Με 2.5 εκατομμύρια ευρώ το κεφάλι, σου κάνω κι εγώ αγίους και καταγράφομαι ως «ένδοξος ήρωας στις δέλτους της Ιστορίας»

Τα ἐμαθαν καλά τα κόλπα τα παιδιά

 

Χαράς ευαγγέλια για τα σκοτεινά παρασκήνια της παγκόσμιας αλητείας.

Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι τελικά νεκρή. Με μία κίνηση ΜΑΤ της τελευταίας στιγμής, δηλαδή με κάποια εκατομμυριάκια σε βαλίτσες ή πάμπερς, (το ίδιο κάνει), ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός της συμμορίας της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ κατάφερε να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3, ώστε να αρχίσει και να ολοκληρώσει τη Συνταγματική Αναθεώρηση που προβλέπουν τα άρθρα της Συμφωνίας.

Συνολικά 80 βουλευτές, σε σύνολο 117, ψήφισαν υπέρ της πρότασης. Τα ακούτε;80 ακριβώς ούτε ένας παρακάτω ή παραπάνω. Το όλο πράγμα μιλάει από μόνο του. Το ογδοντάρι αυτό είναι μεθοδευμένο και δείχνει ότι οι παγκόσμιοι αλήτες είναι και τσιγκούνηδες. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν. Θα μπορούν να δώσουν άλλα 5 ή 10 εκατομμυριάκια για να το χρησιμοποιήσουν σαν λογικό επιχείρημα, πίσω από μια πλειοψηφία 83 ή 85 βουλευτών. Αστεία λέμε; Οι 80 τους έφταναν και τους περίσσευαν, γιατί να σπαταλήσουν κι άλλα χρήματα για να εξαγοράσουν άλλους 3 με 5 αποστάτες παλιανθρώπους του  VMRO; Στο κάτω της γραφής παλιοτόμαρα είναι γεμάτη όλη η Βουλή της ΠΓΔΜ όπως η ελληνική και οι λαοί αυτό το ξέρουν, αλλά δεν έχουν δυνατότητα ούτε να το αποδείξουν ούτε να διεκδικήσουν την τιμωρία τους. Τους έχουμε ευνουχίσει και ποδηγετήσει όπως εμείς και τα λεφτουδάκια μας ορίζουν. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ.

Ακριβώς 80 ουτε παραπάνω ούτε παρακάτω, ψηφοφορία σικέ

Μέχρι και την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας θα χρειαστούν δύο ακόμη ψηφοφορίες. Η δεύτερη χρειάζεται απλή πλειοψηφία 61 βουλευτών. Η τρίτη όμως ψηφοφορία απαιτεί ενισχυμένη πλειοψηφία 2/3, δηλαδή τουλάχιστον 80 βουλευτές. Μην ανησυχεί κανένας  από το ΝΑΤΟ, την Ευρωμαφία, τις τράπεζές μας, τους Bilderbergers, τους Illuminati, τους Sculls and Bones, τους μασόνους, τα ξαδέρφια τους οι ροταριανοί,  ακόμη και οι αδερφές σοροπτιμίστριες. Δεν αξίζει να αγωνιάτε, έχουμε τα λεφτά από τον ιδρώτα του βλάκα ευσυνείδητου αστού που εργάζεται με την ψυχή στο στόμα, για να τα καταθέτει στις τράπεζές μας, και να μπορούμε εμείς να τα δώσουμε άνετα είτε για την εξαγορά 61 μαριονετών της δεύτερης ψηφοφορίας (που μάλλον δεν θα χρειαστεί να τους πληρώσουμε φράγκο) αλλά και για να πετύχουμε την πλειοψηφία των 80 στην Τρίτη και ουσιαστική.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΔΕΛΦΙΑ!

Όπως είδατε, ένας ικανός αριθμός τομαριών και καιροσκόπων της αντιπολίτευσης πείστηκε με διάφορους τρόπους, παρεμβάσεις(;)  παραινέσεις(;), δωροδοκίες σε βαλιτσούλες μεταλλικές κάτω από το τραπέζι, ώστε να αλλάξει γνώμη και να υπερψηφίσει την κυβερνητική θέση, αυτή που μας συμφέρει για να αποκλείσουμε μια πιθανή διείσδυση των αντιπάλων Ρώσων, (πάντα πρέπει να υπάρχει ένας φανταστικός έστω αντίπαλος για να εγκεφαλοπλύνουμε  το πόπολο των καφενείων που ενημερώνεται από τους ξεπουλημένους σε μας δημοσιογράφους μας. Τα μίσθαρνα όργανά μας. Με αυτούς τους τρόπους θα κυβερνούμε τους ηλίθιους  μαζοπολίτες αιώνια και θα επιβάλλουμε με το καλό ή το άγριο τη βούλησή μας, είτε τους αρέσει είτε όχι. Ποιος υπολογίζει τα μαλακίδια;

