Συμβαίνει σήμερα, (Τετάρτη, ημέρα των πλειστηριασμών) καταγγελία σοκ κατά τράπεζας: Βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτι τυφλού, που νοσηλεύεται με εγκεφαλικό

Απίστευτη καταγγελία από την κυρία Καλλιόπη Δάβου η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την έξωση από το σπίτι της αφού τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι της στα Βριλήσσια για 80.000 ευρώ, την ώρα που ο σύζυγό της είναι τυφλός και νοσηλεύεται και με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο.

Η κυρία Δάβου μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM 104,6 εξήγησε πως ο σύζυγός της και εκείνη μπήκαν εγγυητές για ένα δάνειο 200.000 ευρώ ενός φίλου και συναδέλφου του συζύγου της ο οποίος όμως δεν πλήρωνε τις δόσεις με αποτέλεσμα η Τράπεζα να διεκδικεί σήμερα 80.000 ευρώ βγάζοντας σε πλειστηριασμό το σπίτι τους.

Ο σύζυγός της από το 2006 έχει 100% αναπηρία και μαζί με τα δυο άνεργα παιδιά τους ζουν με το αναπηρικό βοήθημα που είναι 680 ευρώ το δίμηνο!

Κατά τα άλλα να η ποιότητα ζωής αλλά Τσίπρα και Καμμένο, Κούλη, και Φωφώ, Θεοδωράκη και όλο το αστείο, τραγελαφικό επιτελείο, μια Ελλάδα  που πετάει τους πολίτες της στα αζήτητα. Φαρμακοποιός ασυνείδητος που το έπαιζε φίλος και έβαλε έναν συνάδελφο και τη γυναίκα του εγγυητές. Λόγω διαβήτη, ο φαρμακοποιός που εγγυήθηκε το δάνειο το οποίο ουδέποτε άγγιξε, τυφλώθηκε (από το 2006) και ο αδικημένος το πλήρωνε κανονικά μέχρις ότου έχασε την όρασή του και δεν μπορούσε να εργαστεί. Επί πλέον, εξ αιτίας των όσων του ζητούν οι τράπεζες του προκάλεσαν αλλεπάλληλα  εγκεφαλικά. Ο κυρίως δανειζόμενος, φαρμακοποιός συνάδελφος αυτός το παίζει εντελώς αδιάφορως. Όμως η θεία δίκη δεν θα είναι ούτε αυτή αλήσμων και αδιάφορη όταν θα έρθει η ώρα. Πολίτες της Ελλάδας πλησιάζει η ώρα;

1 σχόλιο

  1. Η χωρα μας πραγματικα καιγεται μαζι με τον ταλαιπωρημενο λαο της και λεηλατειται απ’τους τοκογλυφους, και μερικοι ανεργοι νεοι 18-20 χρονων σημερα το μονο που τους νοιαζει να κανουν ειναι να ξοδευουν τα λεφτα τους σε ορμονοθεραπειες για αλλαγες φυλου, σε συνεργασια με τους ανωριμους γονεις τους. Εδω η χωρα καιγεται, κι ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του!!! Οχι οτι ο επαναπροσδιορισμος φυλου δεν ειναι κατι σημαντικο για καποιον που νιωθει ότι ανηκει στο αντιθετο φυλο, αλλα δεν ειναι της παρουσης ωρας,τωρα που η οικονομια μας εχει καταρρευσει κι επιπλεον παει η τουρκια για πολεμο εναντιον μας….!!! Μιλαμε για κουκουτσι μυαλο εχουν καποιοι ανωριμοι γονεις και καποια νεα 18χρονα παιδια ψυχικα διαταραγμενα!!! Η μαλακια και η αποβλακωση πανε συννεφο!!! Σκεφτειτε μονο ότι η ορμονοθεραπεια με τεστοστερονη σε μια κοπελα που θελει να γινει αγορι, στοιχιζει 120ευρω τον μηνα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.