Το Βέλγιο με την Ολλανδία είναι οι κερκόπορτες όπου οι παγκοσμιοποιητές εισβάλλουν διαβρωτικά σε ολόκληρη την παραπαίουσα Ευρώπη.

Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στις Κάτω Χώρες. Είναι πεδίο πειραματισμού, μαζί με την Ελλάδα, πάσης μορφής φιληδονίας και σαρκολατρείας. Η Ελλάδα και η έλλειψη σοβαρής αντίδρασης στην οικονομική ασφυξία που οι globalists της επιβάλλουν τους χρειάζεται για να πειρταματιστούν πως να αποσαρθρώσουν έναν λαό που είχε μια πίστη, μια ταυτότητα, μια υπέροχη και κραταιά Ιστορία, που άντεξε 400  χρόνια δουλείας και μέσα σε 198 χρόνια με τη δυτικοποίηση και τον καπιταλισμό κατάφεραν να τον κάνουν σκέλεθρο νομάδων για τα παγκάκια και τα αντίσκηνα.

Σειρά έχουν η Ολλανδία με το κόμμα των παιδοφίλων, την ελεύεθερη κάνναβη  και την πορενάι των βιτρινών. Μια χώρα που ο Προτεσταντισμός ήταν απλά μια βαφή εξωτερική χωρίς ουσία, χωρίς βαθύτερο χριστιανικό απόηχο.

Το ίδιο και το Βέλγιο. Αυτό που πρώτος ο Χειλαδάκης φέρνει σε γνώση μας και  αποκαλύπτει, ενώ ο υπόλοιπος τύπος και κανάλια ποιεί την νύσσαν, εκφράζει πολύ καλά το τι μας περιμένει, ένας Θεός απρόσωπος για να καλύπτει τις ανάγκες της εργατιάς και να την αποκοιμίζει να μην εξανίσταται στη δουλεία της. Το πείραμα ξεκινάει από την κατάργηση του Σταυρού στους εθελοντές του  Ερυθρού Σταυρού. Και όχι μόνο όπως θα διαβάσετε:

Ας δούμε την ανάρτηση της ομάδας Χειλαδάκη:

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΣΚΕΤΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ!!!

 
Εθελοντές επέκριναν την φιλανθρωπική οργάνωση του Ερυθρού Σταυρού αφότου έλαβαν μια ανακοίνωση που τους έλεγε να απομακρύνουν τους σταυρούς από τους τείχους των παραρτημάτων τους, καθώς η οργάνωση φαίνεται να γίνεται πιο κοσμική.Τα υποκαταστήματα του οργανισμού διεθνούς βοήθειας στο Βέλγιο έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Επαρχιακή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Λιέγη να αφαιρέσουν όλους τους σταυρούς. Ο André Rouffart, πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού στο Verviers, δήλωσε: «Μας ζητήθηκε να σεβαστούμε τις αρχές του Ερυθρού Σταυρού» και να μην διακρίνουμε ανάλογα με τις φυλετικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Ο κ. Ρούφαρτ δήλωσε ότι υπήρξαν πιέσεις από εθελοντές και άλλα μέλη για το θέμα, αλλά υποβάθμισε το θέμα, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι μια καταιγίδα σε ένα φλιτζάνι τσαγιού».
Αρκετοί εθελοντές μίλησαν στον βελγικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό RTL και εξέφρασαν την σφοδρή αντίθεσή τους προς την κίνηση, με ένα ρητό: «Αφήστε τα πράγματα να παραμείνουν όπως είναι. Συνηθίζαμε να λέμε «Χριστουγεννιάτικες γιορτές», τώρα είναι «χειμερινές γιορτές». Η Χριστουγεννιάτικη αγορά στις Βρυξέλλες έχει γίνει «Χειμερινές Χαρές».
«Για ένα συγκεκριμένο τμήμα του πληθυσμού – εξ αιτίας των μουσουλμάνων – οι σταυροί απομακρύνθηκαν στους οίκους του Ερυθρού Σταυρού και, πιο συγκεκριμένα, σε εκείνους του Verviers», πρόσθεσε ο εθελοντής.
Προηγουμένως είχαμε την πρόταση για την απομάκρυνση ενός σταυρού στη Γαλλία που βρίσκεται πάνω από ένα άγαλμα του Ιωάννη Παύλου Β’ στο Ploërmel της Βρετάνης. Η πρόταση προκάλεσε αγανάκτηση μεταξύ πολλών και οδήγησε στην προσφορά της πολωνικής και ουγγρικής κυβέρνησης να πάρουν το σταυρό.
«Αυτά τα μέτρα πρέπει να θεωρηθούν ως προσπάθειες για την εξάλειψη του πολιτισμού και της κουλτούρας της ηπείρου μας», σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Péter Szijjártó.
After France orders cross removed, Hungarians ask: “Is everyone entitled to religious freedom except Christians?” https://t.co/7Y3e1YYfqg
— Breitbart London (@BreitbartLondon) 3 Νοεμβρίου 2017
Μετά την απομάκρυνση των σταυρών από τη Γαλλία, οι Ούγγροι ρωτούν: «Όλοι δικαιούνται θρησκευτική ελευθερία εκτός από χριστιανούς;»
Στην Ιρλανδία, ο Καθολικός ιερέας πατήρ Desmond O’Donnell κάλεσε τους Χριστιανούς να εγκαταλείψουν εντελώς τη λέξη «Χριστούγεννα», λέγοντας ότι η εμπορευματοποίηση των εορτών έχει αντικαταστήσει την αρχική χριστιανική σημασία.
Ενώ αντικαταστάθηκαν οι παλιές παραδόσεις των Χριστουγέννων, άλλες έχουν αναδυθεί – συμπεριλαμβανομένων των «αντιτρομοκρατικών φραγμών» σε χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος και των λαμπερών κόκκινων τόξων στην πόλη Bochum της Γερμανίας, για την πρόληψη των ριζοσπαστικών ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων όπως η σφαγή των Χριστουγέννων στην αγορά του Δεκεμβρίου 2016.
Κατάνυξις
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_13.html#more

