«

»

Απρ 27

Αλήθεια τι απέγινε εκείνο το αγιόπαιδο ο Ανδρέας Γεωργίου; Μέρος 7ο

Ακόμη και οι  Πατέρες του Αγίου Όρους ψιθυρίζουν μεταξύ τους και προφητεύουν για τα πάθια μας και τις κατευθυνόμενες από την Παγκοσμιοποίηση αλχημείες της ΕΛΣΤΑΤ και του Ανδρέα Γεωργίου. Όμως αυτός παραμένει ακλόνητος, απρόσιτος και ασύλληπτος στο βάθρο του, στις ΗΠΑ. Κανείς δεν μπορεί να τον φέρει στην Ελλάδα για να δικαστεί, ακριβώς όπως η Μέρκελ και ο Σόϋμπλε «τακτοποίησαν” τον Χριστοφορίδη.

Προφητεία – σοκ: ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ είναι ένοχος λέει γέροντας του Αγ. Όρους

Γι’ αυτό και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επιμένει να δικαστεί για άλλη μια φορά

αλλά εις μάτην

Νέα ακλόνητα στοιχεία για την ενοχή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, έφερε στο φως η έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και σύμφωνα με τα οποία ματαξαναπαραπέμπεται σε δίκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για προφητεία του θεόπνευστου Γέροντα του Αγίου Όρους Ιωσήφ του Βατοπαιδιανού που διαβεβαιώνει ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ αθωώνεται από τον Αντίχριστο και τελικά θα καταδικαστεί ύστερα από την χιλιοστή οκτακοσιοστή εβδομηκοστή τρίτη αναίρεση αθώωσής του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη προφητεία έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γέροντα αλλά για γέροντα από το Βατοπέδι, με το οποίο ως γνωστόν η κυβέρνηση Καραμανλή (σ.σ.: που ενοχοποιείται αυτόματα σε κάθε αθώωση του Γεωργίου) είχε πολύ καλές σχέσεις. Άρα είναι σίγουρο ότι ο γέροντας γνωρίζει την αλήθεια!

Το ευλογημένο τρίπτυχο το οποίο η Παγκοσμιοποίηση, οι ντόπιοι και αλλοδαποί πράκτορες φροντίζουν να απαλείψουν από τη συλλογική μας μνήμη

Ως γνωστόν η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου από πράκτορες της αντικειμενικής πραγματικότητας (δηλαδή του Αντίχριστου), έχει στόχο να κλονίσει την πίστη των Ελλήνων και να τους κάνει να πιστέψουν ότι το έλλειμμα μεγαλώνει όσο ξοδεύεις και διορίζεις χωρίς αύριο. Δηλαδή η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου στρέφεται εναντίον της Πίστης μας και της κυβέρνησης.  

Και το χειρότερο, εκτός από το Εθνικό Κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής, ενοχοποιείται και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος – ο πρίγκηπας των «γαλάζιων προσλήψεων» – πράγμα που αποτελεί ασέβεια στο πρόσωπό του και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να αφήσει να συνεχίσει να συμβαίνει.

Τα έγραψε ο φίλος θεολόγος και συγγραφέας Νίκος Ζαχαριάδης ο οποίος έχει πολύ στενές σχέσεις με το Άγιο Όρος και έχει γράψει τόμους για την Πνευματική Πολιτεία.

http://www.athensvoice.gr/politics/364597_profiteia-sok-o-georgioy-tis-elstat-einai-enohos-leei-gerontas-toy-ag-oroys

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>