Λειτουργία του οργασμού μέσο κυριαρχίας και διεστραμμένης δυτικής αντίληψης γύρω από το σεξ. Κεφάλαιο 1ο

Λάγνοι όπου γης, χαρείτε και αποβλακωθείτε μέσα στις απολαύσεις που προσφέρει η καθολικο-προτεσταντο-καπιταλιστική σας Δύση. Αυτή τη Δύση, μια λατρεμένη ευρωπαϊκή οικογένεια,  μας πρόσφερε ο παππούς Καραμανλής, να είναι αιωνία η μνήμη του, και σ’ αυτή  έκανε την ιστορική του μετάλλαξη από Μαρξιστής σε Αρχικαπιταλίστας ο Αλέξης Τσίπρας.

Ιδού η απόδειξη πόσο εκτιμά την «συμβατική ηθική» ο δυτικός πολιτισμός και χαράς ευαγγέλια για τους έχοντες ερωτικές φαντασιώσεις και ξέρουν να εμπορεύονται τη σεξουαλική βιομηχανία με βάση το φυσιοκρατικό πρόταγμα το ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.

Ηγέτης αίρεσης του σεξ έπειθε γυναίκες να συμμετέχουν σε όργια – Παρίστανε το «θεό»

Ο διαβόητος ηγέτης σεξουαλικής αίρεσης, με τις κατηγορίες τις κακοποίησης των ακολούθων του και των… παιδιών τους, ο Σεργκέι Κιριένκο θα εκδοθεί τελικά στη Ρωσία.

Σεργκέϊ Κiριένκο ο κοινωνιοπαθής που μεγαλουργεί και φτιάχνει εκατομμύρια από την εμπορία του σεξ, της θρησκείας, της γιόγκα και του διαλογισμού (meditation).

Ο  41χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται «θεός», κατάφερε να πείσει δεκάδες γυναίκες να γίνουν ακόλουθοί του και να συμμετάσχουν σε όργια και ταινίες πορνό.

Παγκοσμιοποίηση με σεξουαλικές προδιαγραφές

Ο Κιριένκο, φανατικός υποστηρικτής της γιόγκα, υποστήριζε ότι ο διαφωτισμός είναι δυνατός μόνο μέσα από το σεξ, ξεκίνησε την αίρεση το 2015. Αρχικά συγκέντρωσε γύρω του έναν πυρήνα ακολούθων, συνήθως γυναίκες με μικρά παιδιά, και τους μύησε σε ανατολίτικα έθιμα και πρακτικές.

Απαιτούσε απόλυτη υποταγή και επέβαλε την λατρεία του αρχηγού της αίρεσης σαν θεότητα. Διέμενε με τις γυναίκες σε ένα προάστιο της Μόσχας και τα όργια ήταν καθημερινότητα. Σταμάτησε να χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα και αυτοαποκαλούταν Μιτραντεβανάντα Παραμαχάμσα. Οι καταγγελίες βέβαια για κακοποίηση, ψυχολογική βία και ξυλοδαρμούς ήταν συχνές.

Η παρουσία του μπήκε στο στόχαστρο των ρωσικών αρχών και μετά από κατηγορίες για φυσική και ψυχολογική κακοποίηση παιδιών, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρωσία ως φυγάς πια. Ωστόσο έφυγε μαζί με τους ακόλουθούς του.

Κατέφυγαν στο Μεξικό όπου η συνοδεία του «γκουρού» προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πλούσιους πελάτες. Μετά από ένα διάστημα ο ίδιος και η κουστωδία του έμειναν για λίγο καιρό στο Βέλγιο και στη συνέχεια κατέληξαν στη Βουλγαρία όπου διέμεναν σε πολυτελή έπαυλη.

Το εμπόριο της ηδονής φέρνει πλούτο

Ο ίδιος είχε χωρίσει τα μέλη της αίρεσης σε 2 κάστες. Στην ανώτερη ήταν ο ίδιος με τις 15 πιο όμορφες γυναίκες με τις οποίες κατοικούσε μαζί.

Ο ίδιος απαιτούσε όσες κοπέλες ήθελαν να γίνουν «σύζυγοι» θα έπρεπε να έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 3 φωτογραφίσεις τους σε site πορνό, ενώ όσες ήταν κοντύτερες από 170cm, θα έπρεπε να πληρώσουν «εισιτήριο» 30.000€.

Τελικά συνελήφθη από τις βουλγαρικές αρχές και παρότι ζήτησε χάρη (!) από το Βούλγαρο πρόεδρο, κατέληξε σε φυλακή της Μόσχας.

Παρότι κατηγορείται ότι σκότωσε και παιδιά κατά τη διάρκεια των οργίων, καμία από τις γυναίκες που τον ακολουθούσαν δεν κατέθεσε ούτε τον κατηγόρησε για το παραμικρό.

Πηγή: Hγέτης αίρεσης του σεξ έπειθε γυναίκες να συμμετέχουν σε όργια – Παρίστανε το «θεό» (ΕΙΚΟΝΕΣ) – REPORTAZ NET

http://www.reportaznet.gr/2017/11/h.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.