Ο Σατανισμός και η σατανολατρεία ζει και βασιλεύει και στον δαιμονικά καθοδηγούμενο κόσμο μας, θριαμβεύει.

Χτες βράδυ, παραμονή των Φώτων, είχα επικοινωνία με έναν πολύ φίλο πρώην μάγο, τον Βαγγέλη Κουτρουμπέλη και μεταξύ πολλών άλλων, ήρθε στη συζήτησή μας η αυτοκτονία των δύο σατανιστών στην Κεφαλονιά.

Ένας φίλος από τα παλιά, ο Βαγγέλης Κουτρουμπέλης

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αν ήσαν σατανολάτρες ή σατανιστές; Η άποψη ότι ήσαν σατανιστές και  οι δύο νέοι πραγματοποίησαν σατανιστική τελετή, πρέπει να αποκλειστεί. Οι Σατανιστές ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. Θυσιάζουν αθώα θύματα αλλά ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. Το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένεται για να δείξει εάν οι δύο νέοι είχαν κάνει χρήση τοξικών ουσιών ή εάν προχώρησαν σε αυτήν την πράξη του αυτοχειριασμού έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Αν βρεθούν ναρκωτικά και εξαρτησιογόνες ουσίες τότε προφανώς προχώρησαν στην πράξη τους χωρίς να έχουν επίγνωση για το τι κάνουν λόγω μιας αόριστης, μη προγραμματισμένης προτροπής που ο Γερμανός μέντορας της νεαρής Βουλγάρας επέβαλλε στην άπειρη κοπέλα.

Αν έκαναν σατανιστικού τύπου λατρεία ή όχι.

Και αυτό αποκλείεται, διότι σατανιστικές λατρείες γίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες όπως στις  7 Ιανουαρίου  όπου εορτάζεται o St. Winebald. Στη διάρκεια της λατρείας απαιτείται ανθρωποθυσία ή ζωοθυσία γιατί το αίμα είναι απαραίτητο σαν τελετουργικό στοιχείο. Προέρχεται εκ του ακρωτηριασμού μελών ζώων ή άρρενος αγοριού συνήθως ηλικίας από 15 έως 33 ετών.

Από τη συζήτηση με τον Βαγγέλη προέκυψε ότι υπάρχει η πιθανότητα τα δύο αυτά πρόσωπα να συνδέθηκαν διότι ανήκαν σε κάποια επικίνδυνη παραθρησκευτική σέχτα ή να έπεσαν θύματα πραγματικών σατανιστών που γνώριζαν την παραβατική συμπεριφορά του 30χρονου Γερμανού και τους παγίδευσαν στο νησί. Όμως ο χώρος που έγιναν οι αυτοχειρίες δεν έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που παραπέμπουν σε μία σατανιστική τελετή θυσίας κατά το πρότυπο των σατανιστών.

Δηλαδή, δεν υπήρχαν τα σύμβολα, δεν υπήρχε ο εξαγνισμός των τελετουργικών οργάνων, ακόμα και το μαχαίρι που έμπηξε στην καρδιά του δεν δείχνει ότι είχε περάσει από τη διαδικασία και το τυπικό που περιλαμβάνονται σε αυτού του είδους τις προετοιμασίες. Π.χ. να αναφέρει το όνομα του θυσιαζόμενου όπως γίνεται συνήθως σκαλισμένο επάνω του. Ούτε υπήρχε προστατευτικό κύκλος όπως γίνεται στις σατανιστικού τύπου λατρείες. Προφανώς κάτω από την επίδραση των ναρκωτικών έχασαν τον έλεγχο, άρχισαν να τραυματίζουν ο ένας τον άλλον και ο Γερμανός τραυμάτισε την κοπέλα βαριά. Οι χαρακιές και οι αιμάσσουσες πληγές συχνά προκαλούν ένα είδος έκστασης στον πράττοντα και τον εξωθούν να συνεχίσει το χαράκωμα ο ένας στον άλλον. Όταν ο καθοδηγητής και σύμβουλος επί τα σατανιστικά,  είδε ότι κοπέλα ξεμάτωσε μέχρι θανάτου αιφνιδιάστηκε, πανικοβλήθηκε με τη σκέψη ότι θα καταδικαζόταν ως υπαίτιος του θανάτου της και κάτω από την παράκρουση έμπηξε το μαχαίρι στον θώρακά του μη έχοντας καν συναίσθηση του τι έκανε.  

Αν τώρα οι τοξικολογικές εξετάσεις δείξουν ότι δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, πραγματικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν πας σε μία περιοχή χωρίς να σε συνδέει τίποτα και χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις κατά το σατανιστικό τυπικό και να κάνεις τελετή. Πρέπει να σε συνδέει ενεργειακά κάτι με τον χώρο. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Εάν λοιπόν πήραν ψυχοτρόπες ουσίες, η υπόθεση είναι απλή. Εάν όχι, περιπλέκεται».

Αμφισβητεί ότι οι δύο νέοι πραγματοποίησαν σατανιστική τελετή, τονίζει όμως ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν εάν προχώρησαν στην πράξη τους χωρίς να έχουν επίγνωση για το τι κάνουν.

