«

»

Ιαν 20

Μήπως ήρθε η ώρα ο Ε.Α. Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης[1] να αναλάβει μαζί με άλλους πατριώτες Έλληνες αξιωματικούς να βάλει τα πράγματα στη θέση τους;

Ποτέ δεν είμαστε υπέρ μιας στρατιωτικής λύσης και τολμάμε να πούμε ότι ο Αδαμόπουλος της Ασφάλειας με είχε συλλάβει ανήμερα της Κυριακής των Βαίων το 1968, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που διένειμα στον πατρινό λαό επί δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Σήμερα, 19 Γενάρη 2018 δεν το πιστεύω, όλα οδηγούν σε μια τέτοια λύση καλλίτερα πριν αρχίσει η αιματοχυσία στο Αιγαίο παρά μετά. Αν γίνει μετά, θα είναι μια επανάληψη των όσων ζήσαμε με την εισβολή των Τούρκων την 20 Ιούλη του 74.

Λυπάμαι αλλά ύστερα από αναλύσεις επί αναλύσεων, από το 1964, με ενεργό συμμετοχή σε τουλάχιστον τέσσερεις κομματικές ιδεολογικές συλλογικότητες και με αρκετές αποτυχημένες εκλογικές συμμετοχές μου σε ευρωεκλογές και κοινοβουλευτικές εκλογές, καταλήγω ότι μόνο έτσι θα γίνει η κάθαρση και θα χυθεί λιγότερο ελληνικό αίμα, αν και μας αξίζουμε να γίνουμε ολοκαύτωμα για τις αμαρτίες μας και την αθλιότητα της αλλοτριωμένης ανθελληνικής μας βιωτής.

Στο απόλυτο της παρακμής που έχουμε πέσει, στο απόλυτο μηδέν της σαπίλας της αδιέξοδης πολιτικής ηγεσίας η επέμβαση του στρατού είναι η μόνη λύση. Ώρα να τους δέσει και να τους περάσει από στρατοδικείο όλους τους απάτριδες προδότες διεθνιστές, οπαδούς του ουράνιου τόξου και παγκοσμιοποιητές της χώρας. Πριν να χύσουμε ποτάμι το αίμα της ήδη σπανίζουσας, ελαχιστοποιημένης νεολαίας μας ανάμεσα στους πλεονάζοντες Έλληνες γέροντες και γερόντισσες.

Τα καυτά λόγια του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο, ρόλο χιονοστιβάδας η οποία μετακίνησε όλα τα ηλίθια εμπόδια και τα πλανερά λόγια των πολιτικάντηδων της ημέρας, του 24ώρου, της στιγμής που γεμίζουν με κοπριά, σιχασιά και αγανάκτηση τα ήδη βεβαρημένα από απατηλές και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις αυτιά του λαού μας.

Ο Γ. Τράγκας σαστισμένος από την απρονοησία και κοντόφθαλμη τακτική των εθνικών μειοδοτών

Είπε ο Τράγκας:

«Το ζήτημα των Σκοπίων θα φέρει πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο. Χωρίς μια πιστολιά παράδοση συνόρων δεν γίνεται. Η παγίωση των θέσεων της Αμερικής θα εξάγει κρίση στο Αιγαίο», είπε χθες 18/1/2018 ο Γιώργος Τράγκας σε συγκλονιστική ανάλυση για το Σκοπιανό ζήτημα από τη συχνότητα του «Παραπολιτικά 90,1».

Όπως είπε, η Τουρκία θα ζητήσει άμεσα ανταλλάγματα. «Θα πέσει οπωσδήποτε πιστολιά στο Αιγαίο. Ο Ερντογάν θα εξάγει την κρίση στα Βαλκάνια και το Αιγαίο. Ο Τσίπρας με τον Καμμένο έχουν βάλει την κεφαλάρα τους σε πραγματική καρμανιόλα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γιώργου Τράγκα «θα υπάρξει βίαιη αλλαγή συνόρων», ενώ όπως είπε το σχέδιο εκτυλίσσεται σε τρεις φάσεις:

  1. Στην πρώτη φάση ο Καραμανλής που έστησε σχέσεις με τον Πούτιν και τον ανέτρεψε η Δύση
  2. Η φάση Παπανδρέου και η παράδοση της χώρας στα Μνημόνια
  3. και η φάση εθνικά θέματα, με την Ελλάδα μικρότερη και χωρίς εθνικά σύμβολα

«Εύχομαι να μην κοπεί το Αιγαίο, όπως η Κύπρος», είπε καταλήγοντας ο Γιώργος Τράγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας στη συχνότητα του «Παραπολιτικά FM, 90,1»

Ελπίζω την Κυριακή 21 του μηνός να είστε όλοι στο συλλαλητήριο.

