Αλήθεια τι απέγινε εκείνο το αγιόπαιδο ο Ανρέας Γεωργίου; Μέρος 1ο

O Ανδρέας Γεωργίου, να ξέρετε Έλληνες του προτεκτοράτου κατέχει ιερή ασυλία από την αυτοκρατορία. Μάταια προσπαθείτε να τον δικάσετε.

Ανδρέας Γεωργίου το καλό παιδί της Παγκοσμιοποίησης

Η αλληλεγγύη στους υπαλλήλους των τοκογλύφων δεν έχει προηγούμενο! Από παντού παρεμβαίνουν στην κουρελού που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη αυτή που ουδέποτε τόλμησε να κινηθεί εναντίον των Τραπεζών για τις καταχρηστικές πρακτικές, για την αισχροκέρδεια, για τις τεράστιες απάτες που σε συνεργασία με τους πολιτικούς επιβάρυναν με πάρα πολλά δισεκατομμύρια φόρους τους πολίτες.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα το Κεφάλαιο, η Αμερικανική Ένωση Στατιστικών κάνει λόγο για δυνητική υπονόμευση της αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών, στηρίζοντας ουσιαστικά τον κ. Γεωργίου και σημειώνει: «Παροτρύνουμε επίσης το ελληνικό κράτος να αποζημιώσει τον κ. Γεωργίου για όλα τα νομικά έξοδα και να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη»

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Τις ανησυχίες της σχετικά με τις νομικές διαδικασίες που ακολουθούνται σχετικά με την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου εκφράζει η Αμερικανική Ένωση Στατιστικών (ASA), με επιστολή της προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η Αμερικανική Ένωση Στατιστικών κάνει λόγο για δυνητική υπονόμευση της αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών, στηρίζοντας ουσιαστικά τον κ. Γεωργίου.

Σκοπός μιας στατιστικής υπηρεσίας είναι να καταγράφει την πραγματικότητα και όχι να τη διαμορφώνει, και η λειτουργία της θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη από πολιτικές επιρροές. Καλεί το ελληνικό κράτος να απαλλάξει τον κ. Γεωργίου από τις κατηγορίες, να τον αποζημιώσει και να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Σημειωτέον πως η ASA είχε εκφράσει τις ενστάσεις της για το θύμα …

Μόνο που στην περίπτωση Γεωργίου οι πολιτικές επιρροές που ασκήθηκαν στη δικαιοσύνη και στους μάρτυρες κατηγορίας Γεωργαντά και Λογοθέτη, είναι ανήκουστες και θυμίζουν τον Χριστοφορίδη της SIEMENS.

Θα δούμε περισσότερα παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.