Ένα συλλαλητήριο όλο Ελλάδα και μόνο Ελλάδα!

Όλων η σκέψη και η καρδιά έχει κάτι διαφορετικό μέσα της. Ανάλογα με το σημείο εκκίνησής της.

Του πλανητάρχη: Να εξασφαλίσει την αυτοκρατορία του πάση θυσία μη φειδόμενος οποιασδήποτε θυσίας, θυμάτων, εγκλημάτων, σφαγών, παράπλευρων απωλειών αρκεί να εξασφαλίζονται τα στυγνά, στενά, ιδιοτελή, κρατικά, πολιτικά, στρατιωτικά, γεωπολιτικά κ.λπ. συμφέροντά του· να βάλει όσο περισσότερα εμπόδια, παγίδες και μ’ ένα τρόπο να περικυκλώσει με όσο λιγότερο γι’ αυτόν κόστος την πάντα επικίνδυνη Ρωσία.  Επομένως αρκετά τα σαλιαρίσματα τόσων ετών με την Μακεδονική Ιστορία και την Ελλάδα. Τα Σκόπια πρέπει το ταχύτερο να μπουν στο ΝΑΤΟ κι ας είναι μια επικίνδυνη φωλιά επεξεργασίας ναρκωτικών, και συμμοριτών που επιβιώνουν αποκλειστικά από τη λευκή σκόνη και το λαθρεμπόριο όπλων.  (Ανέκαθεν η πΓΔΜ, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, αποτελούσε ένα κομβικό σημείο στη διακίνηση των ναρκωτικών από την Τουρκία και τη Μαύρη Θάλασσα προς τη Δυτική Ευρώπη. Το κλείσιμο των συνόρων με τη Σερβία και η επιβολή εμπάργκο από την Ελλάδα, παλαιότερα, είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το λαθρεμπόριο των ναρκωτικών που διακινούνται μέσω των Σκοπίων. Σε αυτό συνέτεινε ακόμη και η επέκταση του δικτύου σύνδεσης μεταξύ της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, γεγονός που παρείχε την ευκαιρία σε τούρκους εμπόρους να επιλέγουν τον δρόμο των Σκοπίων. Τελικός προορισμός της ηρωίνης που έχει ως επίκεντρο την πΓΔΜ, είναι η Ζυρίχη, η Βιέννη, η Μαδρίτη, το Μόναχο, η Βέρνη και το Μιλάνο.

Η έρευνα, όμως, των αρχών ασφαλείας της Ελλάδας για τους δρόμους των ναρκωτικών έφερε στην επιφάνεια και νέα δεδομένα που αφορούν, κυρίως, τη διάρθρωση της μαφίας που ελέγχει τους δρόμους των ναρκωτικών στα Σκόπια. Κατ’ αρχήν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στις επανειλημμένες εκθέσεις των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, σχεδόν όλα τα μέλη των συμμοριών που συνελήφθησαν κατά καιρούς, απεδείχθη ότι δεν ασχολούνται μόνον με τη διακίνηση ηρωίνης, αλλά επιδίδονται και σε παράνομο εμπόριο όπλων.

Σκόπια η πατρίδα επεξεργασίας του λευκού θανάτου, πέρασμα για την Ευτρώπη.

Το εμπάργκο που είχε επιβληθεί στη Σερβία είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθούν κυκλώματα, η δράση των οποίων τείνει να καταστεί ανεξέλεγκτη καθώς επεκτείνεται σε ευρείς τομείς της οικονομικής ζωής. Τα Σκόπια, εκτός των άλλων, έχουν αναδειχθεί και σε σημαντικό κέντρο ξεπλύματος χρημάτων που προέρχονται από το οργανωμένο έγκλημα ­ έστω και αν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών επενδύονται ξανά εντός της χώρας σε ακίνητες περιουσίες, σε ιδιωτικές εταιρείες, σε τράπεζες κ.λπ.) Βέβαια όλα αυτά δεν περιέχουν τίποτα καινούργιο, οι ΗΠΑ τα έχουν επαναλάβει στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, πολύ παλιά επί Μοσαντέκ στο Ιράν, στην Αίγυπτο του Αλ Σίσι, στη Λιβύη του χάους και αξιότατο πιο σύγχρονο παράδειγμα η Ουκρανία.  

