Με την αλλαγή του χρόνου να μην ξεχνάμε τους βασικούς εθνικούς μειοδότες που μας οδήγησαν στο χάος των ευρωμαφιόζων. Αλλιώς θα μας βρουν ακόμη χειρότερα.

Από τους χειρότερους παγκοσμιοποιητές της Ελλάδας

Ο Κινέζος με το μακέτο.

Τον θυμάστε; Είναι και επίκαιρος, αφού ακόμα και τα μακέτο τα δικά του ξεπεράστηκαν σε γελοιότητα από το όρθιο μακέτο εν ονόματι Τσίπρας, που εγκαινίασε το ανύπαρκτο μετρό στην Θεσσαλονίκη. Αλλά και από το δήθεν κυνήγι του «αδιάφθορου» σημερινού κυβερνητικού θιάσου, για τα σκάνδαλα της εποχής διακυβέρνησής του.

Μεγάλη η υποκρισία βέβαια, δεδομένης της ανάγκης διατήρησης μιας σκανδαλολογίας, προκειμένου να νομίζει ο ιθαγενής, οτι η χειρότερη κυβέρνηση της αντιπολίτευσης τα έχει βάλει με την διαφθορά. Γιατί πρέπει να πιστέψει πως τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Σημίτη, με τις μίζες στο ΚΥΣΕΑ και τις βρωμιές του Παπαντωνίου, ήταν τα σοβαρά εγκλήματα κατά της χώρας και του ελληνικού λαού και πως η δικαιοσύνη τώρα που απελευθερώθηκε από τ’ αριστερά, θα κάνει το καθήκον της.
Και όχι βέβαια πως δεν ήταν κι αυτά.

Αλλά το μεγαλύτερο και κυριότερο έγκλημα επί Σημίτη, αυτό του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολόγων, προκειμένου να χειραγωγηθεί η αγορά, να χάσει την μισή περιουσία του ο ιθαγενής και να καταφέρουμε να μπούμε στο ευρώ υποτιμώντας την δραχμή όσο δεν έπαιρνε, δεν πρέπει να θιχτεί από τους σημερινούς αδιάφθορους. Πάνω από 65 δις ευρώ σημερινές τιμές έβγαλε η συμμορία Σημίτη τότε, ενώ το μισό ΑΕΠ της χώρας άλλαξε θησαυροφυλάκιο ελέω χρηματιστηρίου. Αλλά αλλοίμονο. Αυτά για τους επαγγελματίες της διαπλοκής του κοινού ποινικού δικαίου, τους αλλοτινούς και τους σημερινούς, δεν μετράνε για απάτη. Ζόφος!

Πάντως τον ευχαριστούμε που μας ανοίγει τα μάτια τον άνθρωπο. Που λέει το αυτονόητο. Αυτό που ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας καταλαβαίνει. Ότι η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να μείνει σε καθεστώς κατοχής αιωνίως και να ξαναμπεί σε μνημόνια δανεισμού και προγράμματα εφαρμογής. Οχι πως βγήκε και ποτέ αλλά να έχουμε να λέμε. Το σημαντικό όμως δεν είναι το ευκόλως εννοούμενο που αραδιάζει με ύφος καθηγητή ο γερμανοτραφής Κινέζος, αλλά το ότι… «υποστηρίζει την ανάγκη διαμόρφωσης μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής που να ταιριάζει στις σύγχρονες συνθήκες υπέρβασης των συνόρων και να ανταποκρίνεται ταυτόχρονα στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες των πληθυσμών της Ένωσης – όχι την επανάκτηση από κάθε χώρα της χαμένης αυτονομίας της. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι αποδεκτή και στηρίζεται από την πλειοψηφία. Η δραστηριοποίηση των μειοψηφιών δεν σημαίνει ότι θα μετατραπούν σε πλειοψηφία» υποστηρίζει.

Τι μας είπε ο εθνικός ολετήρας; Μα ότι μας λένε κι οι Τσιπροκούληδες, οι Γεννηματάδες και τα Ποτάμια. Ότι για να επιβιώσουμε πρέπει να καταργήσουμε τα σύνορα, να μην επανακτήσουμε την αυτονομία μας και να μετατραπούμε σε πληθυσμό νομάδων. Εξαιρετικό το όραμα δεν νομίζετε; Το όνειρο των κατσαπλιάδων του «συνταγματικού» τόξου, είναι οι λαοί να είναι πληθυσμοί, μετανάστες στον μεγάλο και ομογενοποιημένο οικονομικά και πολιτισμικά χωριό της ΕΕ. Κι αν οι μειοψηφίες τολμήσουν να επιδιώξουν να γίνουν πλειοψηφίες, δεν σημαίνει ότι θα μπορούν.

