Το θέατρο των πατριδοκάπηλων και των εθνικών μειοδοτών τέλειωσε μετά από διήμερη “σικέ” παράσταση

Ψήφο εμπιστοσύνης με 151 «ναι» έλαβε η κυβέρνηση

Mε 151 ψήφους υπέρ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξασφάλισε την ψήφο εμπιστοσύνης. Σε ό,τι αφορά την αριθμητική της ψηφοφορίας το Μαξίμου «κέρδισε» με πανούργες κινήσεις, ραδιουργίες και παζαρέματα κάτω από το τραπέζι, ιδίως μεταξύ Τσίπρα και Καμένου – πέραν των 145 βουλευτών του κόμματος- και τις ψήφους των Κ. Παπακώστα, Β. Κόκκαλη, Ελ. Κουντουρά, Κ. Ζουράρι, Θ. Παπαχριστόπουλου και Σπ. Δανέλλη.

Η διήμερη συζήτηση στη Βουλή έγινε σε υψηλούς τόνους και εν μέσω αλληλοκατηγοριών μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τη Συμφωνία των Πρεσπών στο πρώτο πλάνο της αντιπαράθεσης. Η οποία φυσικά θα εγκριθεί ερήμην του ελληνικού λαού (τρέμουν το δημοψήφισμα οι απάτριδες προδότες του ελληνισμού και της ελληνικής Ιστορίας), κατ’ εντολήν Πομπέυ, Πάυετ, Νίμιτς και Μέρκελ.

Όσο για σας, αγαπητοί ψηφοφόροι μην πολυκουράζετε το μυαλουδάκι σας, ΞΑΝΑΨΗΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

1 comment

    • Μαρία κ. on January 17, 2019 at 3:34 pm
    • Reply

    Σίγουρα εμένα με συμφέρει απόλυτα να ψηφίσω συριζα στις εκλογές. Διότι θα διορισει καθηγητές μόνιμους όχι με βάση τον διαγωνισμό ασεπ όπου εγώ είχα αποτύχει παλιά αλλά με βάση τις προυπηρεσιες που έχουν τα τελευταία χρόνια καθώς και με βάση τα πτυχία που έχουν σε δύο ξένες γλώσσες και στη γνώση χειρισμού του υπολογιστή πτυχία ανώτερα τα οποία εγώ τα έχω αποκτήσει χρόνια τώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.