Έτσι για να μεταφερθεί μέσω της τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα δεν παραμένει αδρανής, δεν παραμένει παθητική σε όσα συμβαίνουν σε βάρος της.

Παράλληλα με το Σκοπιανό είναι θέμα χρόνου η ανάφλεξη στο Αιγαίο.

Είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο, όπως χθες που συγκρούστηκαν κανονιοφόρος με τουρκική ακταιωρό στα Ίμια.

Σήμερα θέλω την άποψή σας για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό, όπου παίζεται ένα πολύ βιαστικό και ιδιαίτερα βρόμικο παιχνίδι.

140 χώρες εξαιτίας της προδοτικής στάσης των Αθηνών έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και ο Τσίπρας με τον Κοτζιά και τον Καμμένο καλούνται να δώσουν το επίθετο και το νόμιμο πιστοποιητικό στο κρατίδιο που ελέγχει πλήρως ο Τζορτζ Σόρος, όπως είχε πει παλαιότερα ο Γιάννης Λάτσης.

Κυρίες και κύριοι, ο Τσίπρας έχει πάρει εντολή να τελειώσει τη δουλειά, ο Μητσοτάκης είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Ο Καμμένος έχει μείνει στο Βαρντάσκα και σφυρίζει ανέμελα στη βροχή, ο Κοτζιάς αποφάσισε να παίξει το ρόλο του νονού, η Γεννηματά ανοιγοκλείνει το στόμα και περνάνε διάφοροι ήχοι αλλά τα Σκόπια δυσφορούν ακόμα και σε λύση σύνθετης ονομασίας. Ακόμη και σε ονομασία με τον όρο Μακεδονία. Το κρατίδιο που θα αποτελέσει το άλιεν που θα θελήσει να καταπιεί τον εδαφικό χώρο της σημερινής Μακεδονίας σε οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια δεν είναι ικανοποιημένο ΟΥΤΕ με τη δήλωση ΝΙΜΙΤΣ ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική λύση χωρίς τον όρο Μακεδονία.

19 Jan, 2018

Φίλες και φίλοι, παίζεται το πιο βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος. Θέλουν να αναγνωρίσουμε από τώρα, όχι μόνο το γεωγραφικό προσδιορισμό – δηλαδή τη Μακεδονία των Σκοπίων – αλλά και όλα τα συναφή περί Μεγάλου Αλεξάνδρου, περί Φιλίππου, περί κοιτίδας του Μακεδονικού Έθνους. Θέλουν ο Τσίπρας και η παρέα του να είναι οι σταμπαρισμένοι προδότες που με δική τους υπογραφή, οι Σκοπιανοί θα επικαλούνται στο μέλλον όλες τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους. Ο κος Νίμιτς είπε χθες ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική λύση ΧΩΡΙΣ τον όρο Μακεδονία.

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ λέει ότι υπάρχει στο τραπέζι μια δέσμη προτάσεων. Από την άλλη πλευρά όμως τα Σκόπια έβαλαν τον εκπρόσωπό τους τον κο Ναουμόφσκι να πει ότι όσα προτείνει ο Νίμιτς είναι πολύ μακριά από μια αξιοπρεπή λύση. Προσέξτε τώρα.