Είναι σίγουρο ότι πάντα οι καθοδηγητές εκμεταλλεύονται τα νεότερα άτομα. Δημιουργούν δεσμούς αίματος για να υπάρχει εξάρτηση. Στον σατανισμό, όμως όπως επειμένει ο Βαγγέλης εξ ιδιας πείρας, δεν έχουμε αυτοκτονίες, οπότε πρέπει να καταλήξουμε ότι αμφότερα τα πρόσωπα ανήκαν σε κάποια από τις γνωστές σέχτες, όπου εκεί αυτοκτονούν ομαδικά πάντα υπό το κράτος κάποιων εντολών οι οποίες δίνονται συνήθως από τον ηγέτη της σέχτας.

Οι σατανιστές επιλέγουν θύματα να θυσιάσουν και όχι να θυσιαστούν. Στις μεγάλες γιορτές του σατανισμού γίνονται θυσίες ανθρώπων και ζώων. Όχι αυτοθυσίες. Το να θυσίαζε ο 30χρονος την κοπέλα θα ήταν κατανοητό στους σατανιστικούς κύκλους. Όχι όμως να βάλει τέλος στη ζωή του. Εάν λοιπόν δεν έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών, οι έρευνες θα πρέπει να εστιαστούν στην ανεύρεση της σέχτας που πιθανώς να ανήκαν. Σέχτες όπου οι οπαδοί αυτοκτόνησαν με παρακίνηση των καθοδηγητών τους υπήρξαν αρκετές στο παρελθόν με πολλά θύματα, όπως στην ανθρωποθυσία του WACO στο Τέξας το 1993 από τον David Koresh ή με παρότρυνση τoυ Jim Jones στην Jonestone στην Brittish Gyuana 1978. Το θέμα της αυτοχειρίας δεν είναι τόσο απλό όπως φαίνεται.

Το σατανικό σύμβολο του Μπαθομέτ

Όσον αφορά την πεντακολογία και την πεντάλφα που η κοπέλα φορούσε ανελλιπώς δεν φαίνεται να παίζει ιδιαίτερο ρόλο εκτός από το ότι είναι σατανιστικό σύμβολο όπου τα πέντε άκρα της πεντακτίνου συμβολίζουν την κεφαλή και τα τέσσερα άκρα του Εωσφόρουκαι την τεχνική με τη οποία ο διάβολος θα εξουσιάσει τον κόσμο και θα πλανήσει το ανθρώπινο γένος,εξουσιάζοντας τις πέντε αισθήσεις του και αποσκοπώντας στην θεοποίησή του και στον έλεγχο επάνω στα πέντε στοιχεία της φύσης  Αέρα, Πυρ, Αιθέρα, Γαία και Ύδωρ. Δεν φαίνεται από πουθενά να τη χρησιμοποίησαν σε τελετουργία ήταν ένα απλό σατανιστικό σύμβολο-φυλακτάρι.

Συμφωνήσαμε πάντως με τον Βαγγέλη ότι το καλλίτερο ναρκωτικό για τον σύγχρονο άνθρωπο είναι η αορασία του Εωσφόρου, ότι κρύβεται εκτός από τους μεμυημένους και τους ασκητές, όπως στο Άγιο Όρος, όπου αρκετοί αγιασμένοι μοναχοί τον βλέπουν και ορατά, ακριβώς όπως οι άγγελοι, οι οποίοι λαβάνουν υλική υπόσταση προκειμένου να επιτελέσουν κάποια αποστολή κατ’ εντολή του Δημιουργού. Για παράδειγμα η εμφάνιση του Αρχάγγελου Γαβριήλ στην Παρθένο Μαρία και η συζήτηση που διεξήχθη μεταξύ τους όπου της αποκαλύφθηκε ότι θα γίνει μητέρα και θα γεννήσει τον Μεσσία και Σωτήρα του κόσμου, απάτορα εκ Πατρός και Αμήτορα εκ μητρός.

Όμοια εμφανίστηκε στον πατέρα του Ιωάννη του Πρόδρομου, Ζαχαρία, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, που στεκόταν στα δεξιά του θυσιαστηρίου όπου εκαίετο θυμίαμα και τόσες άλλες φορές στην Παλαιά αλλά και τη Καινή Διαθήκη.

“Ότι ουκ αδυνατήσει παρά τω Θεώ ουδέν ρήμα”.

 

1 σχόλιο

    • Μαρια Κ. στο 7 Ιανουαρίου, 2018 στις 10:45 μμ
    • Απάντηση

    Με το βασιλη τσακωθηκα και μαλωσαμε λιγακι οταν του ειπα ότι δεν αντεχω αλλο αυτο το μαρτυριο και ότι ευχομαι μεχρι και καρκινος να με βρει στα δυο μου στηθη προκειμενου να κοπουν μια και καλη, και να νιωσω επιτελους αναλαφρη και ελευθερη, να νιωσω ότι απαλλαχθηκα απο ενα βαρος 3 με 4 κιλων στο κεντρο του σωματος μου. Κι αυτος δικαιολογημενα θυμωσε, φωναζε και μου ειπε ότι δεν μάντεχει αλλο μ’αυτο το θεμα με τον οποιο τον εχω πρηξει τοσο καιρο. Μου ειπε μολις τελειωσει το σχολειο, κανε οπωσδηποτε μειωτικη στηθους κι αν χρειαστει κανε και δευτερη μειωτικη μετα απο μηνες κι εγω θα ειμαι διπλα σου και θα στηριξω τοσο οικονομικα οσο και ψυχολογικα. Αλλα, μην με πρηζεις αλλο μ’αυτο το θεμα σε παρακαλω, γιατι εχω κουραστει πολυ, κανε λιγους μηνες ακομα υπομονη, κι εγω θα σε στηριξω.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.