Δραματική επιστολή συνταξιούχου 82 χρονών προς την αντικοινωνική προσωπικότητα (psychopathic personality) που ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας κι υπέκλεψε τον πρωθυπουργικό θώκο αναξίως μαζί με την «παρέα» του

«Είσαι ψεύτης καιροσκόπος και όχι αριστερός»

 

Το συγκλονιστικό γράμμα του 82χρονου από πόλη του νομού Σερρών, που ακολουθεί, εστάλη προς τον Παν. Λαφαζάνη, με την παράκληση, αν το θέλουμε, να δημοσιευθεί. Η Iskra θεώρησε υποχρέωσή της να δημοσιεύσει αυτούσιο, με τις ανορθογραφίες του, το ύφος αλλά και τους χαρακτηρισμούς του, το απλό, με την γλώσσα του λαού και τραγικό συνάμα γράμμα του γέροντα ακρίτα από την συνοριακή πόλη της Βορείου Ελλάδας.

Διαθέτουμε τα πλήρη στοιχεία του 82χρονου αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα δημοσιεύουμε μετά και από δική του παράκληση. Να σημειώσουμε, πάντως, ότι ο γέροντας δεν γνωρίζει προσωπικά τον Παν. Λαφαζάνη ούτε είναι ενταγμένος σε πολιτικό κόμμα.

Iskra

Τ’ ακούς ελληνάκο; Εσύ να τους πιστεύεις και τον Κυριάκο επίσης, ετοιμάσου να τον ψηφίσεις για να μας θάψει, ο προηγούμενος μας σκοτώνει τώρα!

Ολόκληρο το γράμμα έχει ως εξής:

Αλέξη Τσίπρα,

Είμαι 82 ετών και το Ποινικό μου Μητρόω λάμπη. Όμως αν μπορούσα θα σκότωνα τον πολιτικό απατεώνα Καμένο, τον οποίο ψήφισα να βοηθήσει εσένα, διότι και αυτός υποσχόταν ότι δεν θα ψιφίσει μνημόνια. Επίσης το ίδιο θα έκανα και για το κάθαρμα τον Κατρούγκαλο και ας με σούβληζαν όπως τον Αθανάσιο Διάκο. Θα το έκανα αυτό για να ξεμαγαρίσει ο τόπος από τα πολιτικά ρεμάλια που μας εξαπάτησαν και μας στέρησαν την αξιοπρέπειά μας.

Αλέξη Τσίπρα ήστε όλη ψεύτες και πολιτικοί δολοφώνοι του Ελληνικού γέννους. Ρε αθεόφοβε Τσίπρα, σ’ εμπιστευθήκαμε και σε κάναμε προθυπουργό για να βοηθίσεις εμάς και τη χώρα μας και όχι να μας ξεφτιλίζεις πολιτικέ απάνθρωπε. Είσαι αρχή πατρώνος της ψευτιάς γιατί, γιατί εσύ, εσύ μας έλεγες ότι δεν θα έκοβες τις συντάξεις. Εσύ μας έλεγες πως δεν θα έκοβες το ΕΚΑΣ. Εσύ, εσύ μας έλεγες αχάριστε ότι θα μας έδεινες τη 10η τρίτη και τη 10η τέταρτη σύνταξη. Εσύ, εσύ μας έλεγες να μην πληρώνομε χαράτσια διόδια ένμφια και ότι θα τα γλυτόναμε από εσένα.

Είσαι ψεύτης κεροσκόπος και όχι αριστερός. Οι συνάδελφοί σου, σε κατάλαβαν τι κουμάσι είσαι και σε εγκατέλειψαν. Αλήθεια πώς ήταν δυνατόν ο τεράστιος Μ. Γλέζος και οι εκλεκτοί δημοκράτες να μήνουν κοντά σου όπως Λαφαζάνης Στρατούλης Κων/πούλου Ρωμανιάς Μητρόπουλος και πολλοί άλλοι. Ο Αλαβάνος σας λέει προδότες ο Μίκης και όλη η Ελλάδα σας φωνάζουν προδότες. Ήστε υπερήφανοι λέτε κι ας πινάει η μισή Ελλάδα. Εσύ έλεγες θα έσκιζες μνημόνια και καλτσών της Μέρκελ, αλλά η Μέρκελ και ο Σόϊκλερ η δυο μαζί σε ξεβράκωσαν. Τέλος αν έχετε γεννητικά όργανα ανδρών κάντε εκλογές να δείτε την αξία σας άχρηστοι. (Ακολουθούν τα στοιχεία του αποστολέα).

