«

»

Δεκ 15

Οι ελευθερομασόνοι αποθρασύνθηκαν. Πολιτικό σχέδιό τους η διάσπαση των κρατών της Ε.Ε. σε μικρές αντιμαχόμενες, εύκολα ελεγχόμενες από τους ευρομαφιόζους, μειονότητες.

Η ελευθερομασονία έχει τελείως αποθρασυνθεί όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της Κάρμεν Φορσαντέλ προέδρου της Καταλανικής Κυβέρνησης η οποία όπως γνωρίζουμε ζήτησε με δημοψήφισμα από τον καταλανικό λαό να διαχωριστεί από την υπόλοιπη Ισπανία.

Όπως είπε η Φορσαντέλ σε εορταστικό λόγο της υπέρ της Freemasonery, όλα αυτά τα προώθησε η ελευθεροτεκτονική Στοά στην Καταλωνία όπως κάνει εδώ και 300 χρόνια με όλα τα προοδευτικά κινήματα, τη γαλλική επανάσταση, την Αμερικάνικη ενάντια στην Βρετανική κατοχή και κάθε απελευθερωτικό κίνημα όπως του Σιμόν ντε Μπολιβάρ και τόσα άλλα κινήματα ενάντια (δήθεν) στις δικτατορίες και στην καταπίεση των λαών. Σ.γ.:Ας μην ξεχνάμε ότι ο Στυλιανός Παττακός, ο δεύτερος από την χουντική τριανδρία της 21/4/67, ήταν μασόνος.

Η Κριστίν Μαρτίν Χιμένεζ τα καταγγέλλει δίνοντάς τους μιαν άλλη διάσταση,: ότι πρόκειται για πλανητικό σχέδιο διαμελισμού των εθνών κρατών και των λαών ώστε να γίνουν από νομάδες μέχρι μικρές αντιμαχόμενες εθνότητες εύκολα ελεγχόμενες κάτω από την ηγεσία των ελευθεροτεκτόνων. και φυσικά οι παγκοσμιοποιητές μασόνοι άλλο σκοπό δεν έχουν παρά την πλανητική κυριαρχία.

Αν δε συνδυάσουμε τις άρρηκτες σχέσεις τεκτονισμού και Σιωνισμού τις οποίες προ πολλών ετών έχει αποδείξει ο π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος[1], ο Παναγιώτης Τρεμπέλας[2], ο Νικόλας Ψαρουδάκης[3], ο π. Επιφάνειος Θεοδωρόπουλος και πολλοί άλλοι, σε συνδυασμό με την απόφαση του 1933 της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας ότι η Μασονία είναι θρησκεία και ο Θεός τον οποίο λατρεύουν τα ανώτερα κυρίως τη τάξει μέλη της είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος, ο Bathomet κατά τον Dr D. C.Yermak, αντιλαμβανόμαστε ότι προετοιμάζουν τον νέο Μεσσία των Ιουδαίων ή αλλιώς τον Αντίχριστο κατά τους Ορθοδόξους και όχι μόνο, Χριστιανούς.

Η Carmen Forcadell ενώ εκθειάζει τα ελευθεροτεκτονικά επιτεύγματα 300 χρόνων Μασονίας

Ας διαβάσουμε πάντως τι έγραψε η Χριστίνα Χιμένεζ και τι έπαθε, αφού παρουσίασε το πιο κάτω βίντεο, στο οποίο η Πρόεδρος του Καταλωνικού Κοινοβουλίου Κάρμεν Φορσαντέλ, με περισσή αλαζονεία παρουσιάζει τα κατορθώματα δόξης του Ελευθεροτεκτονισμού από  την Γαλλική Επανάσταση μέχρι σήμερα, αποσιωπώντας τα εγκλήματα και τις σφαγές που προκάλεσε μαζί με τα αβυσσαλέα και μανιώδη κύματα αθείας τα οποία έκτοτε ξεσπούν από την αστική επανάσταση, μέχρι την μαρξιστική, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε όλο και σκοτεινότερα μονοπάτια.

