Δήλωση για το επεισόδιο μεταξύ ελληνικής ακταιωρού και τουρκικής ακτοφυλακής στην περιοχή των Ιμίων.

Το επεισόδιο διεμβολισμού, χθες τα μεσάνυχτα, της ελληνικής ακταιωρού από κανονιοφόρο της τουρκικής ακτοφυλακής εντός ελληνικών χωρικών υδάτων στην περιοχή των Ιμίων, αποτελεί αφενός κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας και αφετέρου κατοχύρωση της τουρκικής επικυριαρχίας στην περιοχή. Στα Ίμια δεν έχουμε πια καθεστώς μορατόριουμ κυριαρχίας (γκρίζα ζώνη) με την Τουρκία, όπως δυστυχώς έχουν αποδεχθεί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1996 έως σήμερα. Η Τουρκία πια επιβάλλει de facto και ως τετελεσμένο την κυριαρχία της στην περιοχή. 

Το σύνθημα στην Τουρκία να μετατρέψει την «γκρίζα ζώνη» των Ιμίων σε περιοχή δικής της κυριαρχίας το έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, όταν επιχειρώντας να ρίψει στεφάνι στην μνήμη των πεσόντων στην πρόσφατη επέτειο των Ιμίων, ετράπη σε φυγή διωκόμενος εντός ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκικές ακταιωρούς. Με την ενέργειά του αυτή ο υπουργός Άμυνας όχι μόνο ντρόπιασε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, καθώς διέταξε υποχώρηση και εγκατάλειψη εθνικού χώρου μπροστά σε καταφανή παραβίαση από εχθρική δύναμη, αλλά έδωσε και το πράσινο φως στην Τουρκία να επιχειρήσει την απόσπαση τμήματος της ελληνικής επικράτειας. Σίγουρη ότι δεν θα βρει αντίσταση.

Τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αντιπολίτευση προσπαθούν να υποβαθμίσουν την επικίνδυνη εξέλιξη και να αποσιωπήσουν το γεγονός μιας de facto απώλειας εθνικής επικράτειας υπέρ της Τουρκίας. Το όλο θέμα ουσιαστικά το άφησαν στη διακριτική διαχείριση του κ. Τουσκ, εκθέτοντας την χώρα στην κλιμακούμενη επιθετικότητα της Γείτονος. Απ’ ότι φαίνεται ο εθνικός ακρωτηριασμός της Ελλάδας στο βωμό των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ έχει ήδη ξεκινήσει. Ο λαός μας οφείλει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/ 13/2/2018
Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος ΕΠΑΜ.
Παρακαλούμε τον κο Καζάκη να υποδείξει τρόπους όπου ο λαός μας θα δυνηθεί να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
Η προσωπική μας άποψη είναι ότι ο λαός μας όπως και όλοι οι λαοί της γης είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να πάρει στα χέρια του την υπόθεση και να εφαρμόσει ακόμη και το άρθρο 120 του Συντάγματος όπως δικαιούται. Και αν το κανει τι σημαίνει αυτό; Πως θα το κάνει; Με ποιο τρόπο; Με τις εκλογές; Ας γελάσουμε λίγο. Με τη SINGULAR να μετράει ψήφους και να προσθέτει ή να αφαιρεί ψήφους ανάλογα με τι συμφέρει στο ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που έχει και τα αυγά και τα καλάθια, και το χρήμα, και τη δικαστική εξουσία στα χέρια του μόνο σεβαστό και τίμιο δεν θα είναι το αποτέλεσμα που θα προκύψει εκ της κάλπης.
Ο λαός καταλαβαίνει ότι δεν παίζει κανένα ρόλο στα τεκταινόμενα εκτός από το να πεθαίνει της πείνας, να πληρώνει τους φόρους του, άσχετα αν είναι δικαιοι ή άδικοι, να υφίσταται κατασχέσεις στην περιουσία του για οφειλές που ξεγελάστηκε να κάνει στην χρυσή περίοδο που οι τράπεζες παρακαλούσαν το λαό να πάρει δάνεια, και φυσικά να κληθεί να χύσει το αίμα του σε μια σύρραξη με την Τουρκία για να προστατεύσει την ΕΛΛΑΔΑ την οποία έχουν ξεπουλήσει όλες οι Κυβερνήσεις, από τη δολοφονία του Καποδίστρια μέχρι σήμερα.
Αν ο κος Καζάκης έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει για να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας χωρίς να χυθεί αίμα και να οδηγηθεί η χώρα στην ομαλότητα με ήπιους, φιλήσυχους και ειρηνικούς τρόπους και με το ΝΑΤΟ να μην επέμβη για να επιβάλει τους καπιταλιστικούς, όρους του στο ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ, ας το υποδείξει.
Ποιος μπορει να ειναι τόσο ηλίθιος ώστε να μην ακολουθήσει έναν τέτοιο τρόπο ανατροπής του συστήματος και τιμωρίας των εθνοπροδοτών ώστε να λάμψει η δικαιοσύνη; Να επιστραφεί το χαμένο βιος των Ελλήνων με την επιβολή ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ, με την έκδοση δικού μας, εθνικού νομίσματος, την κρατικοποίηση των τραπεζών και έλεγχο κάθε οικονομικής αυθαιρεσίας από το 1974 μέχρι σήμερα και επιστροφή τω  κλεμένων;
Κε Καζάκη αποδείξτε ότι μπορείτε και ο λαός θα σας ακολουθήσει όπως και νάναι γιατί έχει καταλάβει τι μειοδοτικές, προδοτικές και προσκυνημένες ηγεσίες είχε όλα αυτά τα χρόνια! Τη μέθοδο της ανατροπής δεν γνωρίζει, αν και το ψάχνει εναγώνια 9 τουλάχιστον χρόνια τώρα. Όποιος την υποδείξει αποδεικνύει και την αξιοσύνη του ως ηγέτης να αναλάβει τα ηνία αυτής της παραλυμένης, διαλυμένης χώρας-προτεκτοράτο.
Ευαγγελάτος Γεώργιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.