Ο Νίμιτς προτείνει σύνθετες ονομασίες με τον όρο μέσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δηλαδή NovaMacedonia, Άνω Μακεδονία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Σλαβική Μακεδονία. Το Σλαβική Μακεδονία δεν το θέλουν οι Αλβανοί που αποτελούν σχεδόν το μισό πληθυσμό των Σκοπίων με έδρα το Τέτοβο. Οι Βούλγαροι και γενικά όλη η ηγεσία του κρατιδίου, προκειμένου να αποκτήσει η πλαστή εθνική ταυτότητα αληθοφανή βιτρίνα, δεν επιθυμούν ούτε να απαλειφθούν τα αλυτρωτικά εδάφια που έχουν στόχο την απελευθέρωση ελληνικών μακεδονικών εδαφών, ούτε να φύγουν από τα βιβλία της ιστορίας, όσα λέγονται για την καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και για τη μη ελληνικότητα του στρατηλάτη και της Πέλλας. Δηλαδή, οι Σκοπιανοί θέλουν να καταπιούν οι Αμερικανοί Ιστορικοί τα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και το Χόλυγουντ, όσα έχουν γράψει, όσα διδάσκονται και όσα έχουν σκηνοθετηθεί σε ταινίες για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου (αλλά και το παλικάρι στην Πειραιώς και  η Φώφη μας) θέλουν οπωσδήποτε να ικανοποιήσουν τους Αμερικανούς. Θέλουν οπωσδήποτε να συναινέσουν στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τώρα προσέξτε. Ακόμη και αν πούμε βάλτε τους αλλά δεν συμφωνούμε να λέγονται Μακεδονία, ακόμα και αν πούμε ναι τα Σκόπια να γίνουν μεγάλη βάση  του ΝΑΤΟ, η γραμματεία της Ατλαντικής Συμμαχίας λέει : «δεν μπαίνετε χωρίς λύση στο όνομα».

Δηλαδή, η κυβέρνησή μας πιέζεται να αποδεχθεί οπωσδήποτε τον όρο Μακεδονία. Από την άλλη πλευρά, οι Σκοπιανοί στις σύνθετες ονομασίες που δίνει ο Νίμιτς, από τώρα λένε, ότι δεν είναι αξιοπρεπείς, όχι μόνο για να βελτιώσουν τους όρους της συμφωνίας αλλά να έχουν και εφαλτήριο στο μέλλον, προκειμένου να περάσουμε στη δεύτερη φάση των αλυτρωτικών τους διαθέσεων.

Σε αυτό, από τώρα η συγκυβέρνηση που υπακούει σε όλα τα παράγωγα του Σόρος,  ο Τσίπρας ο οποίος είναι χειραγωγούμενο όλων βαρόνων Ροτσάιλντ, των Σόρος και όλων αυτών που θα νέμονται 100 χρόνια τις τράπεζες και το υπερταμείο, ευθυγραμμίζεται στην άποψη ότι αφού αναγνώρισαν 140 χώρες τα Σκόπια ως Μακεδονία, γιατί μωρέ παιδιά, να μην τα αναγνωρίσουμε και εμείς;

Αποφεύγουν βέβαια να πούνε ότι η πράξη ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δεν ακυρώνει τις αλυτρωτικές διαθέσεις, ούτε τις αναχαιτίζει. Και η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ αλλά ως εγγυήτρια δύναμη έκοψε στη μέση το νησί της Αφροδίτης και διατηρεί στρατόπεδα κατοχής και τώρα απειλεί να πάρει με στρατό τα μισά νησιά του Αιγαίου. Ποιος μας λέει ότι αύριο υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας και με την ανοχή των Ευρωπαίων, Τούρκοι, Σκοπιανοί και Αλβανοί και Βούλγαροι δεν θα θελήσουν να έχουν διέξοδο στο Αιγαίο; Ποιος θα μας σώσει η Γερμανία; Ποιος θα επέμβει το ΝΑΤΟ; Μήπως βολεύονται και υπάρχει ήδη σχέδιο για μια μικρότερη Ελλάδα που μπορεί να είναι και βασιλική, αφού η αριστερά θα έχει δρομολογήσει διαμελισμό και αλλαγή συνόρων.

