Ώρα να κάνουμε πλάκα με τους Φυρομένιους και τους Συριζανέλιους

Δεν ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο «Θεός της Ελλάδας», αλλά κάποια στιγμή θα τα παρατήσει κι αυτός.

Θα έχει πάντως μεγάλη πλάκα (μέσα στη δυστυχία μας) αν οι Σκοπιανοί κάνουν τόσον κατάλληλα ακατάλληλες διορθώσεις στο Σύνταγμά τους, ώστε όταν έρθουν αυτές οι διορθώσεις στην Ελληνική Βουλή να μην μπορούν να τις επικυρώσουν ούτε οι βουλευτές του Σόρος, ούτε οι βουλευτές των Ρότσιλντ, χωρίς να τους κρεμάσουν κουδούνια και τα παρδαλά κατσίκια. Οψόμεθα…

Σκοπιανός σταυρωμένος από τους Έλληνες. Αλήθεια σας λέμε γυρίστηκε ταινία.

Στη Συμφωνία των Πρεσπών λοιπόν που υπό τη μορφή Τσιπροκοτζιά υπέγραψε ο κ. Πάιατοι αλλαγές που πρέπει να κάνει η γείτων χώρα στο Σύνταγμά της εις όσα μας αφορούν «πρέπει να είναι οι κατάλληλες»!!!

Αν δεν είναι τι γίνεται; Ουδείς πρόβλεψε γι’ αυτό, ούτε η Θεία Πρόνοια φυσικά, τα άφησε στον Κοτζιά δηλαδή στον Τσίπρα, τελικά στον Κατρούγκαλο. Είδατε χαιρετούρες με τον αντιπρόεδρο προχτές; Όλα πάνε κατ’ ευχήν για τους Αμερικανούς και τους Γότθους φίλους τους φυσικά που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Τράπεζες-πλούσιοι-ελίτ και από κάτω τα μιλιούνια οι λαοί που δεν λαμβάνονται υπόψη παρά μόνο σαν δούλοι που χρειάζονται να παράγουν για τους λίγους.

Αλλά ας μην ξεχνάμε και το ρόλο του Γκιόργκι Σβάρτς. Το Open Society Foundation του George Soros του δισεκατομμυριούχου επενδυτή που έχει χρηματοδοτήσει την αλλαγή του ονόματος της FYROM αλλά και το Athens pride για πολλοστή φορά εντός και εκτός Ελλάδος βρίσκεται στο επίκεντρο.

Τα χάλια μας με τις ευλογίες του Σόρος

Εσχάτως στις ΗΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο γιατί μεταξύ πολλών άλλων δέχθηκε ένα δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό ενώ στην Ελλάδα φέρεται να έχει χρηματοδοτήσει τα σχέδια αλλαγής ονόματος στην FYROM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.