ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

Πρώην βουλευτής χαρίζει ακίνητη περιουσία 10 εκατ. ευρώ στο κράτος !

Ευρωβουλή και ελληνικό Κοινοβούλιο, ανταλλακτήριο-μεταλλακτήριο ψυχών, ιδεών και ηθικών αρχών!

Στα 83 του θέλει να βοηθήσει στη μείωση του χρέους

Όλη την ακίνητη περιουσία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, θέλει να χαρίσει στο κράτος ο πρώην βουλευτής Αθήνας της ΝΔ  Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σε συνάντησή του με κορυφαίο υπουργό ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε  δωρεά εν ζωή ενός ημιτελούς κτίσματος 1300 τ.μ. και 16 οικοπέδων σε λίαν προνομιούχα περιοχή της Πελοποννήσου.

Στα 83 χρόνια του ο κ. Αναγνωστόπουλος θέλει να βοηθήσει στη μείωση του δημοσίου χρέους για το καλό της νέας γενιάς που δεν φταίει  σε τίποτε, όπως αναφέρει, να πληρώνει τις δικές μας αμαρτίες .

Ο παλαίμαχος πολιτικός που ζει ολομόναχος σε σπίτι με ενοίκιο πήρε την απόφαση αυτή σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο. Τον περασμένο μήνα άγνωστοι κακοποιοί τον νάρκωσαν με χλωροφόρμιο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του  και του πήραν όλη τη σύνταξη και τα προσωπικά του έγγραφα, ενώ τις προάλλες τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε στο πάρκο.

Σε μια περίοδο που ανθεί η διαφθορά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κατηγορείται για χρηματισμό και μίζες εκατομμυρίων, ο κ. Αναγνωστόπουλος, θέλει το παράδειγμά του να βρει μιμητές και μεταξύ των πολιτικών .

Ο ίδιος παρότι εξελέγη επτά φορές βουλευτής και το 1974 αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα, έφυγε από την πολιτική με το παράπονο ότι δεν έγινε ποτέ υπουργός. Υπήρξε όμως επί σειράν ετών πρωταθλητής στίβου, ενώ κέρδισε 23 διεθνείς διακρίσεις ως μελετητής μεγάλων έργων.

Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 12:37ΠΜ

https://mail.hol.gr/rdomino5/mail/RE002770_17294.nsf?OpenDatabase

Σ.γ.: Είμαστε πολύ σίγουροι ότι οι σημερινές πολιτικές βδέλλες, κατά ένα σοφό φίλο, αυτά τα σατανικά όργανα της Βουλής, τα οποία συγκροτούν το μέγα “ανταλλακτήριο, μεταλλακτήριο ψυχών, ιδεών και αρχών” από τώρα σκέπτονται τρόπους η δωρεά του καημένου πατριώτη Νίκου Αναγνωστόπουλου να εισρρεύσει στα προσωπικά τους βαλάντια αντί για τον ελληνικό λαό που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να χαρεί δεκάρα από τη δωρεάν του ευεργέτη!Τέτοιους μιμητές θα βρει το παράδειγμά του.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.