Κατόπιν εορτής όλοι τρέχουν και λεν το μακρύ και το κοντό τους, αλλά για πρόληψη δεν μιλά κανείς.

Ντροπή για μας τους Έλληνες και για την ελληνοαμερικανική ενορία της περιοχής του Τέξας όπου ανήκε η οικογένεια του Δημήτρη Παγουρτζή.

Όταν βλέπεις το παιδί σου να λατρεύει τα όπλα και να φορά ναζιστικούς σταυρούς και να αγοράζει μπλούζες με τα μεσσιανικά συνθήματα των φασιστών “γεννημένος να σκοτώνει, BORN TO KILL” τι περίμενεις ρε πατέρα και συ ρε μάνα. Μόνο να μαζεύετε δολάρια εκεί κάτω στο Τέξας περιμένατε; Γιατί δεν τρέχατε το παιδί σας σε κάποιο ειδικό; Ίσως να προλάβαινε κάτι…

Τώρα λέει ο πατέρας, κτυπιέται η μάνα και τρέχει ο ιερέας της ενορίας, κατόπιν εορτής και το παιδί κι άλλοι δέκα πάνε χαμένοι!

Το πιο δύσκολο λοιπόν για το οποίο φωνάζουμε και γράφουμε αλλά μιλούμε στις διαλέξεις μας εδώ και  χρόνια είναι η προληπτική ιατρική στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

«Ας σκότωνε εμένα», λέει ο κυρᾹντώνης, ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας

Κρίμα στον Δημήτρη, κρίμα στο παιδί και όσους πήρε μαζί του!

Ας σκότωνε εμένα, δεν με πείραζε», λέει ο πατέρας του Ελληνα μακελάρη του Τέξας. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Παγουρτζής είπε τα εξής: «Αισθάνομαι τον πόνο των άλλων, αλλά τον ίδιο πόνο έχω κι εγώ… Το παιδί μου το έχω χάσει. Το μόνο που προσπαθώ τώρα είναι να μην το εκτελέσουν… Να σκότωνε εμένα, δεν με πείραζε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, χθες το βράδυ η οικογένεια του 17χρονου μακελάρη διανυκτέρευσε σε φιλικό σπίτι, φοβούμενη αντίποινα για την αιματηρή επίθεση στο λύκειο.

Από την στιγμή που ο Δημήτρης Παγουρτζής συνελήφθη, δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του, καθώς δεν του το επιτρέπουν. Ωστόσο, αύριο αναμένεται να τον επισκεφθούν ο όρθοδοξος εφημέριος της περιοχής και ο δικηγόρος του. Share Share Mail

Πηγή: iefimerida.gr

Ευαγγελάτος Γεώργιος 

2 σχόλια

    • περιθωρης στο 20 Μαΐου, 2018 στις 10:28 πμ
    • Απάντηση

    Γιατι Εχετε θυμωσει Κυριε Γιωργο με εμενα ?
    Εχετε αγανακτησει…
    ΙΣως σας αγχωσα στη βολτα που πηγαμε
    Η μηπως επειδη πηρα ενα μεσημερι να δω αν θα ερχοταν η ΤΟΤΑ για φαι, και μου εβαλε τις γωνες η κυρα Γεωργια
    οτι ” ΝΑ Μην με Ενδιαφερει ” !!!!
    ΣΥγνωμη , αν ειναι…………..

    1. H Γεωργία σαν μάνα και αγαπημένη σύζυγος νομίζει ότι έτσι προστατεύει τα παιδιάτης και τον άνδρα της.Εγώ είμαι άλλης άποψης.Αυτό το μην με μισείτε εντελώς άστοχο, δεν ισχύει καθόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.