Σήμανε Συναγερμό & Κάλεσε σε Επαγρύπνηση ο Στρατηγός Φράγκος… Υπό την Σκιά των Ιερών Μετεώρων !

Συνωστισμός & Κοσμοσυρροή  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας πράγμα πρωτόγνωρο για την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να δοθεί μια διάλεξη -ενημέρωση του  Στρατηγού Φράγκου ,από το Σύλλογο των «Μετεώρων Λιθόπολις !«

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτήν την  Κοσμοσυρροή ενός κόσμου που διψούσε να μάθει από τα ποιο επίσημα χείλη που οδηγείτε Ελληνισμός με μαθηματική ακρίβεια τα επόμενα χρόνια!

Με τις ευλογίες των Λειτουργών της Εκκλησίας μας στην Έναρξη της Ενημέρωσης και το τροπάριο τη «Υπερμάρχω Στρατηγώ τα Νικητήρια» στη Λήξη και τον Εθνικό μας Ύμνο που έψαλαν όρθιοι οι εκατοντάδες πολίτες ,άνδρες γυναίκες και παιδιά  έκλεισε η εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη αυτών των απλών ανθρώπων που ανησυχούν για την τύχη της Πατρίδας και τα παιδιά τους!

Αναφέρθηκε με στοιχεία που δείχνουν οτι τα νέα ζευγάρια περί τις 900.000 αρνούνται να κάνουν παιδιά  ,απλά γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν αυτά που δικαιούνται να έχουν τα παιδιά μας !

Έκανε τις προτάσεις που πρέπει να υιοθετήσει άμεσα η Ελληνική Πολιτεία που το μόνο που δείχνει να νοιάζεται είναι οι Οικογένειες των Λαθρομεταναστών και πως θα γίνει άμεσα η Απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε όλους τους Μουσουλμάνους  που θα μας έρθουν στην Ελλάδα, αφού έδωσε & την πληροφορία ότι οι Τούρκοι  από την εποχή του   Οζάλ ακόμη,  έχουν  εκπονήσει Στρατηγικό Σχέδιο για αυτό !!!!

Την ώρα που οι Πολιτικοί της Ελλάδας αρνούνται πεισματικά  την ψήφο των Ελλήνων ανά τον Κόσμο, αν και είναι   σύμφωνα με το Σύνταγμα με των Ελλήνων !

Η Απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Στρατηγός ήταν αποστομωτική «…Γιατί η ψήφος αυτή δεν είναι πολιτικά διαχειρίσιμη».

Τα στοιχεία που έδωσε στη συνέχεια για την λειψανδρία στις Μονάδες του Στρατού ήταν συγκλονιστικά, ενώ οι συγκρίσεις των νέων που παρουσιάζονται στις Μονάδες τις προηγούμενες δεκαετίες σε σχέση με την τωρινή δεν αντέχουν σε σύγκριση !

Τα έβαλε & με την Σημερινή Στρατιωτική Ηγεσία για το κλείσιμο των ΚΕΝ όπου όπως ανέφερε εκεί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται Κληρωτοί & Εφεδρείες !

Αναρωτήθηκε που θα εκπαιδεύουμε πια τους Εφέδρους …Εκτός και αν έχουμε ξεχάσει την απλή Στρατιωτική Λογική που εφαρμόζεται σε όλο τον Κόσμο !

Αναρωτήθηκε γιατί έκλεισαν το Κέντρο Εκπαιδεύσεων Βατραχανθρώπων του Στρατού Ξηράς που έγινε με ιδία μέσα του Στρατού και αναρωτήθηκε φωναχτά αν θα το δώσουν στους Πακιστανούς για κάνουν μπάνιο ;!!

Εκείνο όμως που πάγωσε το Ακροατήριο ήταν ότι όταν αλλάξει η ανθρωπογεωγραφία σε ορισμένες περιοχές της Πατρίδας αρχίζουν να μετατρέπονται σε Καντόνια αυτονομίας και μετά  σύμφωνα με την Ε.Ε έρχονται τα δημοψηφίσματα και η απόσχιση των Περιοχών ! (Σ.γ.: Σ’ αυτό συντελεί και η διαίρεση της Ελλάδας σε περιφέρειες με εντολή της Ε.Ε.).

Με απλά και κατανοητά λόγια κατηγόρησε την  Ελληνική  Πολιτική υποχώρηση σε Σκόπια, Αλβανία που θα είναι οι επόμενοι όμως  εχθροί της Ελλάδος σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ

Όσο έχουν την ευθύνη άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην Ισχύ της Ελλάδος θα μαζεύουμε καταπρακιές ακόμη και από τους Σκοπιανούς που τρέχουμε να του δώσουμε οντότητα χωρίς να το δικαιούνται και έφερε ως παράδειγμα την Αλβανία που αφού (σ.γ.: άραμε το εμπόλεμο) τους υποστηρίξαμε στο ΝΑΤΟ, μας ζήτησαν και Μνημείο για τους Τσάμηδες!

Επί ώρες ο Κόσμος παρέμεινε υπομονετικά να χαιρετίσει τον Στρατηγό  που έδειχνε ιδιαίτερα Συγκινημένος από την αγάπη του Κόσμου και ίσως οι Πολιτικοί που ήταν Παρόντες να βγάλουν και τα δικά τους ...Συμπεράσματα !

Ολόκληρη η Συγκλονιστική Ομιλία του Στρατηγού θα ανέβει σε video τις επόμενες μέρες !

Πηγή : veteranos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.