Σ.γ.: κατάλαβατε το κόλπο; Εφαρμόζοντας τη μέθοδο «Overton’ s Window»[1]  θα μας φορέσουν στην πλάτη αντί τον ερυθρό Σταυρό την ερυθρά ημισέληνο και ούτε θα το καταλάβουμε, ούτε πολύ περισσότερο θα αντιδράσουμε.

[1]Για την θεωρία της βαθμιαίας έκθεσης «Overton’s Window» όπου μια τρελή, σκανδαλώδης κ.λπ. ιδέα περνάει από το στάδιο 1) του αδιανόητου, στο 2) στάδιο να ριζοσπαστικοποιείται, 3) περνάει στη φάση της αποδοχής, 4) γίνεται ορθολογικά σκέψη προβληματισμού για να καταλήξει στο 5) στάδιο να συζητούν όλοι γι’ αυτή, αποκτά δημοφιλία ώστε να οριστικοποιειθεί στο 6ο) στάδιο της νομοποίησης. ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΌΜΟΣ ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ!

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1 Σχόλιο

  1. Ας μην ξεχναμε οτι αμεση σχεση με την θεωρία της βαθμιαίας έκθεσης «Overton’s Window» εχει και το θεμα της αλλαγης φυλου!!! Μεχρι και πριν τρια χρονια το θεμα περι αλλαγης φυλου για οποιαδηποτε ατομο εδω στην ελλαδα θεωρειτο εξωφρενικο, αδιανοητο, ανωμαλο, τελειως αφυσικο και συνεπως συνεπαγοταν αμεσο και μονιμο κοινωνικο αποκλεισμο του διεμφυλικου ατομου που αγωνιζοταν να κανει τις απαραιτητες διεργασιες για να γινει τρανς!!!! Περυσι, το θεμα των εμφυλων ταυτοτητων και της αλλαγης φυλου εδω στην ελλαδα αρχιζε να βρισκεται στο σταδιο της ριζοσπαστικοποιησης και σιγα-σιγα διανυει και το σταδιο της αποδοχης. Προβλεπω ότι το πολυ μεσα σε 5χρονια εδω στην ελλαδα, το θεμα της αλλαγης φυλου ή της οποιαδηποτε αλλαγης καποιων σεξουαλικων χαρακτηριστικων (για οποιοδηποτε ατομο θελησει να γινει τρανς) θα θεωρειται πλεον ως κατι απολυτως περα για περα φυσιολογικο, οπως ακριβως συμβαινει τωρα στην ολλανδια και στην αμερικη, και μαλιστα θα γινουν και της μοδας, τοσο το θεμα της αλλαγης φυλου οσο και της ομοφυλοφιλιας. Και συνεπως, ολες οι θρησκειες του κοσμου θα εκμηδενιστουν και θα καταργηθουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.