Όχι. Κι όμως επίσημα αυτοί που υποστηρίζουν ότι επεδίωκε ο Χίτλερ το 1938, σήμερα δεν λέγονται φασίστες. Λέγονται δημοκράτες ευρωπαϊστές, που η λέξη πατρίδα, ανεξαρτησία, δημοκρατία, αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη τους. Γιατί ξέρουν πολύ καλά, ότι έτσι κι οι μειοψηφίες που σήμερα είναι ήδη πλειοψηφίες αποκτήσουν ομοψυχία, αυτοί και το σινάφι τους θα μελετούν τα ωράρια επισκεπτηρίων των φυλακών όπου θα βρίσκονται. Όχι για να τους επισκεφτούν οι δικοί τους άνθρωποι. Αλλά για να εκτίθενται ανά εβδομάδα στα εκατομμύρια πληθυσμούς, που θα επιθυμούν να εναποθέσουν τις εκκρίσεις τους στα μούτρα τους.

Ευχαριστώ τον φίλο Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλο που μου έστειλε αυτές τις σκέψεις και του εύχομαι καλλίτερο το 2019 από το 2018.

Και φυσικά ο εθνικός ολετήρας δεν παύει να συμβουλεύει με τις Κασσανδρικές προβλέψεις του.

Ο Κώστας Σημίτης, με το προσωνύμι Ελιάς, συνέδεσε ολόκληρη την πολιτική του πορεία με τη διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στον πυρήνα της ΕΕ, (σ.γ.: για να μας υπερασπιστεί έναντι της Τουρκίας, να απαιτήσει δίκαιη λύση του κυπριακού, και να προάξει την οικονομική ανάπτυξη στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της Ελλάδας. Φυσικά αυτά ανήκαν στη σφαίρα της ουτοπίας του Ελιά και του ΠΑΣΟΚ, και της ΝουΔΟΥ της καραμανλικής φάρας). Αυτό λοιπόν το ελληνοεβραϊκόμασονικό σύγκριμα, αναλύει, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», το ταραχώδες κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό στην Ευρώπη. ΠΗΓΗ: Το Βήμα της Κυριακής

Υποστηρίζει την ανάγκη διαμόρφωσης μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής που να ταιριάζει στις σύγχρονες συνθήκες υπέρβασης των συνόρων και να ανταποκρίνεται ταυτόχρονα στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες των πληθυσμών της Ένωσης – όχι την επανάκτηση από κάθε χώρα της χαμένης αυτονομίας της. «Η ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι αποδεκτή και στηρίζεται από την πλειοψηφία. Η δραστηριοποίηση των μειοψηφιών δεν σημαίνει ότι θα μετατραπούν σε πλειοψηφία» υποστηρίζει.

Ο πρώην πρωθυπουργός κρατά σαφείς αποστάσεις από τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι η μεταμνημονιακή εποχή ξεκίνησε με τη χώρα απαλλαγμένη από τις δεσμεύσεις της προηγούμενης περιόδου. «Στην Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται βέβαιο ότι η Ελλάδα μετά το 2018 θα προσφύγει γρήγορα στον δανεισμό από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). Αναπόφευκτη συνέπεια θα είναι η επιβολή νέων όρων στην οικονομική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης» προβλέπει. Σ.γ.: Δηλαδή αιώνια σκλαβιά και μιζέρια υπόσχεται ο ρεαλιστής Σημίτης.

Σχετικά με το κλίμα σκανδαλολογίας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή, επιμένει στην άποψή του ότι «η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο» και υπενθυμίζει στην κυβέρνηση το ρητό του Σόλωνα «μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Αναφέρεται επίσης στις υποθέσεις σκανδάλων που αφορούν την περίοδο της δικής του πρωθυπουργίας.

«Πολιτική ευθύνη», τονίζει, θα υπήρχε αν είχαν γίνει γνωστές παρανομίες και δεν τους έδωσα καμία συνέχεια. Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας μου δεν υπήρξε οποιαδήποτε πληροφόρηση ή στοιχείο για την ύπαρξη παράνομων δραστηριοτήτων.(…) Ήμουν και είμαι αντίθετος με την άποψη ότι οι υπουργοί θα πρέπει να παρακολουθούνται από μυστικές υπηρεσίες, ώστε ο πρωθυπουργός να γνωρίζει τι συμβαίνει. Τέτοιες πρακτικές δεν συμβιβάζονται με το ήθος, το οποίο είναι επιβεβλημένο σε μια δημοκρατική διακυβέρνηση. Επί της πρωθυπουργίας μου επίσης, όταν είχα οποιαδήποτε ορθή πληροφόρηση για πρόσωπα του περιβάλλοντός μου ή υπουργούς (ότι δεν έχουν την επιβεβλημένη συμπεριφορά), τους απομάκρυνα αμέσως από τη θέση τους» επισημαίνει.

Σ.γ.:Άρα μας βγαίνει αθώος ο παλιάνθρωπος και προεξοφλεί ότι δεν πρόκειται να πέσει στα χέρια της δικαιοσύνης διότι η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει την μαφιόζικη, ναζιστική και μασονοκρατούμενη Ευρωένωση. Ποτέ μην τον ξεχάσετε Έλληνες τον απατεώνα που σας ξελόγιασε με το χρηματιστήριο και σας πήρε ότι είχατε και δεν είχατε για να καταλήξετε στις κατασχέσεις των περιουσιών σας λόγω των κόκκινων δανείων σας. Εύγε του και εύγε σας που τον ψηφίσατε και θα συνεχίσετε αμετανόητοι να ψηφίζετε παρόμοια κνόδαλα.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.