Αγαπητέ κύριε Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σου ζητώ συγνώμη που συγκινήθικα στο τηλέφωνο άλλωστε πιστεύω θα γνωρίζεις, πως η απόγνωση, λυγίζει σίδερα. Φαντάζομαι δεν θα δυσκολευτής να δικαιολογήσεις τη συγκινησή μου διαβάζοντας τα πάρα κάτω. Χρόνια ζούσα με τη μικρή μου σύνταξη και με το βοήθιμα του ΕΚΑΣ, που έπερνα 20 χρόνια. Τώρα μου άφησαν 488 ευρώ και προσορινά, το μισό ΕΚΑΣ το οποίο θα μου κόψουν ως τα χριστούγεννα. Πόρους άλλους δεν έχω, σου γράφω αναλυτικά το τι μου άφησε να ζήσω η αριστερή κυβέρνηση που ψίφησα.

Παίρνω ως τώρα, 488 ευρώ

Έχω έξοδα χωρίς φαγητά και χωρίς ντίσημο. Δεν τα βάζω.

Ενοίκιο

140 ευρώ

Κοινόχρηστα

120 ευρώ

Φάρμακα

060 ευρώ

ΔΕΗ

100 ευρώ

Τηλέφωνα

030 ευρώ

Έξοδα σύνολο =

450 ευρώ

Έσοδα σύνολο ως τώρα, 488 ευρώ

Μείον 450 ευρώ έξοδα

μου μένουν = 038 ευρώ

Μένουν 38 ευρώ τώρα. Αύριο θα κόψουν 115 ευρώ το υπόλοιπο ΕΚΑΣ. Δείξε μου τον τρόπο κ. Λαφαζάνη να μην αυτοκτονήσω και να ζήσω με αξιοπρέπεια όπως έζησα τα 82 χρόνια μου. Σε παρακαλώ βρε μου τρόπο αν μπορείς Παναγιώτη μου να ζήσω με αξιοπρέπεια. Θέλω να μου απαντήσεις δεν θα ζητήσω τίποτα. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν δημοσιεύσεις αυτά που γράφω του Τσίπρα δική μου ευθύνη μόνο να προστατέψεις το επόνημό μου και το τηλέφ. του σπιτιού μου όσο για το κινητό δεν μ’ ενδιαφέρη. Σου εύχομαι να είσαι καλά και καλοτάξηδη η Λ. Ένωση.

http://www.iskra.gr/%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1-82%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BB-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CF%83/

Σ.γ.: Αισθάνομαι υποχρεωμένος σαν ψυχίατρος να προσθέσω ότι σύμφωνα με το Διαγνωστικό Εγχειρίδιο DSM-IV (το προτελευταίο, γιατί έχει ήδη εκδοθεί το DSM-V), όπως έχω γράψει και στο βιβλίο μου «ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, Υπότιτλος: Πώς να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας και τη ζωή σας», Εκδόσεις ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ, Πάτρα 2012, σελ.8, τα κριτήρια της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας είναι 7. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο για να διαγνωσθεί κάποιος σαν αντικοινωνική προσωπικότητα, (antisocial personality) ή αλλιώς ψυχοπαθητική προσωπικότητα (psychopathic personality), ή κοινωνικοπαθητική προσωπικότητα (sociopathic personality), απαιτείται να συγκεντρώνει τουλάχιστον τρία από τα επτά διαγνωστικά κριτήρια.

Στην περίπτωσή μας ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει τα κριτήρια 1, 2, 3, 5, 6 και το σπουδαιότερο το κριτήριο 7, έλλειψη τύψεων για την ψυχική οδύνη και κακομεταχείριση που προκάλεσε σε χιλιάδες συν-Έλληνες, ή την κλοπή υλικών αντικειμένων (βλέπε συντάξεις, φορολογικές υπερεπιβαρύνσεις) από τρίτους.  

Αγαπητέ Έλληνα που δε σειέσαι και δε λυγιέσαι κι αδιαφορείς. Να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα μαλθακέ και άτολμε θα ρθει η ώρα σου, η ώρα μας αποχαυνωμένε! Και φυσικά ούτε τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου δεν θα γλυτώσουν. Εδώ ο Σόϊμπλε βάζει χέρι ακόμη και στο ιερό Άσυλο των εφοπλιστών που κανείς από τα προδοτικά κι επίορκα ελληνικά κόμματα δεν το τόλμησε ως τώρα. Εσύ θα γλυτώσεις! Εμείς θα ξεφύγουμε οι οικονομικά αδύναμοι και ατομιστές εγωπαθείς;

Ευαγγελάτος Γεώργιος Νευρολόγος Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος Χορναϊκός Ψυχαναλυτής

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.