Η Κριστίνα Μαρτίν με ειδικότητα στην έρευνα για την Λέσχη Μπιλντερμπεργκ και ανάλογα συναφή θέματα, είπε χθες πως είναι γεγονός ότι “οι μασόνοι ενεργούν σε πλήρη δράση στην Ισπανία, την Καταλονία, την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, τελικά σε όλο τον πλανήτη, σε αυτές τις περιόδους κοινωνικής αλλαγής, με τον ίδιο τρόπο όπως και σε άλλες σημαντικές στιγμές στην ιστορία”

Και συμπληρώνει μιλώντας για την ομιλία της προέδρου του καταλανικού κοινοβουλίου Carme Forcadell σε πρόσφατα εορτασμό: “Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η πρόεδρος του κοινοβουλίου της Καταλονίας, είναι αφοσιωμένη στο να επισημαίνει τις αρετές τους και να σιωπά για τη βαρβαρότητα που έχουν διαπράξει οι μασόνοι στα χρόνια της ιστορίας. Ξεχάσατε ή δεν ξέρετε ότι το σύνθημα των μασόνων στη Γαλλική επανάσταση ήταν: Ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα ή θάνατος;”

Σε αντίκτυπο για όσα αποκαλύπτει χάκαραν τον λογαριασμό της ερευνήτριας που αποκάλυψε το βίντεο για τους εορτασμούς των 300 χρόνων της Μασονίας-”Οι μασόνοι λειτουργούν σε όλον τον πλανήτη όπως έκαναν πάντα”- είπε η κριστίνα Μαρτίν Χιμένεζ.

Με τη φράση «οι χάκερς υπηρετούν την εξουσία» υποδέχτηκε το χακάρισμα της προσωπικής της διαδικτυακής σελίδας η ερευνήτρια που προ ημερών είχε αποκαλύψει το πιο πάνω αναρτηθέν βίντεο με τους εορτασμούς για τα 300 χρόνια της Μασονίας.      

Σημειώνει κατόπιν πως “μπήκαν στον υπολογιστή μου γράφοντας αυτά τα νέα για να με εμποδίσουν να το ανεβάσω και να περιορίσουν την εξάπλωση του (σ.σ. Το προαναφερθέν βίντεο) στα δίκτυα. Αυτό ήταν τρομερό”.

Γενικά η Κριστίνα Μαρτίν ενοχλεί πολύ με τις αποκαλύψεις της. Η ίδια μάλιστα σε προ ημερών συνεντευξή της σε ρωσικό δίκτυο είπε πως “ο ψυχρός πόλεμος δεν τελείωσε, αλλά έγινε Παγκόσμιος Ψυχρός πόλεμος”.

Επίσης την περασμένη εβδομάδα μίλησε για έναν…περίεργο θάνατο.

Αυτόν του Γενικού Εισαγγελέα του κράτους, Xοσέ Mανουέλ Mέις, στο Mπουένος Άιρες. Οπως αναφέρει η Μαρτίν στην πολιτική του καριέρα είχε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. “Όσον αφορά τις τρέχουσες αποφάσεις του, η κυβέρνηση τον πίεσε να μην στείλει τους ηγέτες της καταλανικής ανεξαρτησίας στη φυλακή, στην οποία απάντησε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τι να κάνει επειδή η εργασία του βασίστηκε στο νόμο” αναφέρει.

Σε ό, τι αφορά το θάνατό του, η ερευνήτρια υποστηρίζει πως δεν εχει διευκρινιστεί αν πέθανε από καποια μόλυνση ή από φυσικό θάνατο.

Και σχολιάζει σχετικά: “Είναι από αυτούς τους «απροσδόκητους» θανάτους που είναι καλοί για πολλούς. Η ανεξαρτησία δεν είναι δωρεάν σε αυτή τη χώρα”….

 

 

[1]Αρχιμανδρίτου π. Χαραλάμπους Βασιλόπουλου: «Η Εβραιομασωνία Ξεσκεπάζεται».

[2]Παναγιώτου Τρεμπέλα: «ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΣ», ΑδελφότηςΘεολόγων ο Σωτήρ, Αθήνα 1970.

[3]Νικολάου Ψαρουδάκη: «Σκοτεινές Δυνάμεις και Χριστιανισμός», Εκδόσεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Αθήνα 1966, «Προσφυγή κατά της Μασονίας και άλλα Ντοκουμέντα», Εκδόσεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Αθήνα 1982, «ΜΑΣΟΝΙΑ: Η ΕΧΙΔΝΑ ΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ», & «ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»,  Εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΕΤΩΠΟ,Αθήνα 1991.

[4]Πατρός Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου:»Η Μασωνία υπό το Φως της Αληθείας», Εκδότης Ι.Α.ΗΣ. ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙ, Χρονολογία Έκδοσης 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>