«

»

Ιούλ 16

Αφιερωμένο στα περήφανα ελληνικά νειάτα που θα μας ξεχρεώσουν από τα χρέη που τους φορτώσαμε μέχρι το 2100 μ.Χ.

Αυτή η νεολαία θα μας ξεχρεώσει με την παραγωγικότητά της και την οικονομική ανάπτυξη που θα δημιουργήσει. Πώς θα την δημιουργήσει;

Σκοτώνοντας με αμβλώσεις 350.000 με 400.000 έμβρυα ετησίως χάρη στην σαρκολατρεία της που πρώτοι διδάξαντες ήταν οι γονείς τους! Δηλαδή εμείς.

Για τούτο το πανεθνικό μας δράμα, σας προσφέρω μια ηλιακτίδα φωτός! Την οποία φυσικά θα την γράψετε εκεί που όλοι σας ξέρετε. Ο Κυριάκος και ο Τσίπρας σας ας είναι καλά!

Έμβρυο καταδικασμένο στην αγχόνη πριν γεννηθεί

Περί αμβλώσεως – π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος (όσοι δεν τον ξέρουν ας το ψάξουν, δεν θα σας τα έχουμε όλα έτοιμα).

Ένα πιστό ανδρόγυνο πήγε κάποτε στον Γέροντα ζητώντας τη συμβουλή του (δεν είχαν αυτόν Πνευματικό). Το πρόβλημα τους ήταν ότι η γυναίκα έπαιρνε δυνατά φάρμακα για κάποια ασθένεια της και κατά τη διάρκεια της θεραπείας έμεινε έγκυος. Ο γιατρός την προέτρεπε να κάνη άμβλωσι, διότι το παιδί θα γεννιόταν ανάπηρο. Ο Γέροντας τους είπε:

Και τι ήλθατε σε μένα; Να σας δώσω άδεια να το σκοτώσετε; …..

Έχετε άλλα παιδιά;

Ναι, απάντησαν. Έχουμε ένα αγοράκι.

Είναι υγιές; ρώτησε ο Γέροντας.

Μάλιστα, απαντούν αυτοί.

Εάν, Θεός φυλάξοι, πάθη μια ημιπληγία το παιδί σας αυτό η το κτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο και το καταστήση φυτό θα το πετάξετε η θα το σκοτώσετε;

Ασφαλώς όχι!

Τότε γιατί θέλετε να σκοτώσετε το κυοφορούμενο; 

Επειδή δεν το είδατε ακόμη η επειδή δεν το αγαπήσατε; Δεν έχει καμμιά σημασία αυτό. Είναι κι αυτό παιδί σας! Ακούστε: Η επιστήμη δεν είναι αλάθητη. Οι γιατροί πέφτουν πολλές φορές έξω. Και πάνω από τους γιατρούς υπάρχει ο Δημιουργός Θεός. Σ’ αυτόν να έχετε εμπιστοσύνη. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα γεννηθή ανάπηρο, όπως λένε οι γιατροί. Αλλά κι αν συμβή κάτι τέτοιο, να δοξάσετε τον Θεό και να θεωρήσετε ότι αυτό είναι ο σταυρός σας, τον οποίο πρέπει να φέρετε αγογγύστως και Εκείνος θα πιστώση το λογαριασμό σας στον Ουρανό. Και όταν θα πάτε εκεί, θα Του πήτε: «Κύριε, διά τους λόγους των χειλέων Σου, ημείς εφυλάξαμεν οδούς σκληράς» (Ψαλμ. ις’ 4). Μην θελήσετε να αποφύγετε τον σταυρό αυτό, διότι θα σας περιμένη κάποιος άλλος πιο βαρύς. Έχετε θάρρος. Προσευχηθήτε στον Κύριο μας. Θα προσευχηθώ κι εγώ και πιστεύω ότι θα γεννηθή υγιές το παιδάκι σας. Πηγαίνετε στην ευχή του Κυρίου.

Πράγματι, μετά από μερικούς μήνες γεννήθηκε ένα χαριτωμένο και υγιέστατο κοριτσάκι. Με δάκρυα, οι γονείς το ανακοίνωσαν στον Γέροντα λέγοντας:

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασι και τις προσευχές σας. 

Ζη Κύριος ο Θεός!»

Αρχιμανδρίτης  Επιφάνιος Ι. Θεοδωρόπουλος

Από το βιβλίο Υποθήκες Ζωής 

Σαν επιμύθιο σας προτείνω, αν είχαμε 450.000 Έλληνες και Ελληνίδες κάθε χρόνο στην πατρίδα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα δανεισμού, χρεών, απολύσεων, μείωσης συντάξεων και μισθών. «Κάθε άνθρωπος ικανός να εργάζεται και να παράγει” έλεγε ο μακαρίτης ο Καθηγητής μου της Υγιεινής Βασίλειος Βαλαώρας, «παράγει δέκα και καταναλίσκει ένα. Τα υπόλοιπα εννέα δέκατα της παραγωγής του πηγαίνουν υπέρ της κοινωνίας, για τους συνανθρώπους του”.

Να γιατί την Τουρκιά την χρειάζεστε να την έχετε πάντοτε δίπλα σας και να σας φοβερίζει δι’ ανασκολοπισμού! Κι όμως μυαλό δεν θα βάλετε και με την γκρίνια, και τον φοβο θα ζείτε, και με τη δυστυχία, το άγχος, την σαρκική αμαρτία, τον φόνο αθώων ψυχών θα συγκυλίεσθε μέχρι να βγει η ψυχή σας.