Του Γιουρογκρούπ η σκέψη και το συναίσθημα πλέουν σε ουράνια πελάγη ευτυχίας, «επιτέλους όλα εκείνα τα μικροκρατίδια-προτεκτοράτα που αποσάρθρωσε κι αναδημιούργησε το ΝΑΤΟ με την εισβολή στη Σερβία του μισητού Μιλόσεβιτς και του διαβόητου τρελογιατρού Κάραζιτς στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, μας βολεύει να τα εντάξουμε στην Ε.Ε. για να τα έχει του  χεριού της η Γερμανία-Γαλλία-Ολλανδία και να τα μετατρέψουμε σε μνημονιακές αποικίες όπως την Ελλάδα, και καταναλωτικά φέουδα της βιομηχανικής παραγωγής των Βορείων φυσικά με εργατικούς μισθούς και συντάξεις πείνας. Σενάριο πολυπαιγμένο από την εποχή της Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών…

Ο παλμός και η υπερηφάνεια των Σκοπιανών Σλάβων κατοίκων του 6ου  αιώνα στα ύψη. «Θα μας αναγνωρίσουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι, επιτέλους, θα ξεφύγουμε από τη μιζέρια, την παρανομία, τη μαφιόζικη μεταπράτηση, και θα διατηρήσουμε το δικαίωμα να αποκαλούμαστε Μακεδόνες κι απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου». Βέβαια ανέκαθεν πολλοί απόγονοι του Μεγαλέξανδρου έχουν βρεθεί πίσω από των ψυχιατρικών κλινικών τα σίδερα αλλά εδώ πρόκειται για μια ομαδική ψυχωσική παράκρουση που μεταδίδεται από γενεά σε γενεά τουλάχιστον από το 1910 και όπως σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράψαμε κατά τον Κ. Γ. Γιούνγκ είναι κι αυτή μια μορφή τρέλας που τίποτα θετικό δεν προϋποθέτει εκτός από τοπικές πολεμικές συγκρούσεις και αλληλοσπαραγμούς μεταξύ γειτόνων, μια αλλιώτικης μορφής τρέλα.  Και θα το δείτε ότι τελικά αυτό που θέλουν οι μεγάλοι και οι ισχυροί της Ιστορίας θα επιβληθεί, ανεξάρτητα τι είναι σωστό, δίκαιο ή αληθές.

Κι όσο αφορά το πνεύμα, την ψυχή και την καρδιά του χιλιοπροδομένου από τις ηγεσίες του ελληνικό λαό τι;

Πατριδοκάπηλοι και εθνικοί μειοδότες αλλοίμονό σας, φωνή λαού οργή Θεού.

Ένα συλλαλητήριο του έμεινε για να εκφραστεί και να εκφράσει-απαιτήσει:

«Σεβασμό στην Ιστορία και περιφρόνηση των νόθων και ψευδεπίγραφων παραχαράξεών της». «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα μείνει αδιαμφισβήτητα, Ελληνική».  Μπρος στον υπέρτατο κίνδυνο της απώλειας εδαφών δεν μένει παρά η αγανάκτηση, η οργή και η εκρηκτικότητα στο πνεύμα που ενώνει όλους τους Έλληνες, τους οδηγεί νομοτελειακά να ξεπερνούν τις κομματικές τους διχαστικές πεποιθήσεις κι όλοι μαζί μια καρδιά, να επιμένουν και ν’ αποτελούν για την κυβέρνηση που διεξάγει τις διαπραγματεύσεις μια αυστηρή προειδοποίηση για όσα χρόνια τώρα υπομένουμε όλοι από τις κατώτερες στο ύψος τους ηγεσίες, ότι· «δεν πάει άλλο κύριοι, με τα εθνικά θέματα δεν παίζει ο ελληνικός λαός». «Τον κοροϊδέψατε τόσα χρόνια, πουλώντας του φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αποτύχατε στις οικονομικές σας μεταρρυθμίσεις με τα μνημόνια και την ανάπτυξη που δε διακρίνεται ούτε με τηλεσκόπιο». «Προσέξετε τώρα καλά, αν επιχειρήσετε να ξεπουλήσετε τη λέξη Μακεδονία και να την προσφέρετε κατ’ εντολήν των αφεντικών σας στους σλαβόφωνους και το αλυτρωτικό παραλήρημά τους, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ολόκληρο τον ελληνικό λαό!» «Σ’ ελικοδρόμιο να μετατρέψετε τη Βουλή δεν θα προλάβετε να φυγαδέψετε τα κορμιά σας υπό την σκιάν των εγκλημάτων που από το 2010 και μετά καθημερινά διαπράττετε εις βάρος χιλιάδων Ελλήνων πολιτών και Ελληνίδων μανάδων». «Αιδώς Αργείοι, άλλη κατρακύλα πιο κάτω δεν υπάρχει για κανένα σας, τα περιθώρια εξαντλήθηκαν όσο κι αν προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά, να περάσετε διφορούμενα μηνύματα, να παραπληροφορήσετε, να συγχύσετε και να εμποδίσετε τον λαό να συμμετάσχει* σε ένα πανεθνικό συλλαλητήριο όλο Ελλάδα και μόνο Ελλάδα».

*όπως κάνατε στη Θεσσαλονίκη

Πανεθνικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή στρατολαού δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί άλλο!

Μπρος λοιπόν, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.