Είναι νόμιμη η ΑΑΔΕ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! (βίντεο)

Πριν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν κάνει μια ανάρτηση ιδιαίτερης σημασίας για όλον τον ελληνικό λαό.

Με τίτλο “Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, είχαν αποκαλύψει πως η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Το θέμα, αφορούσε την προσφυγή στο ΣτΕ, επτά δικηγόρων, που με ατράνταχτα στοιχεία, προσέφυγαν κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ιδρυθείσας από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, της ΑΑΔΕ.

Εσείς απαγορεύεται να κλέβετε οι Γερμανοί όμως έχουν όλο το δικαίωμα σαν κατακτητές της χώρας μας!

Προσφεύγοντες με άλλη προσφυγή, ήταν και οι ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!(Σ.γ.:Αυτοί οι δυστυχείς από Δημόσιοι Υπάλληλοι εν μια νυκτί γίνανε ιδιωτικοί; ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ; Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ποια είναι η τύχη τους και φυσικά ούτε η κυβέρνηση γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε αποφασίζει η ίδια, αλλά οι δανειστές μας τοκογλύφοι).

Μια από τους προσφεύγοντες δικηγόρους, ήταν και η έγκριτη νομικός, Λιάνα Καστρινάκη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, προσκεκλημένη του Γιώργου Λεκάκη η κυρία Καστρινάκη, αναλύει τα της προσφυγής και της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΙΔΡΥΣΘΕΙΣΑΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”.

Παρακολουθείστε το βίντεο και διαδώστε το…

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθεί ο λαός, πως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, γιατί πέραν της παρανόμως ιδρυθείσας ΑΑΔΕ, τα χρήματα που καταβάλει για τους υπέρογκους φόρους, πηγαίνουν στην Γερμανία, στην οποία ανήκει η ΑΑΔΕ…

Όταν ο λαός, διώξει τους φόβους του και αντιδράσει σε νόμιμο πλαίσιο, θα καταπέσει όλο το σαθρό οικοδόμημα της εγχώριας και παγκόσμιας τοκογλυφικής πολιτικής και οικονομικής συμμορίας.

Καλλιόπη Σουφλή

https://attikanea.blogspot.gr/2018/03/blog-post_464.html
Σ.γ.: Ο πιο κάτω κύριος που ηγείται της ΑΑΔΕ κατ’ απαίτηση των δανειστών και με την αποδοχή της Βουλής και στον οποίο έχει εκχωρηθεί το ταμείο της χώρας (δηλ. σε Πύθο Δαναίδων) είναι ο πιο κάτω αυθαίρετα διορισμένος εκ μέρους και πάλι των δανειστών που έχουν υποδουλώσει τη πατρίδα μας είναι ο κος Πιτσιλής, δες τε τον…
Σ.γ.:Σε σας εναπόκειται να μην τον ξεχάσετε ποτέ αυτόν τον κύριο, εμάς εννοώ, τον λαό, που η ΑΑΔΕ και η δανειστές μας, μας θεωρούν σκουπίδια! Σκουλήκια για πάτημα υπό το πέλμα των ναζιστών κατακτητών!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.