«

»

Σεπ 09

Η ψευδαίσθηση αλυτρωτισμού των Σκοπιανών συνεχίζεται. Εμείς να μην εφησυχάζουμε. Τι πρέπει να κάνουμε

Οι ψευδαισθήσεις ιδιαίτερα οι οπτικές, όσο και οι ακουστικές στις ψυχώσεις είναι από τις πιο επιμένουσες εκδηλώσεις θετικών συμπτωμάτων.

Οι αλυτρωτικού τύπου ψευδαισθήσεις όσον αφορά έναν λαό στον οποίο από γενεά σε γενεά του καλλιεργείται έστω και ψευδώς, η ιστορική μνήμη και του διεγείρεται από πλευράς Παιδείας το αίσθημα του αλυτρωτισμού, το μίσος για χαμένες πατρίδες από γειτονικό λαό που κατάκτησε τα εδάφη τους θα σιγοκααίει και θα ζητά εκδίκηση και δικαίωση.

Σκεφτείτε τι σημαίνει για τους Έλληνες η Μικρά Ασία και η Κωνσταντινούπολη. Ο θρύλος, η πραγματική Ιστορία, οι αναμνήσεις από του Κωνσταντινουπολίτες που μετά τα Σεπτεμβριανά του 1955, έχασαν, πατρίδα, περιουσία και εξανδραποδίστηκαν, όπως περιγράψαμε προ δύο αναρτήσεων, δεν σβήνει με τίποτα τη λαχτάρα και τον πόθο που εκφράζεται με τα πιο κάτω ποιητικά λόγια: «Σώπα κυρά-Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι δικά μας θάναι».

Μπορούμε λοιπόν να κατανοήσουμε ότι έστω κι αν δεν έχουν ιστορική θεμελίωση τα όσα οι Σκοπιανοί πιστεύουν δεν θα πάψουν ποτέ να αγωνίζονται ακόμη και με τα όπλα αν οι συνθήκες το ευνοήσουν, για να επεκτείνουν τα σύνορά τους όσο περισσότερο γίνεται εις βάρος της Ελλάδας.

Το πιο κάτω άρθρο της Εστίας αποδεικνύει του λόγου το αληθές. κατά τον ίδιο τρόπο δεν θα πρέπει εμείς, σαν Έλληνες να αγωνιζόμαστε στα διεθνή φόρα, αλλά και οπουδήποτε, υπέρ της ελληνικότητας των περιοχών που αυτοί διεκδικούν.

Πάνω όμως από όλα, επειδή στην πρωτόγονη-βάρβαρη εποχή του ανθρώπου Νεάντερταλ την οποία ακόμη διανύει δυστυχώς η ανθρωπότητα, αυτό που γράφει και υπολογίζεται είναι η ισχύς των όπλων και το πολυπληθές των μαζών. Κι εδώ αποδεικνυόμαστε  σκάρτοι, απρονόητοι, και απάτριδες. Υπογεννητισμός, εκούσια θυματοποίηση και διαίρεση του λαού σε αστούς ατομιστές και αριστερούς δήθεν σοσια-ληστές, υποκινούμενοι από κόμματα που μόνο για την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία δεν νοιάζονται, μαζί με τη διχόνοια που μας κατατρύχει, και την κορύφωση του προσωπικού συμφέροντος, μας έχει κάνει άθυρμα του ναζιστικού ευρωπαϊκού μοντέλου ισοπέδωσης και ομογενοποίησης των λαών. Ένα μοντέλο ένωσης την οποία  προωθεί το Τέταρτο Ραιχ μετατρέποντάς μας σε λαό-θύμα ο οποίος δεν βλέπει πως έχει χάσει την αυτοτέλειά του και την εθνική του κυριαρχία κάτω από το δέλεαρ του

Με το δέλεαρ του εύκολου δανεισμού μας υποδούλωσαν οι μαφιόζοι τραπεζίτες και το λοιπό συμμορίτικο επιτελείο!