Όσο για τον Θεό, μας δοκιμάζει και άξιος ο μισθός μας μετά θάνατο. Αν ο ίδιος θέλει, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει ούτε ο άνθρωπος ούτε ο διάβολος. Ιδού πως η Πρόνοια του Θεού εργάζεται και τι σχέδια απεργάζεται για τα μωράκια…

Ιδού πως δουλεύει η Θεία Πρόνοια, αντί να το κατασπαράξει το έσωσε.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

2 Σχόλια

 1. Μαρια Κ.

  Ακομη και σε περιπτωση ερωτικου ατυχηματος ή βιασμου, υπαρχει το λεγομενο «χαπι της επομενης μερας”, που αν το παρει η γυναικα 12ωρες μετα απο «επικινδυνη επαφη” σε μερες γονιμες του κυκλου της, τοτε δεν μενει καθολου εγκυος!!!

 2. DIAN

  «Γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι να έρθεις ανεπιθύμητος στον κόσμο όχι σαν παιδί αγάπης , αλλά σαν παιδί στέρησης, αιφνιδιασμού, αδιαφορίας, θυμού και ενοχής από πλευράς των γονέων σου. Πρόκειται για έναν αρνητικό προκαθορισμό της ζωής σου και μια αρνητική προδιαγραφή που θα τη κουβαλάς ισόβια, δεδομένου ότι τα πραγματικά αισθήματα των γονέων ποτέ δεν μένουν κρυφά από τα παιδιά τους, αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται.

  «Ο θεός ξέρει πόσες αρρώστεις, καρκίνοι, εμφράγματα, εγκεφαλικά, και ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί, εάν το ιερατείο ήταν μετρημένο και διακριτικό, αν απέρριπτε την ηθική της κρεβατοκάμαρας, και αναθεωρούσε τελικά την ιδεολογική του γραμμή, που είναι σε γενικές γραμμές αφελής και λαϊκίστικα απλουστευμένη. «Ούτε σε ένα σπερματοζωάριο δεν επιτρέπεται να ξεφεύγει από τον προορισμό του που είναι η μήτρα της γυναίκας σου. ” Αναρρωτιόμαστε υπάρχει καθόλου αγάπη σ’ αυτό τον θρησκευτικό καταναγκασμό; Κι αν υπήρχε θα είχαν την αντοχή οι αδύναμοι αυτών των νεαρών ζευγαριών να βαστάξουν ένα τόσο μεγάλο βάρος , ένα τέτοιο ασήκωτο φορτίο;΄Κάτω από τις σημερινές,ασφυκτικές συνθήκες της αστικής οικονομίας, που αναμένονται να χειροτερεύουν όλο και πιο πολύ για τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων και όχι μόνο για το ένα τρίτο που είναι καταδικασμένο από τη γέννηση του σε φτώχεια και ανεργία χωρίς στον ήλιο μοίρα , μήπως παραφορτώνουμε με φορτία βαρέα και δισβάστακτα τους ώμους των πιστών ανθρώπων;’

  Η επικρατούσα ηθική ανέχεται το ‘βόσκημα ” έξω από το γάμο του άνδρα, θέλει τη γυναίκα στο κρεβάτι «πουτάνα”, στο σπίτι νοικοκυρά , στην οικογένεια «μάνα που να τη σέβονται” τα παιδιά της και στη δουλειά να «αποδίδει ισότιμα” με τους άνδρες συναδέλφους της. Αυτή η αντιθρησκευτική θεώρηση βλέπει το Χριστιανισμό με εχθρικό, εξευτελιστικό και υποτιμητικό μάτι, σαν κύρια αιτία της αντισεξουαλικής ηθικής, δεν καταλαβαίνει ούτε έχει την καθαρότητα της σκέψης να δει αφανάτιστα ότι αυτές οι ψευτοαπαγορεύσεις είανι στην ουσία αφύσικοι και επομένως αντιχριστιανικοί νόμοι, που εφευρέθηκαν εφαρμόστηκαν και επιβλήθηκαν με το «έτσι θέλω” από στενοκέφαλους Θεολόγους, ενώ άλλο είναι το γνήσιο μήνυμα του Ιησού.”.

  Μία, για παράδειγμα, συνέπεια είναι η απόσυρση έξω απο τη θρησκεία της αγάπης των νέων γιατί νοιώθουν ότι ακριβώς αυτόν της λείπει η αγάπη, η ερωτικότητα. Τι ειρωνία! Αλλά τι νομοτελειακή κατάληξη. Σε μια ανέραστη θρησκεία, μόνο ανέραστοι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν. ΄΄Ετσι πέτυχαν οι Εκκλησιαστικοί και θρησκευτικοί ηγέτες του Χριστιανισμού να αποκλείσουν τους εραστές της ομορφιάς, του ωραίου, της επαναστατικότητας και του πάθους, των νέων ως επί των πλείστον από το Χριστιανισμό.
  Αυτό το λάθος οφείλουμε ν\ αποκαταστήσουμε και αυτό το σκοπό εξυπηρετεί τούτο το βιβλίο, όσο κι
  αν πολεμηθεί, απ’ όποιους και αν κτυπηθεί. Διότι αγαπάμε την αλήθεια και θεωρούμε καθήκον μας να την αποκαταστήσουμε.”

  ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ” ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ

  (ΣΕΛΙΔΕΣ 294, 296, 305, 314)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>