«

»

Αυγ 08

Τα καλόπαιδα που μας κυβερνούν είναι έμπλεα πατριωτισμού και εθνικής υπερηφάνειας, αλλά εσύ λαέ προσδοκώντας το διορισμό του γιού σου και της κόρης έκλεινες και κλείνεις τα μάτια. Ήρθε ο καιρός να σε θάψουν και να σκορπίσουν τα τέκνα σου όπου γης!

Το θέμα που έφερε σήμερα στην δημοσιότητα αντιπολιτευόμενη κυριακάτικη εφημερίδα για τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ότι δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία κάνοντας χρήση του νόμου 720/70 για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές (εκτοντάδες ομογενείς Κωνσταντινουπολίτες έκαναν χρήση του συγκεκριμένου νόμου καθώς μετά υπήρχαν συνέπειες στην Τουρκια για αυτούς) είναι μια απλή παρωνυχίδα μπροστά στους επαγγελματίες λουφαδόρους της ελληνικής πολιτικής!

Ας δούμε πόσο και ποιοι έχουν υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία:

Κατ’αρχήν ο πρώην πρωθυπουργός, ο Λουκάς Παπαδήμος, με τον ίδιο νόμο μετά την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Απαλλάχθηκε της θητείας του κάνοντας χρήση του σχετικού ευεργετικού νόμου.

Επειτα ο Γιώργος Παπανδρέου, ο γνωστός ΓΑΠ, ο πρωθυπουργός που έφερε τα Μνημόνια στην Ελλάδα. παρουσιάστηκε το 1978 στην Καλαμάτα και εξαγόρασε προς 9.000 δρχ. 16 μήνες θητεία. Απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979!

Ο Αντώνης Σαμαράς τον Ιούλιο του 1976 στο Πολεμικό Ναυτικό. Απολύθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους  πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977 στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας!.(Σ.γ.:Πέθανε στις σκοπιές!)

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εθνικής Αμυνας και Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο, αλλά οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας» και εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ. (Σ.γ.:Από τότε ήταν στρουμπουλούτσικος!)

 Ο Αλέξης Τσίπρας, υπηρέτησε στο ΠΝ αφού είχε κάνει πριν μετάταξη από τον Στρατό Ξηράς. Κατατάχθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά και από εκεί, τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες, και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. (Σ.γ.: Βρε παιδιά κι αυτός είχε μέσον; το παιδί της αριστεράς και του λαού; Μάλλον τον προγραμμάτιζαν από μαθητή για το πετυχημένο πολιτικό μέλλον που έχει!))

Από βουλευτές, δεκάδες είναι εκείνοι, ειδικά του παλιού ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς που δεν υπηρέτησαν ποτέ την θητεία τους και την εξαγόρασαν, καθώς έκαναν αντίσταση επί δικτατορίας σε Παρίσι, Ρώμη, Βερολίνο κλπ. Π.χ. (σ.γ.: ο ωραίος Μπρούμελ) ο Α.Τσοχατζόπουλος, παρ’ότι «άφησε εποχή» ως υπουργός Εθνικής Αμυνας, δεν υπηρέτησε ποτέ στρατιωτική θητεία…

http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/voyli/621085_oi-epaggelmaties-loyfadoroi-ellines-politikoi-poioi-plirosan-kai-den

Σ.γ.: Αλλά γιατί να μας κάνει εντύπωση; Εδώ χρυσαυγίτες και βιβλιοπώλες γίνονται Υπουργοί Υγείας και άθεοι δημοσιογράφοι της Αυγής Υπουργοί Παιδείας  και θρησκευμάτων κι όπως αλλιώς λέγεται. (Κάθε μέρα του αλλάζουν και όνομα. Τώρα προσθέσανε και το πληροφορικής οι προοδευτικοί!!! Αλλά αυτοί τουλάχιστον έκαναν στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>