εύκολου δανεισμού και ζη με την ψευδαίσθηση μιας ισότιμης Ένωσης των Ευρωπαϊκών Κρατών. Η καθημερινή εμπειρία μας πείθει ότι ο Νεαντερτάλειος άνθρωπος δεν ξεχνάει την κτητικότητά του, το συμφέρον της τσέπης του εις βάρος των αδυνάτων.

Και πάνω από όλα, από πλευράς ηθικής, και Ηθικών Νόμων, ας μην ξεχνάμε αυτά είναι για τους ολίγους. Ο σύγχρονος «πολιτισμένος” Δυτικός Νεάντερταλ, δεν έχει τέτοιες προκαταλήψεις, ο Ηθικός Νόμος στον οποίο πιστεύει και ομνύει είναι ο Νόμος του Ενστίκτου, ο νόμος του ισχυρού και της ζούγκλας. Απόδειξη: ουδέποτε έπαψαν να γίνονται πόλεμοι στον πλανήτη ακόμη και για ψύλλου πήδημα.

Ας δούμε  όμως το πρόσφατο άρθρο της Εστίας για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας:

ΕΣΤΙΑ

 22 Αυγούστου 2017

Σύνορα στην Λάρισα θέλουν οί Σκοπιανοί 

Χωρίς όριο ή άλυτρωτική τους προπαγάνδα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ νά προκαλούν οί Σκοπιανοί, οί όποιοι επιμένουν νά διεκδικούν τήν λεγομένη «Μεγάλη Μακεδονία» παρουσιάζοντας χάρτες πού φθάνουν ακόμη καί μέχρι τήν Λάρισα! Στελέχη της νέας κυβερνήσεως της ΠΓΔΜ δέν χάνουν ευκαιρία νά προβάλλουν τίς διεκδικήσεις τους σέ εκδηλώσεις στό εξωτερικό, παραβιάζοντας τήν Ενδιάμεση Συμφωνία πού επιτάσσει τήν αποχή άπό κάθε ενέργεια υποστηρίξεως εδαφικών διεκδικήσεων. Τό πεδίο όπου εκδηλώνεται ή προκλητικότης των γειτόνων είναι ό Καναδάς, και συγκεκριμένως τό Τορόντο, όπου υπάρχει οργανωμένη κοινότης Σκοπιανών. Ή άποκαλουμένη όργάνωσις «Ενωμένοι Μακεδόνες» σέ άνοικτή εκδήλωση σέ πάρκο τοΰ Τορόντο, εκτός άπό τήν οικειοποίηση ελληνικών συμβόλων, τήν καπήλευση της αρχαίας έλληνικής Ιστορίας, εμφάνισαν και χάρτη μέ τά διευρυμένα σύνορα της χώρας τους (φωτογραφία). ‘Άν και τήν συγκεκριμένη άλυτρωτική στάση τήν είχε υιοθετήσει πλήρως τό προηγούμενο καθεστώς τοΰ Γκρούεφσκι, φαίνεται ότι καί ή κατά τά άλλα μετριοπαθής νέα κυβέρνησις δέν άποχωρίζεται τις εθνικιστικές εξάρσεις και τήν προπαγάνδα.

Τήν παρουσία τοΰ γενικού προξένου των Σκοπίων στήν εκδήλωση στηλίτευσε τό ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, τό όποιο συμφώνως πρός πληροφορίες προτίθεται νά τήν άξιοποιήσει στό Διεθνές Δικαστήριο. Είναι άγνωστο εάν ό πρόξενος, Γιόβιτσα Παλατσέφσκι, πήγε στήν εκδήλωση μέ ιδια πρωτοβουλία ή υπάκουσε σέ εντολές τοΰ νέου Πρωθυπουργοΰ Ζόραν Ζάεφ. Ό Σκοπιανός διπλωμάτης απηύθυνε χαιρετισμό στούς ομοεθνείς του, μέ φόντο όλα τά άλυτρωτικά σύμβολα καί βεβαίως τόν άκρως προκλητικό χάρτη πού φθάνει εως τήν Λάρισα.

