Για όσους δεν πιστεύουν στους ψεκασμούς. Τι άλλο θέλετε αφού ο Νίκος Κατσαρός δεν σας φτάνει;

Αν δεν σας φτάνουν τα όσα λέει ο πρώην διευθυντής του ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός, ακούστε τώρα τον Θ. Κασνέση αεροπόρο να τα λέει:

Μας θέλουν δυινητικά άρρωστους, από το βενζόλιο (καρκινογόνο) τις νιτροσαμίνες (καρκινογόνες), το βάριο, το αργίλλιο (αναφέρει το απεμπλουτισμένο Ουράνιο και Υδράργυρο, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για αυτά τα δύο) και βάλε.

Ο Κασνέσης βέβαια δεν ξέρει αγγλικά και μιλάει με περίεργο τρόπο. Φαίνεται αγράμματος και για μας τίθεται εν αμφιβόλω, αν είναι πιλότος, πάντως είναι ο πρώτος που τα λέει, σαν Σπαρτιάτης όπως αποκαλύπτει μετά τον Νίκο Κατσαρό.

Φυσικά τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ μας ψεκάζουν. Ένα παγκόσμιο αμερικανοσιωνιστικό δημιούργημα το οποίο ποτέ δεν βόηθησε την Ελλάδα, ούτε το 1974 με την εισβολή στην κύπρο, ούτε με τις γκρίζες ζώνες και τα Ίμια.

Αναφέρει ακόμη και τα Chem Busters του Ντον Κροφτ, (κάτι σαν τους Ghostbusters) κυνηγούς διάλυσης των ψεκασμών που εφαρμόζονται στην Κρήτη. Μιλάει για κάποιους οργονίτες, ενεργειακό δίκτυο προστασίας (;) του Ντον Κροφτ που εξουδετερώνει τα ψεκαζόμενα μέταλλα.

Παρακολουθείστε τον στο Κόντρα Channel.

http://https://www.youtube.com/watch?v=oBzOY8c_WcU

Διαβάστε όμως και τις συνενετεύξεις που δίνει ο Νίκος Κατσαρός καλό θα μας κάνει πρόκειται για έναν έντιμο άνθρωπο και καταξιωμένο επιστήμονα στην συνέχεια:

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.