«

»

Μαΐ 23

Μετά από αυτό όλα είναι πιθανά

Τίποτα δεν μου φαίνεται απίστευτο μετά από αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω. Το H.A.A.R.P., οι ψεκασμοί με ειδικά μη φέροντα χαρακτηριστικά αεροπλάνα, οι κίνδυνοι ανάπτυξης όγκων αλλά και τροποποίησης του γονιδιώματος μέσω μεταλλάξεων από τα κινητά και τις κεραίες τους, οι τηλεπικοινωνίες μέσω των επικίνδυνων συχνοτήτων G5, φαίνονται πραγματικά και φρικιαστικά. Μου δημιουργείται η αντίληψη ότι David Icke και κείνος ο μυθοπλάστης Έλληνας  ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, που μιλούν για ερπετοειδή έχουν δίκιο.

Διαβάστε την πιο κάτω δημοσίευση και τα συμπεράσματα δικά σας:

Μυστηριώδης «ηχητική επίθεση» σκορπά τον τρόμο στους Αμερικανούς

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποίησε σήμερα 23 Μάιου τους υπαλλήλους του που εργάζονται στην Κίνα να ενημερώσουν άμεσα την Ουάσινγκτον αν αντιμετωπίσουν ασυνήθιστα προβλήματα όρασης ή ακοής, αφού ένας εργαζόμενος ανέφερε μυστηριώδη συμπτώματα.

Το πρόσωπο αυτό –δεν διευκρινίστηκε αν είναι άνδρας ή γυναίκα– ανέφερε «μια ακαθόριστη, ασυνήθιστη αίσθηση ήχου και πίεσης», συμπτώματα παρόμοια με εκείνα που παρουσίασαν πρόσφατα πολλοί Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα, αφού όπως υποψιάζεται η Ουάσινγκτον έπεσαν θύματα «ηχητικής επίθεσης».

Οι αμερικανικές και κινεζικές αρχές ερευνούν την περίπτωση αυτού του προσώπου που εργαζόταν στο προξενείο των ΗΠΑ στην Καντόνα και φέρει ελαφριάς μορφής εγκεφαλική βλάβη, όπως είπε η Τζίνι Λι, η εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στο Πεκίνο.

Η πρεσβεία προειδοποίησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν στην Κίνα. Η πρεσβεία διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει την αιτία των συμπτωμάτων ούτε αν έχουν αναφερθεί και άλλα κρούσματα στη χώρα αυτή.

Πέρσι, οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει ότι 24 Αμερικανοί διπλωμάτες και μέλη των οικογενειών τους στην Κούβα έπεσαν θύματα μιας μυστηριώδους «ηχητικής επίθεσης». Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και 10 Καναδοί πολίτες. Οι ασθενείς ανέφεραν απώλεια ακοής, γνωστική δυσλειτουργία και δυσκολία στον ύπνο.

Γράφημα που καταδεικνύει την επίδραση του ήχου ανάλογα με την απόσταση από την πηγή

«Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να συσχετίσουμε (το κρούσμα στην Κίνα) με όσα συνέβησαν στην Αβάνα αλλά εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες», δήλωσε από το Πεκίνο ένας αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Ο εν λόγω υπάλληλος «πρόσφατα ανέφερε ότι είχε μια αίσθηση θορύβου και ήπιας πίεσης, αμυδρή αλλά ασυνήθιστη», ανέφερε η πρεσβεία στην υγειονομική προειδοποίηση που εξέδωσε. Σύμφωνα με την Τζίνι Λι, από τα τέλη του 2017 μέχρι τον Απρίλιο του 2018 το πρόσωπο αυτό ανέφερε «διάφορα σωματικά συμπτώματα». Επέστρεψε στις ΗΠΑ και στις 18 Μαΐου διαγνώστηκε ελαφριά εγκεφαλική βλάβη.

Κανόνι ήχου

Στην περίπτωση της Κούβας, η Ουάσινγκτον έκανε αρχικά λόγω για ηχητικές επιθέσεις, όμως ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στη συνέχεια ανέφεραν ότι το FBI δεν μπόρεσε μετά βεβαιότητας να καθορίσει τα αίτια της μυστηριώδους ασθένειας. Οι ΗΠΑ θεωρούν υπεύθυνες τις κουβανικές αρχές επειδή δεν στάθηκαν ικανές να εγγυηθούν την ασφάλεια των διπλωματών. Η Αβάνα από την πλευρά της αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/887269/mystiriodis-ixitiki-epithesi-skorpa-ton-tromo-stoys-amerikanoys#ixzz5GLvDOaYV

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>