Φαίνεται ότι ή επικοινωνία πού είχε ό Ζάεφ μέ τόν Αλέξη Τσίπρα, όπως καί ή συνάντησις των δύο υπουργών Εξωτερικών, επί της ουσίας δέν είχαν τά αναμενόμενα αποτελέσματα, άφοΰ ή καπήλευσις της ελληνικής ιστορίας καί όχι μόνο αποδεικνύεται ότι πολύ δύσκολα θά «ξερριζωθει» άπό τήν κυρίαρχη κρατική ψευτοϊδεολογία. Ό διαμεσολαβητής τοΰ OHE, Μάθι ου Νίμιτς, εχει ενημερωθεί μέ στοιχειά και φωτογραφικό υλικό γιά όσα συνέβησαν στό Τορόντο, κυρίως δέ γιά τήν παρουσία Σκοπιανών αξιωματούχων.

Ή αλλαγή κυβερνήσεως στά Σκόπια, αν καί άρχισε μέ υποσχέσεις γιά απομακρύνσεις τών αγαλμάτων τοΰ Φιλίππου καί τοΰ Μεγάλου Αλεξάνδρου άπό τις πόλεις, έν συνεχεία ευθυγραμμίσθηκε μέ τήν γνωστή τακτική τών διεκδικήσεων καί προκλήσεων. Ενδεικτικό αυτής της στάσεως είναι ή άποχώρησις της εθνικής ομάδος γυναικών ΚΙ7 χάντμπωλ άπό τόν άγώνα εναντίον τής αντίστοιχου των Σκοπίων, στό πλαίσιο τοΰ EURO 2017, όταν ή τελευταία ενεφανίσθη μέ μπλουζάκια στά όποια άνεγράφετο ή λέξις «Μακεδονία». Παρά τις σχετικές οχλήσεις άπό έλληνικής άντιπροσωπείας, πρίν άπό τήν έναρξη τοΰ άγώνος, τό λογότυπο στις εμφανίσεις παρέμεινε και ή ελληνική όμάδα άπεχώρησε διαμαρτυρομένη γιά άθέτηση τών προβλεπομένων σχετικώς μέ τήν επίσημη ονομασία τής διοργανώτριας χώρας στούς διεθνείς άγώνες, πού δέν είναι άλλη άπό τήν προσωρινή ονομασία της. «Υπενθυμίζεται ότι άμέσως μετά τήν επιστροφή άπό τά Σκόπια, οι Ελληνίδες αθλήτριες έγιναν δεκτές άπό τόν Πρόεδρο τής Δημοκρατίας.

Έχοντας τα ανωτέρω υπόψη οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε το δυσμενές γεωπολιτικό, οικονομικό, πολιτισμικό, και πνευματικό-μεταφυσικό επίπεδο (ανύπαρκτο ιδίως αυτό) στο οποίο διαβιούμε.  

Συμπέρασμα:

Για να εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε σαν λαός και όχι σαν μια νομαδική φυλή χωρίς ταυτότητα στο μέλλον, οφείλουμε να αναστείλουμε το κύμα μετανάστευσης, να ανακάμψουμε δημογραφικά, να αποστασιοποιηθούμε από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, να αποκηρύξουμε το ευρώ και να επανέρθουμε σε εθνικό νόμισμα, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο υπάρχει εθνική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία.

Ή GREXIT και παiρνουμε τη ζωή μας πίσω, ειδάλλως χαθήκαμε

Εντός του ευρώ και υποταγμένοι στα μνημόνια με τα οποία οι κύριοι τύπου Στρος Καν, Ντράγκι,  Μοσχοβισί, Μέρκελ, Σόιμπλε,  Γιούνκερ, Μακρόν κ.λπ. θα μας βάλουν την επιτύμβια πλάκα μέσα στην Ε.Ε. της δικής τους προδιαγραφής και έμπνευσης, εντελώς διαφορετικής από εκείνη που οραματίζονταν κάποτε οι λαοί και όχι οι νεοναζί θεμελιωτές όπως ο Walter Holstein, Carl Wuster της Basf, ο Fritz Ter Meer  της  Bayer, κι οι υπόλοιποι της Hoechst, κ.λπ. του γερμανικού φαρμακευτικού και πετρελαϊκού Καρτέλ που μας κυβερνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>