ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους που έχουν ιδρύσει μικρά κόμματα όπως ο Νότης  Μαριάς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο εισαγγελέας Νίκος Σακκάς, ο Δημήτρης Καζάκης, η Ραχήλ Μακρή και δεκάδες άλλοι ιδρυτές και συνιδρυτές σύγχρονων κομμάτων, όπως τα κάπως παλαιότερα κόμματα η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, η Χριστιανική Δημοκρατία, η Δημοκρατική Αναγέννηση, ΔΗΚΙ κ.ά΄: 

Τα μικρά κόμματα ρωτάνε “ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ” .

Απαντώ : Χωρίς να το έχω διαβάσει σου βάζω 9,5 με άριστα το 10 . Διότι είσαι τίμιος και ό,τι και εάν έγραψες είναι καλύτερο απο αυτό που έχουμε σήμερα .

Δεν σε κρίνω απο το πρόγραμμα .
Υπάρχει όμως ο Χ. απο την άλλη άκρη της Ελλάδος ( και αυτός τίμιος ) που έχει γράψει ένα πρόγραμμα που αλλού είναι καλύτερο , αλλού χειρότερο αλλά σε γενικές γραμμές εφάμιλλο με το δικό σου .

Μπορείτε να συνεργαστείτε ; Από αυτό θα σας κρίνω .

ΠΡΟΤΑΣΗ :

Πείτε οτι “ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ . ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “
Διότι είναι αφελές να λές οτι ΕΣΥ έχεις τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ιδέες και κανείς άλλος δεν έχει καλές ιδέες.
[ Εξ’ άλλου , η Νέα Τάξη βασίζεται στον ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ . Δηλαδή όλοι οι νόμοι ( για όλη την χώρα ) να αποφασίζονται από 300 μόνο πουλημένους ! Χτύπα τα ΘΕΜΕΛΙΑ της Νέας Τάξης . Δώσε την νομοθετική και την δικαστική και την εκτελεστική εξουσία σε εκατοντάδες δημοτικά συμβούλια . Ποιόν να εξαγοράσει και ποιόν να εκβιάσει τώρα πια η Νέα Τάξη ; ]

Το μεγάλο σου προσόν δεν είναι οι ιδέες που έγραψες στο χαρτί .
Το προσόν σου είναι οτι ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ! Σε δύσκολους καιρούς τρέχεις σε όλη την Ελλάδα και έχεις μεράκι για την πολιτική την ώρα που όλοι βλέπουν ποδόσφαιρο ή γράφουν τον πόνο τους στο FACEBOOK .
Γι’ αυτό είσαι αξιέπαινος !

Υ/Γ: Αν συμφωνείς με τα παραπάνω δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.