Η ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Σταυρώσανε μιαν αγελάδα οι ιερόσυλοι!

Σχόλια μερικών που διάβασαν την είδηση στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:

Πώς ήταν εκείνη η ταινία με τον Στάθη ψάλτη, τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω; που έχει την ατάκα και ανάβει το φλας και βγαίνει σαν τυφλός; Ε, έτσι και τα φωτισμένα κράτη της Ευρώπης δεν βλέπουν την τύφλα τους από τον πολύ δια-φωτισμό! Σοβαρά τώρα θα τολμούσε να το κάνει αυτό κάποιος με σύμβολα άλλης θρησκείας; όχι γιατί οποιοσδήποτε άλλος δεν θα έμενε στην ειρηνική διαμαρτυρία και θα τον είχε κάνει όπα στις μηνύσεις ή το ξύλο και θα είχε πέσει και το προοδευτικαριό να τον φάει. (ότι προσβάλει και τους Ινδούς συν τοις άλλοις που θεωρούν την αγελάδα Ιερή). Βέβαια, αυτό ήταν επόμενο να συμβεί με ημιεγκαταλειμμένες εκκλησίες και εκκλησίες μουσεία.

Το θράσος των βέβηλων δεν έχει όρια. Φυσικά οι λάτρεις του Αντιχρίστου κάνουν τη δουλειά τους και το παράθυρο του Όβερτον σε λίγο θα συντρίψει κάθε Ηθικό Νόμο και όριο. Ήδη με τα νομοσχέδια περί Ομοφυλοφιλίας και για τις έμφυλες ταυτότητες, επωφελούμενοι την ανεκτικότητα των ολίγων χριστιανών όπου απέμειναν και  την απέχθειά τους για χρήση βίας, επιχειρούν τα ίδια και στη χώρα μας. Ποια χώρα τώρα λέμε, την αποικία των βεβήλων εννοούμε. Ας πουμε τα υπολείμματα της Ελλάδας.

Ιδού λοιπόν τι νέα ήθη μας φέρνουν οι μονοδιάστατοι άνθρωποι της χριστιανικής Δύσης. “Ύπαγε οπίσω μου Σατανά!”

ΒΕΛΓΙΟ: «Σταυρωμένη αγελάδα» στο κέντρο καθολικής εκκλησίας

Θυμάστε τη λέξη “μοσχοποίηση” του πατέρα Αθανάσιου Μυτιληναίου; Ψάξτε το σε προηγούμενο άρθρο μας.

Οι καθολικοί πιστοί μιας βελγικής πόλης είναι εξοργισμένοι επειδή μια αγελάδα σε  σταυρό έχει ανεγερθεί ως «έργο τέχνης» στο κέντρο μιας καθολικής εκκλησίας. Προτρέπουν τον τοπικό επίσκοπο να απομακρύνει το απεχθές «έργο» και να κάνει δημόσιες προσευχές για αποκατάσταση του χώρου.

Το έργο “τέχνης” του Tom Herck θα βρίσκεται στον μικρό ενοριακό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή του Kuttekoven, στη φλαμανδική πόλη Borgloonί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Αρκέσθηκαν σε μια διαμαρτυρία. Νομίζω ότι πρέπει οι Χριστιανοί να πάρουν Κωνσταντίνεια ή Ηρακλείτια θέση απέναντι στους βέβηλους

Την περασμένη Κυριακή μια ομάδα αρκετών δεκάδων Καθολικών ήρθε να προσευχηθεί και να διαμαρτυρηθεί μπροστά στο ναό όπου εξακολουθούν να γίνονται περιστασιακά λειτουργίες ζητώντας από τον τοπικό επίσκοπο Mgsr. Patrick Hoogmartens, να παρέμβει.

Ο «καλλιτέχνης», που πέρασε την εξαντλητική διαδικασία της πραγματικής πρόσδεσης του πτώματος μιας 500 κιλών αγελάδας σε ένα σταυρό πριν την καλύψει με σιλικόνη (!), εξήγησε ότι στόχος του «έργου» είναι η κριτική στη σύγχρονη σπατάλη.

Οι συμμετέχοντες πιστοί στην ειρηνική διαδήλωση καταδίκασαν δύο γεγονότα που έχουν σχέση με το «έργο»: μια προσπάθεια απομάκρυνσης της λεγόμενης “ιερής αγελάδας” από βανδάλους που έσπασαν ένα παράθυρο από βιτρό και προσπάθησαν να κόψουν τα σχοινιά με τα οποία κρέμεται με ένα μαχαίρι, καθώς και έναν εμπρησμό σε ένα κοντινό παλιό μεσαιωνικό παρεκκλήσι – που σήμερα λειτουργεί ως δημοτικό μουσείο – που περιέχει και άλλα τέτοια «εκθέματα».

Οι πιστοί λένε ότι η τοπική επισκοπή έχει αργήσει να δράσει κατά της βλάσφημου «έργου» στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στην οποία εξακολουθούν να γίνονται  θρησκευτικές λειτουργίες. Λένε ότι η «σταυρωμένη αγελάδα» είναι μια «σατανική εικόνα και μια αηδιαστική προσβολή του Θεού και του καθολικισμού».

“Είμαστε απογοητευμένοι από τον Patrick Hoogmartens. Δεν έχει κάνει τίποτα γιατί θέλει να αποφύγει την αντιπαράθεση. Είναι τρομοκρατημένος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε να προσευχηθούμε εδώ, διότι η πίστη μας ατιμάζεται”, δήλωσε ο Dries Goethals.

Τελικά, η μητρόπολη του Hasselt ως απάντηση αρκέστηκε να εκδώσει μία δήλωση που μεταξύ άλλων, έλεγε: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να συνεργαστούμε σε διάλογο με έργα τέχνης σε μια εκκλησία και μπορούμε σίγουρα να εκτιμήσουμε το χιούμορ. Αλλά μια αγελάδα στο σταυρό όπου κρεμάστηκε ο Χριστός, αυτό είναι κάτι που μας ξεπερνάει…». Την δήλωση δεν ακολούθησε καμία ενέργεια.

 

http://redskywarning.blogspot.gr/2017/11/blog-post_77.html

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

1 σχόλιο

    • Μαρια Κ. στο 17 Δεκεμβρίου, 2017 στις 7:14 μμ
    • Απάντηση

    Στο twitter ειναι μια ακτιβιστρια των femen που στο λογαριασμο της ως εικονα προφιλ εχει βαλει μια γυναικα τελειως γυμνη απο τη μεση και πανω, καλυμμενη μονο μ’εναν κοντο χιτωνα, η οποια ειναι σταυρωμενη πανω σέναν σταυρο και φαινεται τελειως εξουθενωμενη!!! Και απο κατω εχει γραψει αυτη των φεμεν ως σχολιο: “God is a woman!!!” Εσκασα στα γελια, οταν ειδα αυτη την εικονα με την σταυρωμενη τοπλες γυναικα στο twitter!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.