«

»

Ιαν 20

Ώρα να γνωρίσουμε έναν αυθεντικό και γνήσιο Έλληνα.

Μιλήσαμε ήδη γι’ αυτόν. Μέχρι χθες μας ήταν άγνωστος.

Άνθρωπος με ήθος και ξεκάθαρη ελληνική σκέψη, εμπνευσμένος από τα νάματα της ελληνικής ιστορίας και την Ορθοδοξίας όπως θα δούμε από την πιο κάτω ομιλία του.

Πρόκειται για άνθρωπο με ηθική συγκρότηση και πατριωτική συνείδηση, κάτι που σπάνια θα δούμε από τις πολιτικές ύαινες που καθημερινά λυμαίνονται τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Ποιος πολιτικός ονόμασε τους Τούρκους «τρομοκράτες των Βαλκανίων» με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας του λόγου του; Ποιος αποκάλεσε αδερφή τον Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ και τόλμησε να του πεί «βούλωστο επιτέλους ανόητε κι αμετροεπή;»; Ποιος περιέγραψε ποτέ τους αψήφιστους Ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι ασκούν χωρίς να έχουν το δημοκρατικό και λαϊκό έρεισμα την εξουσία και τα κονδύλια των ευρωλαών, πακέττο με τους τραπεζίτες, οι οποίοι μας κάθισαν σώνει και καλά στην πλάτη ότι «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ!»

Τέτοιους ηγέτες, ανένταχτους κομματικά, πιστούς, αμείλικτους και ασυμβίβαστους τους έχουμε απόλυτα ανάγκη κι ευχόμαστε να έρθει σύντομα η ώρα να διαχειριστούν τη μοίρα της χώρας γιατί όλες οι άλλες λύσεις που έχουν δοκιμαστεί απότυχαν και αποδείχτηκαν απατηλές και κίβδηλες όπως πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.

Μιλάμε για μια πεφωτισμένη ηγεσία η οποία δεν θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος ούτε θα οδηγήσει σε νέες χαμένες πατρίδες. Θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα δημιουργήσει μια νέα γενεά πολιτικών ηγετών, ανεξάρτητη πολιτική, ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα, αλλαγή Συντάγματος για το λαό και όχι την ολιγαρχία η οποία φεουδαρχικά τυραγνάει την ελληνική κοινωνία από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια μέχρι σήμερα. Μια εξουσία που θα γνωρίζει πότε να αποχωρήσει κι έχοντας αλλάξει τις δομές της ελληνικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο φωτισμός μας από το Πνεύμα το Άγιο το οποίο αφείλουμε να επικαλούμαστε διηνεκώς, είναι η μονη λύση γιατί μόνο ένα θαύμα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα!

Οι άνθρωποι υπάρχουν, όλου αντιλαμβάνονται το υπάρχον αδιέξοδο πλην των εθελότυφλων, η φώτιση απαιτείται για να ξεκινήσουμε!  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>