Ήδη, οι Τουρκοκύπριοι απορρίπτουν τις συμφωνίες Κύπρου – Ελλάδας και Ιορδανίας για την ΑΟΖ. Μάλιστα η λεγόμενη και παράνομη τουρκική δημοκρατία της Βορείου Κύπρου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Εγώ θέλω να πω σήμερα στον κο Τσίπρα, ότι χρησιμοποιείται μαζί με τον Καμμένο ως όχημα που θα οδηγήσει σε εθνική καταστροφή. Οτιδήποτε συμβεί στο άμεσο ή απώτερο μέλλον θα αποδοθεί σε αυτόν, στον Καμμένο και στον Κοτζιά. Θα επιρριφθεί συνολικά στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, οι οποίοι από το παρελθόν κατηγορούνται κατά διαστήματα για στενές και περίεργες σχέσεις με τον Σόρος και άλλους τέτοιους. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κος Βαρουφάκης έχει δουλέψει για τον Σόρος και ότι αρκετά στελέχη αυτής της περίφημης Αριστεράς της Σχολής του Σικάγου, επενδύουν τις οικονομίες τους σε Μπλάκ Ροκ και άλλα τέτοια. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι Τσίπρας και Καμμένος, προφανώς ακούγοντας ξένες σειρήνες παρακάμπτουν όσα έλεγαν πρώην πρωθυπουργοί μεγάλου βεληνεκούς και μεγαλύτερης διεθνούς επιρροής για το Μακεδονικό και τις συνέπειές του.

Δυστυχώς και περιέργως Τσίπρας και Καμμένος, ουσιαστικά μία Απριλιανής χροιάς παρέα, με συνθήματα που θυμίζουν έντονα εκείνη την περίοδο, πιεζόμενοι από τα ίδια κέντρα, ωθούνται σε εθνικές παραχωρήσεις που θα φέρουν εθνική τραγωδία. Ήδη, η Τουρκία καιροφυλακτεί και δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα υπάρχουν αυτές οι τριβές με τους Αμερικανούς για το Κουρδικό. Μπορεί να απειλεί σήμερα τους ενισχυόμενους από την Ουάσιγκτον Κούρδους, αλλά θεωρώ ότι η παγίωση των θέσεων των Κούρδων συμμάχων της Αμερικής θα εξάγει την κρίση στο Αιγαίο και στα Βαλκάνια. Η Τουρκία ως ανταλλάγματα προκειμένου να έχει εσωτερική ισορροπία το καθεστώς Ενρτογάν, θα ζητήσει εδώ και τώρα επιτακτικά νησιά και αυτονομία στη Θράκη. Η πρόθεση αλλά και απειλή της Τουρκίας για το Αιγαίο είναι εμφανής. «Θα ανατινάξω την μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων και θα τρέχετε όλοι μαζί!».

Εδώ αρχίζουν διάφορα καυτά ερωτήματα. Οι Αμερικανοί θεωρούν τους Κούρδους την καλύτερη μηχανή κατά των τρομοκρατών του ISIS αλλά και μια εδαφική φλούδα πίεσης στη Συρία που είναι σοβιετικός δορυφόρος. Είναι στην ουσία μια βάση Αμερικανική.

Την ίδια ώρα,  θέλουν νατοϊκή βάση στα Σκόπια. Από την άλλη πλευρά, ο Πούτιν θέλει σταθερό τον Άσαντ και προβλήματα στις νατοϊκές περιοχές των Βαλκανίων. Όλους όμως, και τους Γερμανούς, τους βολεύουν τα μικρά αδύναμα και ελεγχόμενα κράτη στην περιοχή. Και δεν αποκλείεται λόγω του μεγέθους της Τουρκίας να τα βρουν πάλι με τον Ταγίπ. Αν μάλιστα επιδιώξει βίαιη αλλαγή συνόρων, τότε εδώ στην Αθήνα θα υπάρξουν δραματικά γεγονότα και συλλήψεις.

Ακούστε την εκπομπή του Τράγκα στα Παραπολιτικά 90.1 FM τις 18/1/2018

Ευχόμαστε να φτάσουν οι φωνές τόσων αηδιασμένων πατριωτών Ελλήνων στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στα αυτά του Ε.Α. στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου που θα είναι παρών και πιθανώς ανάμεσα στους ομιλητές. Είναι η ώρα να λυθεί το αδιέξοδο με μια άνωθεν επιβεβλημένη λύση η οποία θα οδηγήσει τον λαό μας στη μετάνοια και την ηθική Κάθαρση συλλογικά και ουσιαστικά.

