«

»

Απρ 26

Αν αυτό δεν είναι αφ’ υψηλού εποπτεία και ασφυκτικός έλεγχος τότε τι είναι;

Προσέξετε πόσο  ευγενικά, μαλακά και βελούδινα γίνεται η παράδοση της χώρας στους δανειστές. Τώρα στην Αlfa Bank το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μας επέβαλλε αυτό το κατά πάσαν πιθανότητα Ολλανδικό φρούτο να μας ελέγχει αν όχι και να μας καρφώνει στους Γερμανούς συνοδοιπόρους του, αν κάτι δεν πάει καλά και οι δανειστές μας κινδυνεύουν να χάσουν κάποια λεπτά του ευρώ. Φυσικά για τα προσχήματα, είναι μη εκτελεστικό στέλεχος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέλεξε, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τον κ. Johannes Herman Frederik G. Umbgrove ως Mη Εκτελεστικό Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Σπυρίδωνα-Σταύρου A. Μαυρόγαλου- Φώτη. Περί της εκλογής του νέου Mέλους θα ενημερωθεί η αμέσως προσεχής Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τραπέζης.

Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Βασίλειος Θ. Ράπανος, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.

Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Δημήτριος Π. Μαντζούνης, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι κ.κ. Σπύρος Ν. Φιλάρετος, Αρτέμιος Χ. Θεοδωρίδης και Γεώργιος Κ. Αρώνης.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Ο κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ

Ο κ. Ibrahim S. Dabdoub, η κυρία Carolyn G. Dittmeier και οι κ.κ. Richard R. Gildea,
Shahzad A. Shahbaz και Jan A. Vanhevel.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3864/2010,

ο κ. Johannes Herman Frederik G. Umbgrove ως εκπρόσωπος και δυνάμει υποδείξεως (διά της υπ’ αριθ. 50/16.4.2018 επιστολής) του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε για την υπολειπόμενη διάρκεια της θητείας του σύμφωνα με τον Ν. 3864/2010, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας διά της ως άνω επιστολής, τον κ. Johannes Herman Frederik G. Umbgrove ως Μέλος των Επιτροπών Ελέγχου, Διαχειρίσεως Κινδύνων, Αποδοχών, και Εταιρικής Διακυβερνήσεως και Αναδείξεως Υποψηφίων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ορισμός του κ. Johannes Herman Frederik G. Umbgrove ως Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου θα επικυρωθεί από την αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τραπέζης. ​​​​​​​

 
https://www.mikrometoxos.gr/alpha-bank-o-johannes-umbgrove-neos-ekprosopos-toy-tchs-sto-ds/
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>