Άξιος των έργων και των λόγων του. Αλλά ούτε σαν σκέψη δεν του περνά να παραιτηθεί

Προσμέτρησε και το έδαφος στα συν και πλην της θητεία σου Μπουτάρη

Αγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη -Τον έριξαν κάτω και τον τσαλαπάτησαν, χώρια οι βρισιές και οι βλαστήμιες.

Στα βίντεο φαίνονται ακόμη και οικογενειάρχες με παιδιά στην αγκαλιά να τον γιουχάρουν και να προσπαθούν  να τον κτυπήσουν.

Κι εκείνος όπου φύγει-φύγει. Τραγική φιγούρα ενός αποτυχημένου όχι μόνο σαν Δήμαρχος αλλά και σαν άνθρωπος- υπόδειγμα πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια η οδός αγίου Δημητρίου δεν μετονομάστηκε ακόμη σε Μουσταφά Κεμάλ; Του μεγάλου Φιλέλληνα; Του μεγάλου δάσκαλου του Έθνους των Ελλήνων που δίδαξε στους Έλληνες να μην εμπιστεύονται σύμμαχους σαν τους Άγγλους, τους Γάλλους κι αν θέλετε Ρώσους, Αμερικάνους, Γερμανούς και γενικά κάθε άλλον εκτός από τον εαυτό τους.

Κι όμως ο Μουσταφά Κεμάλ απέτυχε σαν δάσκαλος γιατί οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι πιστά σκυλιά των Ευρωπαίων συμμάχων τους και της πέραν του Ατλαντικού αυτοκρατορίας…

Τους αξίζει να χύσουν πολύ αίμα ακόμη κι αυτοί και τα παιδιά τους για να το αφομοιώσουν. Για όλα αυτά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μπουτάρη.

Όσο για τα κόμματα που καταδικάζουν σαν τραμπούκικες και τρομοκρατικές τις απόπειρες λυντσαρίσματος αρκούμαστε να πούμε μεταξύ απατεώνων ειλικρίνεια. (Όχι ότι δεν υπήρχαν κουκουλοφόροι μεταξύ των διωκόντων, όμως εμφανέστατα οι περισσότεροι ήταν αγανακτησμένοι πολίτες και δη Πόντιοι).Κόμματα και Πολιτικοί κομματάρχες υπερασπιζόμενοι τον Μπουτάρη υπερασπίζονται τον εαυτό τους  έναντι ενός μελλοντικού προσωπικού λυντσαρίσματος όπου στη θέση του θα προσμετρούν το έδαφος αυτοί οι ίδιοι. 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.