Ως τότε πρώην αρχηγέ ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Γράψα, περίμενε υπομονετικά όπως σε συμβούλεψε ο Όσιος Παίσιος!

[1]Ο Φραγκούλης Φράγκος (γεννηθείς στην Κομοτηνή, 1951) είναι απόστρατος Έλληνας αξιωματικός του Πεζικού του Στρατού Ξηράς, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ είναι και διδάκτωρ γεωπολιτικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εισήλθε πρώτος το 1970 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1974 πρώτος πάλι. Είναι επίσης απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου. Υπηρέτησε ως διοικητής μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων, ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα (1991 – 1994), ως ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα (1998 – 2001) ενώ το 2002 ορίστηκε διοικητής της 32ης ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Το 2004 προήχθη σε υποστράτηγο και το 2007 σε αντιστράτηγο αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Β΄ Σώματος Στρατού. Το 2009 διορίστηκε γενικός επιθεωρητής στρατού και στις 6 Αυγούστου του ίδιου έτος ανέλαβε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2011 οπότε και αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ την οποία όμως είχε προκαταλάβει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και την ανακοίνωσε στους τρεις αρχηγούς ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, ΓΕΝ Δημήτρη Ελευσινιώτη και ΓΕΑ Βασίλη Κλόκοζα στο γραφείο του, λίγο πριν τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Στις 17 Μαΐου 2012, κατά τον διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μιλάει αγγλικά, ρώσικα και τούρκικα. Ένα από τα παιδιά του Φράγκου είναι η Ευτυχία Φράγκου η οποία είναι δημοσιογράφος.

Θέσεις

Ο Φράγκος τον Δεκέμβριο 2011 κατέθεσε στη Δίκη των 39 ανδρών Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού Σώματος στο δικαστήριο όπου δικάστηκαν για τα ακραία ρατσιστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών που εκφώνησαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα. Αυτή τη στάση στη δίκη κατέκριναν οι Οικολόγοι Πράσινοι μόλις ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Μάιο 2012.

Στη Δίκη ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εκλήθη διότι την περίοδο της παρέλασης ήταν Αρχηγός ΓΕΣ και υπεύθυνος για αυτή και δήλωσε στην κατάθεση του ότι δεν είχε δώσει ο ίδιος καμία διαταγή η οδηγία για τέτοιου είδους συνθήματα ενώ δεν αντιλήφθηκε ότι προέρχονταν από τη ΜΥΚ του Λιμενικού αφού όπως όλα έδειχναν τα συνθήματα ακούστηκαν από τους πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Αναδιάθρωση Ενόπλων Δυνάμεων

Την περίοδο που ήταν Αρχηγός ΓΕΣ, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον υπουργό Πάνο Μπεγλίτη. Αιτία ήταν το σχέδιο που υπέβαλε ο υποστράτηγος Νίκος Τόσκας (Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας) το Νοέμβριο του 2009 για την αναδιάρθρωση της Δομής Δυνάμεων (o Τόσκας είχε καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο) και μείωση των περιττών μονάδων (καταργούνταν η Στρατιά στη Λάρισα, οι περισσότερες μονάδες στη Μακεδονία και διατηρούνταν σχεδόν όλες οι μονάδες και τα κέντρα εκπαίδευσης σε Νότια Ελλάδα), ώστε να μειωθεί το κόστος λειτουργίας και να αυξηθεί η αμυντική ικανότητα «ανατολικά». Ο Φράγκος ήταν εξ αρχής αρνητικός σε αυτό το σχέδιο. Ο Τόσκας κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το Φράγκο και το ναύαρχο Ελευσινιώτη, ότι αντιδρούσαν λόγω προσωπικών συμφερόντων σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα (η μείωση μονάδων αφορούσε κυρίως αυτές τις περιοχές και τη Λάρισα). Ο Τόσκας είχε ανοικτή κόντρα με το Φράγκο ήδη από την εποχή που φοιτούσαν στη Σχολή Ευελπίδων. Πληροφορίες από τη wikipedia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20

που θα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>