Το τραγικό δίλημμα προ της κάλπης για τον ελληνικό λαό. Αν κι η απάντηση είναι απλή: ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ και τους υπόλοιπους εκ των τριακοσίων

Ο πολιός γέρων πατήρ Ηλίας Υφαντής εξαντλεί το θέμα πολύ πριν οριστεί η ημερομηνία των εκλογών του 2019.

Ακούστε γιατί είναι χαμένος ο κόπος και η ψήφος σας αν εμπλακείτε στο δίλημμα: Μητσοτάκης ή Τσίπρας.

Τραγικό δίλημμα: Τσίπρας ή Κούλης; Και οι δύο υπηρετούν όχι την Ελλάδα αλλά το σιωνισμό! Οι οπαδοί τους Έλληνες ή σιωνόδουλοι;

Οι Μητσοτακαίοι είναι οι αρχιτέκτονες της διαχρονικής προδοσίας σε βάρος της πατρίδας μας! “Το γουρούνι ποτέ δεν γίνεται πρόβατο”! Το πολλάκις εξαμαρτείν είναι ίδιον ανθρώπων αποβλακωμένων!

Ταπεινότατα προτείνω: Να εγείρουμε «μνημείο άγνωστων απατεώνων», ώστε να τους στεφανώνουν στους αιώνες των αιώνων!

Βρε Καμένε, μέμφεσαι εσύ τους Σκοπιανούς προδότες! Όταν είσαι ο κατεξοχήν εφιάλτης-νεκροθάφτης της Μακεδονίας! Ντροπή σου!!!

Σ.γ.: Για να βγείτε από το αδιέξοδο ποιον να ψηφίσετε ακούστε το εκλογικό πρόγραμμα που πρέπει να εμπεριέχει κατά τον πατέρα Ηλία Υφαντή το κόμμα που θα ζητά την ψήφο σας.

Κι όχι μόνο. Οφείλετε να γνωρίζετε και την προσωπική τους ζωή κι αν είναι χριστιανοί ή υποκριτές χριστιανοί, ή άθεοι, μασόνοι, παγκοσμιοποιητές και βάλε.

Λέει λοιπόν ο θεόπνευστος ιερέας:

Δεν υπήρχε κανένας φτωχός ανάμεσά τους! Γιατί καθένας πρόσφερε ανάλογα με τις δυνάμεις του και έπαιρνε ανάλογα με τις ανάγκες του.

Είχαν όλοι μια ψυχή και μια καρδιά! και κανένας δεν έλεγε για κάτι ότι ήταν δικό του! Ήταν όλα για όλους κοινά! (Πραξ. Δ, 32-35).

Πατήρ Ηλίας Υφαντής: Αυτά έλεγα και επαναλαμβάνω και η σιωνιστική μαφία με βάφτισε κομμουνιστή! Για να δικαιολογήσουν, σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική, τις ατιμίες, που έκαναν σε βάρος μου!

Αντίλογος στα παραπάνω από τον Μακράκης Θεόδωρος. Η απάντηση στον κόσμο του Μαμωνά που λέει ότι είναι έμφυτο και αρεστό να προέχει το προσωπικό και ατομικό συμφέρον της ιδιοτέλειας του ισχυρού από τον ανίσχυρο, του πλούσιου από του φτωχού.

Kalliopi Petkou  Καλημέρα Παππούλη μου, όπως τό λές,,,για τήν πρώτη χριστιανική κοινότητα, όλα κοινά καί αδιαίρετα, μπορούμε στην σημερινή εποχή να τό κάνουμε αυτό??? Ο καθένας δείχνει καί δίνει ότι περιέχει η καρδιά του, τό κατά δύναμιν, η καλοσύνη η ευγένεια καί η αγάπη προς το πλησίον είναι αρεστά στον Κύριο!

Σ.γ.: Το πιο πάνω οικονομικό πρόγραμμα μόνο ένα χριστιανικό κόμμα μπορεί να τα εφαρμόσει κι εφόσον οι ψηφοφόροι είναι ουσιαστικά πεφωτισμένοι, ώστε να επιλέξουν πολιτικούς άνδρες πλήρεις Πνεύματος Αγίου και Σοφίας.Υπάρχει τέτοιο πολιτικό πρόγραμμα;

Υπάρχει και το επικαλείται μόνο η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τον ιδρυτή της Νικόλα Ψαρουδάκη μέχρι σήμερα τον διάδοχο Ιωάννη Ζερβό.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.