Ζεις και βασιλεύεις τρισευτυχισμένος όταν είσαι υπάλληλος των παγκοσμιοποιητών

​Η νέα αυτή πραγματικότητα που κατασκευάσαμε τσάμπα και βερεσέ για μας, αφενός εμπεδώνει την πολιτική κυριαρχία του Ζόραν Ζάεφ στην ΠΓΔΜ, αφετέρου ρίχνει και το μπαλάκι στην ελληνική πια πλευρά. Τώρα είναι η ώρα να δοξασθεί ο έτερος Καππαδόκης  ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος  μετά την αποπομπή του Νίκου Κοτζιά, που δεν τον χρειάζεται άλλο θα αναλάβει να εκτελέσει σαν πιστός σκύλος τις εντολές μας. Για όσο διάστημα θα κρίνουμε εμείς αναγκαία την παρουσία του.  Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως πρέπει να  προσδιοριστεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με ορίζοντα ολοκλήρωσής του τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Οπότε αν όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, η ελληνική βουλή θα κληθεί να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και θα την επικυρώσει. Και θα την ψηφίσουν οι Έλληνες καλλίτερα, Ελληνίδες  μαριονέτες του ελληνικού Κυνοβουλίου. Ίσως μας χρειαστούν κάποια εκατομμυριάκια για να επιτευχθείν αυτό αλλά τιμ μας νοιάζει. Ο ελληνικός λαός τα πληρώνει από τον μόχθο του. Εμείς δε βάζουμε στην τσέπη το χέρι. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΝΟΣ Ή 100 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ;

Σύμφωνα με τις προβλέψεις μας τον Απρίλη έχουμε κανονίσει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει προ των ευθυνών του τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ελληνική διπλωματία. Τότε θα καταδείξει ο Κούλης σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το πώς αντιλαμβάνεται και πώς διαχειρίζεται τις διεθνείς σχέσεις της χώρας με τους βασικούς εταίρους της στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και κυρίως, όσον αφορά τους Αμερικανούς. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΣΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ.  

Όσον αφορά τα «κουκιά», η κυβέρνηση κι ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να τα συγκεντρώνουν τουλάχιστον θεωρητικά, αν και το χρονικό διάστημα από σήμερα μέχρι τον Απρίλιο θα είναι εξαιρετικά πυκνό πολιτικά. Σύμφωνα με αυτό το χρονοδιάγραμμα και πάντα αν οι εξελίξεις είναι ομαλές στην ΠΓΔΜ, στις αρχές Απριλίου θα προκηρυχθούν και οι εκλογές στην Ελλάδα, οι οποίες και θα διεξαχθούν τον μήνα Μάϊο κι αν ο Κούλης περάσει επιτυχώς στις εξετάσεις που έχουμε ετοιμάσει γι’ αυτόν θα διαδεχθεί τον Αλέξη στην εξουσία.

 

Ο Ζάεφ ως ένδοξος ήρωας θα καταγραφεί στις δέλτους της Ιστορίας

Είναι μια ιστορική ημέρα για τη χώρα μας. Μαζί γράψαμε ιστορία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο.

«Το ταξίδι μας για ένα καλύτερο μέλλον, για ένταξη στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., ξεκίνησε. Επίκειται η κοινοβουλευτική διαδικασία για την εναρμόνιση των τροπολογιών του Συντάγματος. Θα εργαστούμε για τη συμφιλίωση, τη συγχώρεση και την εθνική ενότητα», ανέφερε ο Ζάεφ.

«Το κοινοβούλιο ακολουθώντας την θέληση του λαού μας, με πλειοψηφία 2/3 εξασφάλισε να διαβούμε τις ανοικτές πύλες προς τις μεγαλύτερες ενώσεις της δύσης και του κόσμου, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Ο Ζόραν Ζάεφ ευχαρίστησε όλους τους βουλευτές γι’ αυτήν τη ιστορική όπως τη χαρακτήρισε απόφαση . «Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τους βουλευτές από τις τάξεις του VMRO –DPMNE που επέδειξαν θάρρος , έβαλαν πάνω από το κομματικό συμφέρον το συμφέρον της χώρας και ψήφισαν ΝΑΙ» είπε ο Ζάεφ.

 

Αλ. Τσίπρας στο tweeter: Πολύ σημαντικό βήμα προς ένα ειρηνικό μέλλον με ευημερία για τους λαούς μας

«Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ! Η αποψινή ψήφος είναι ένα μεγάλο βήμα προς την κοινή μας επιτυχία. Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς ένα ειρηνικό μέλλον με ευημερία για τους λαούς μας!» αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Συγχαρητήρια φίλε μου και ομοτράπεζέ μου στις κομπίνες και την υπακοή στους Μεγάλους!


Εντωμεταξύ έχουμε, όπως αναμενόταν,  καταγγελίες από την αντιπολίτευση

Γύρω στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος κυκλοφόρησαν έντονα καταγγελίες από ηγετικά στελέχη της αντιπολίτευσης πως υπήρξε προσπάθεια δωροδοκίας βουλευτών με μεγάλα ποσά. Ανάλογα με την πηγή της είδησης, τα ποσά αυτά κυμαίνονταν από 250.000 ευρώ ανά βουλευτή, έως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Την ίδια ώρα το κόμμα της αντιπολίτευσης VMRO προβαίνει σε καταγγελίες για δωροδοκία βουλευτών του, προκειμένου να ξεφύγουν από την κομματική γραμμή και να ψηφίσουν θετικά. 

Συγκεκριμένα, ο γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ προχώρησε στις καταγγελίες κατηγορώντας την κυβέρνηση για ισχυρές πιέσεις, αν και δεν αποκάλυψε ονόματα και δεν παρέθεσε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. (Να αφήσουμε και μια πόρτα ανοικτή για μας!)

Μια πόρτα ανοικτή και για μας εκλιπαρούμε στο μέλλον!

«Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και εκβιάζουν μέχρι και τις οικογένειες βουλευτών», τόνισε, προσθέτοντας ότι προσφέρθηκαν σε βουλευτές μεγάλα ποσά, έως και 2 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ακολουθήσουν την πολιτική του Ζάεφ. 

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι διέψευσε τις παραπάνω καταγγελίες. Σιγά μη μίλαγε!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.