«

»

Σεπ 16

Καταπληκτική συνέντευξη Βαρουφάκη. Όλη η αλήθεια για την ευρωπαϊκή δικτατορία του eurogroup και των τραπεζιτών

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο euronews: Είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορούσε τον Αλέξη

Όλες οι απαντήσεις στο βίντεο της εκπομπής Global Conversation.

EURONEWS-VAROUFAKHS

Αρχική » Ελλάδα » Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο euronews: Είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορούσε τον Αλέξη

Είναι έτοιμος για μία ακόμη μάχη με το κατεστημένο. Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδας, ίδρυσε ένα νέο, πανευρωπαϊκό κίνημα. Όπως λέει, στόχος του είναι ο εκδημοκρατισμός της Ευρωπαικής Ένωσης.
Συγκρούστηκε με το ευρωπαϊκό κατεστημένο, όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τώρα, το «κακό παιδί» της ευρωπαϊκής πολιτικής επιστρέφει για να πάρει την εκδίκηση του.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ίδρυσε ένα νέο πανευρωπαϊκό κίνημα. Όπως λέει, στόχος του είναι ο εκδημοκρατισμός της διαδικασίας λήψης αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη, σημερινό καλεσμένο της εκπομπής «Global Conversation».

 Τι λέει για το νέο πανευρωπαϊκό κίνημα; Πως απαντάει στις επικρίσεις για την καταγραφή των eurogroup; Ποια είναι η άποψη του για τον Αλέξη Τσίπρα και τι έγινε τη νύχτα του δημοψηφίσματος που τελικά τον οδήγησε στην παραίτηση του;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>