στόχος τους και η αποστολή τους έγινε κάπως έτσι να φύγουν οι Ιθαγενείς και να μείνει το οικόπεδο.

Δημοσιογράφος: Μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και πως;

Καζάκης: Από την αρχή το έλεγα το 2010 και με θεωρούσαν φαιδρό, τώρα όλο και περισσότεροι το αντιλαμβάνονται. Υπάρχει τρόπος:

1ον) καταλύεται το κράτος άρα το χρέος είναι παράνομο και οδηγεί σε γενοκτονία έναν πληθυσμό ολόκληρο, σε λίγο θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μας, με τη μετανάστευση και τους θανάτους να ξεπερνούν κατά πολύ τις γεννήσεις κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε στην Κατοχή το 40-45 όπου είχαμε τουλάχιστον 600.000 νεκρούς.

2ον)Έξοδος από την Ε.Ε. βάσει του άρθρου 50 της συνθήκης της Λισαβώνας όπως έκανε η μεγάλη Βρετανία και εκτύπωση δικού μας νομίσματος. Η έκδοση δικού μας νομίσματος σημαίνει ανεξαρτησία και αυτονομία της χώρας. Θα γίνουμε πάλι κύριοι του εαυτού μας.

3ον) Θα δοθεί εισόδημα στους πενόμενους πολίτες. Φανταστείτε ότι το 40% των νοικοκυριών που πληρώνουν τα χρέη της χώρας στους δανειστές έχουν ανήλικα παιδιά. Άρα θα δώσουμε χρήμα για να κινηθεί η οικονομία.

4ον)Αυτό το χρήμα στην αρχή θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ισοτιμία 1:1 με το ευρώ. Φανταστείτε ότι 400.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα, βασικό κοινωνικό αγαθό. Εγώ έχω μεγαλώσει στην Καλαμάτα και χρησιμοποιούσαμε μαγκάλι. Ξέρω πώς να το χειριστώ. Είναι αδιανόητο να χάνουμε σήμερα φοιτητές διότι ζεσταίνονται με μαγκάλι και πεθαίνουν από δηλητηρίαση λόγω του μονοξείδιου του άνθρακος που συσσωρεύεται καθώς δεν ανοίγουν τα παράθυρα για να μην παγώσουν. 

5ον) Διαγραφή των ιδιωτικών χρεών με εξαίρεση τα θαλασσοδάνεια, των απατεώνων που πήραν εκατομμύρια τα έστειλαν κυρίως στο εξωτερικό και ποτέ δεν τα πλήρωσαν.

Δημοσιογράφος: μα λένε ότι αν εκδοθεί κρατικό χρήμα θα υποτιμηθεί και θα υπάρξει τεράστιος πληθωρισμός…

Καζάκης: Κάτι τέτοια λέει η κα Διαμαντοπούλου και οι όμοιοί της για να τρομάζουν οι πολίτες και να ανέχονται τέτοιους προδότες οι οποίοι φτιάχνουν και κόμμα τώρα για να διαιωνιστεί η δυστυχία μας. Ο πληθωρισμός υπάρχει μόνο σε στασιμότητα στην παραγωγή. Αυξάνεις το χρήμα και υποτιμάται το νόμισμα. Το σωστό είναι να ρίξεις χρήμα στην αγορά για τον πολίτη που πεθαίνει στην πείνα, για να δουλέψουν όλοι για να αυξηθεί η παραγωγή του ντόπιου προϊόντος που τώρα βρίσκεται σε πλήρη μαρασμό.

Δημοσιογράφος: Και τι θα γίνει με την εισαγωγή πετρελαίου και άλλων εισαγόμενων προϊόντων;

Καζάκης: Εισαγωγές με αλληλόχρεο λογαριασμό με κλήρινγκ με συμφωνία με τις χώρες εισαγωγής, το κάναμε τόσα χρόνια προ ευρώ, όχι ότι ήσαν σωστά όσα γίνονταν τότε αλλά με τούτο το χάλι… Η Ρωσία που μας τροφοδοτεί π.χ. με πετρέλαιο γιατί να μην δεχτεί την ισοτιμία της δραχμής με το ρούβλι;. Υπάρχουν εξ άλλου και άλλες μορφές εσόδων. Παράδειγμα το 61% του διαμετακομιστικού εμπορίου με πλοία ως επί το πλείστον περνάει από τη χώρα μας. Αν διαλέξουν άλλο δρόμο δεν τους συμφέρει, θα πληρώνουν περισσότερους φόρους, περισσότερα σε ναύλα, επίναυλα, σε καύσιμα, άρα θα συνεχίσουν να περνούν από εμάς και αυτά είναι σοβαρά έσοδα. Φανταστείτε ότι ο Πειραιάς πουλήθηκε σαν λιμάνι στην COSCO μόνο για 150.000.000 $ ενώ τα έσοδα από όσα είπαμε ανέρχονται σε δις.

Δημοσιογράφος του HELLAS FM: Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην εκπομπή «Αριστερά στα FM».

Όλη την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε στην πιο κάτω διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=GGMvh7qaU5E

Κοινοποιείστε το άρθρο τούτο.

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Μαρια Κ. στο 18 Απριλίου, 2017 στις 4:28 μμ
    • Απάντηση

    ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ….!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ….!!!! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΙ ΑΠ’ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠ’ΤΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!!

  1. Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my web site loaded up as fast as yours
    lol

    1. I use the WORDPRESS. Thank you for your sayings. George Evangelatos

  2. This is my first time visit at here and i am actually pleassant to read all at alone place.

    My web-site; choc

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.