Επιπόλαιε και παρορμητικέ Τραμπ, δεν είναι τα Ιεροσόλυμα η πρωτεύουσα του Ισραήλ, αλλά η πρωτεύουσα των ΗΠΑ και του πλανήτη!

Έτσι που τάκανε τα κατάφερε να θέσει και πάλι τους Αμερικανούς πολίτες κάτω από τον κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών, απαγωγών, εκρήξεων βομβών και ό,τι μπορεί να σκεφτεί ένα οργισμένο μυαλό Παλαιστίνιου που έχει αποκάμει από την αδικία, τις σφαγές, την καταπίεση και την ατιμωρησία του Ιραήλ λόγω της αμερικάνικης προστασίας.

Όπως φαίνεται οι Ασκεναζίμ έχουν δέσει γερά το Καπιτώλιο, τον Λευκό οίκο και προχωρούν το προαιώνιο σχέδιό τους. Φανταζόμαστε ότι οι Σιωνιστές θα έχουν στήσει πανηγύρι και οι Παλαιστίνιοι κηδεία.

Ατέλειωτοι αγώνες και χύσιμο αίματος κυρίως μικρών παιδιών, θα επακολουθήσει χριστουγεννιάτικα. Αλλά ποιος νοιάζεται γι’ αυτό που πριν 2017 χρόνια έλεγαν οι άγγελοι “δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη;”

Κανείς, γιατί τους καλοκάγαθους αγγέλους τους έχουν ξεχάσει εκεί κάτω, οι δαίμονες του Άδη όμως δεν ξέχασαν τους Ισραηλίτες. Ούτε τους Άραβες, θα τους βάλουν και πάλι στον ατέλειωτο χορό του θανάτου…

ΗΠΑ: Το ΥΠΕΞ καλεί τους Αμερικανούς διπλωμάτες να αποφύγουν μετακινήσεις σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017
ΗΠΑ: Το ΥΠΕΞ καλεί τους Αμερικανούς διπλωμάτες να αποφύγουν μετακινήσεις σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη

Το State Department, με τηλεγράφημα που απέστειλε στις αμερικανικές διπλωματικές αντιπροσωπείες σε όλον τον κόσμο, ζήτησε από τα στελέχη τους να αποφύγουν τα μη απολύτως απαραίτητα ταξίδια στο Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται ένα σχετικό έγγραφο.

«Η πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το γενικό προξενείο της Ιερουσαλήμ ζητούν από όλους τους μη αναγκαίους επισκέπτες να αναβάλουν τα ταξίδια τους στο Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017» αναφέρεται στο διπλωματικό τηλεγράφημα, χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Μπορίς Τζόνσον Υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας και Εμμανουήλ Μακρόν, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επικείμενη βία. Αλλά ο αλαζονικός Τραμπ τους γράφει, γράφει όμως ταυτόχρονα μια νέα σελίδα αίματος στην Ιστορία του πλανήτη.  Αδόκιμος στα πολιτικά πέφτει από την μια γκάφα στην άλλη, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.