Ημέρες και έργα ενός απλού ιερέα. Του πατέρα Ηλία Υφαντή.

Συνθήματα, λόγοι κι αποφθέγματα του π. Ηλία Υφαντή

Ομιλία ενθάρρυνσης και τόλμης της εποχής που ο Σαμαράς και και ο Βαγγέλης δέσποζαν πριν τον αρχιδεσπότη της αθεἰας Τσίπρα παραμονές Πάσχα

Oι προδότες φτύνουν κατάμουτρα την πλειονότητα των Ελλήνων! Επειδή ξέρουν ότι τους εκλέγει η Singular logic (Ρότσιλδ) και όχι οι Έλληνες!

Οι άθλιοι προδότες ετοιμάζονται να προσφέρουν “γην και ύδωρ” στην εκπρόσωπο των διαχρονικών δολοφόνων των Ελλήνων Μέρκελ!

Η φασιστική πλειοψηφία της Βουλής αντιμέτωπη με τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων θα επικυρώσει την προδοσία των Πρεσπών!

Οι Ευρωπαίοι λήσταρχοι έχουν αφαιρέσει απ’ την πατρίδα μας τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς! Τώρα θέλουν και τη Μακεδονία μας!

Ο κλέφτης Έλγιν, αφήρεσε ένα μεγάλο μέρος απ’ τα γλυπτά του Παρθενώνα, που οι κατοπινοί κλέφτες Άγγλοι αρνούνται να επιστρέψουν!

Στις 10-1-19, η Αγγέλα Δωροθέα Μέρκελ, η “ομορφονιά”, με περισσή αγάπη, θα πείσει τους Ιούδες μας, (Καμμένο, Τσίπρα, Θοδωράκη) να καταπιούν με άνεση της προδοσίας το χάπι!

Φασίστες και προδότες! Βάλατε τους Έλληνες στο γύψο! Για ν’ αποφανθούν για τη Μακεδονία μας οι ύαινες Μέρκελ και Νίμιτς!

Όταν σιωπούν οι Έλληνες λύκοι (Σιωνιστές-Ναζί) ουρλιάζουν!

Γιατί η αποκρουστική Μέρκελ έρχεται να απαιτήσει απ’ τους προδότες μας τη Μακεδονία; Όχι βέβαια από έρωτα για τους Σκοπιανούς!

Μας δολοφόνησαν! Μας κατέστρεψαν! Σύλησαν τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς! Αλλά η αποκρουστική μαντάμ αρνείται τις αποζημιώσεις!

«Ιδεολόγοι» αφόδευσαν (sic ) στο ναΐδριο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου. Πριν καιρό. Στο ιερό! Οχετός επανάστασης!…

Η θεία Λειτουργία αρχίζει με το «Ευλογημένη η βασιλεία του Πατρός και του Υιού…» Και όχι με το “Ευλογημένη η δεσποτεία του τάδε»!…

Ζαχαρούλα μου, ο Χριστός είπε για τους φαρισαίους της εποχής του: Ν’ακούτε αυτά που σας λένε, αλλά μην κάνετε αυτά που κάνουν! Η Εκκλησία είναι του Χριστού κι όχι των ρασοφόρων!

Τα μεγαλοφυή μας λαμόγια είναι προστατευόμενοι της διεθνούς μαφίας! Εξοπλισμοί, Ζήμενς, Νοβάρτις, κλπ! Συγκάλυψη, ασυλία, και…βραβεία!

Giota Kapa η πυραμίδα των πολυεθνικών εταίρων και το άνοιγμα της παγκοσμοποιημενης αγοράς, για τη συσσώρευση μεγαλύτερου πλούτου δια του πάμφθηνου ημερομισθίου, πανηγυρικά θα την πατήσουν καθώς οι πελάτες δε θα έχουν αγοραστική δύναμη. Απάντηση: Σου κάνουν ένα πόλεμο και σε αναγκάζουν να δουλεύεις σκλάβος για να ανακατασκευάσεις ολόκληρες πολιτείες και χωριά βομβαρδισμένα ερείπια. Έχει ο Διάβολος τρόπους να σε κάνει δούλο του.

Το “προδοτικό τόξο” της Βουλής έβαλε το λαό στο περιθώριο! Και κάνουν σκοποβολή στην καρδιά της Μακεδονίας!

Τα εξωνημένα ΜΜΕ διεκτραγωδούν τις βατραχο-ποντικομαχίες των φαυλεπίφαυλων πολιτικών! Και οι οπαδοί μετεωρίζονται ηλιθίως! Ο Κιρκεγκάαρντ λέει…

Κάνουν ότι τρώγονται για να τρώνε αυτοί…. όλοι στο κόλπο…. δικαστές… πολιτικοί…. δημοσιογράφοι…. και το αφεντικό τους ο τραπεζίτης!!!

Ψηφίζουν ληστονόμους! Διορίζουν την ηγεσία της “Δικαιοσύνης’! Παρεμβαίνουν στο έργο της! Και “κόπτονται” για την ανεξαρτησία της!

Παρίσι! Η πόλη του φωτός: Επετράπη στους άστεγους να καταφύγουν στα υπόγεια του μετρό! Η “φιλανθρωπία” του πολιτισμικού σκότους των καθολικοπροτεσταντών, Φράγκων, Γότθων, Γαλατών, Αγγλοσαξόνων και άλλων χριστιανικών αιρέσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης

“Ναύαρχος Αποστολάκης, εάν οι Τούρκοι πατήσουν πάνω σε Ελληνική βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε”

Μέχρι εκεί αφήνουν οι Αμερικανοί!!! δηλαδή να βομβαρδίζουν οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις, Ελληνικό έδαφος !
“Αυτό θα πει να είσαι δωσίλογους και φιλήκοος των ξένων.
Καμία αναφορά για ισότιμο πλήγμα +1, π.χ να καταλάβουμε την Τένεδο.

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων πρόσφερε πρωτοχρονιάτικα γεύμα στους άστεγους! Τον υπόλοιπο καιρό τι γίνεται; Αμοραλισμός και βαρβαρότητα!

Η μόνη λύση: Όσο μεγαλύτερη η αγάπη, τόσο μεγαλύτερη η οδύνη! Όσο θερμότερη η αγάπη, τόσο πιο διάπυρη η προσευχή! (Άγιος Συλουανός ο Αθωνίτης).

Πατήρ Ηλίας Υφαντής διωκόμενος ιερέας

Leave a Reply

Your email address will not be published.