Οι παραβάτες κάθε έννοιας Δικαίου, του ίδιου του Συντάγματος, θα περάσουν τη Συμφωνία με 154, άντε 155 καρεκλάτες μαριονέτες αντί των 180 που ο Τσιπραλέξ δεν το πιάνει ούτε στα όνειρά του.

Βάσει του άρθρου 28 του Συντάγματος πργ. 1 σύμφωνα με αυτήν οι παραδεκτοί κανόνες του διεθνούς δικαίου και οι διεθνείς συμβάσεις από την επικύρωσή τους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού δικαίου και υπερισχύουν κάθε άλλης αντίθετης διάταξης νόμου. Η εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας. (Σ.γ.: Αν οι αλλοδαποί παραβιάσουν τους επικυρωμένους κανόνες και τις συμβάσεις εξυπακούεται ότι μπορούν να ακυρωθούν από την ισχύουσα κυβέρνηση της Ελλάδας.

Η παράγραφος 2 καθορίζει: Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία (σ.γ.: όπως των Πρεσπών), σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση του νόμου που κυρώνει τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Σ.γ.: Ακούσατε από κανέναν, συμπολίτευση ή αντιπολίτευση να γίνεται λόγος γι’ αυτό;

180 βουλευτές όχι 151 ή 154 ή άλλον ένα εθνοπροδότη εφιάλτη

Σ.γ.: Το ακούτε; Πλειοψηφία των τριών πέμπτων των βουλευτών! Αυτό αποκαλείται ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Η Αγέλ(άδ)α Μέρκελ ήρθε να επιβεβαιώσει ότι Καμμένος και Τσίπρας δεν θα της χαλάσουν τα σχέδια, Τους αρραβώνες με τους Σλάβους.

Παράγραφος 3: Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία (σ.γ.: του 180 και άνω) του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας (κι όχι από τις εντολές της Γερμανίδας χοντροκώλας Αγέλα[δα]ς, ή του ΝΑΤΟ που από Βορειοανατολικό Σύμφωνο έχει μετατραπεί σε Βαλκανικό και Μεσανατολικό Σύμφωνο σε πλήρη διάσταση προς το Καταστατικό του), εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, (σ.γ.: όπως να βγούμε στις αγορές να δανειστούμε, να ζητιανέψουμε από ξένες τράπεζες, να χορηγήσουμε το υπέδαφός μας και τον υποθαλάσσιο πλούτο μας σε ξένα εβραιοαμερικανογαλλικά συμφέροντα, να υποθηκεύσουμε τους αρχαιολογικούς μας τόπους και τα Μουσεία μας για 99 χρόνια και πολλά άλλα παρόμοια πατριωτικά κατορθώματα των ηρωϊκών εξουσιαστών και τυράννων μας π.χ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Τσίπρα, Παπούλια και Παυλόπουλου), δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου(!!!) και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος(!!!) και γίνεται με βάση τι; αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας. Σ.γ.: Παράδειγμα αμοιβαιότητας: Εμείς χορηγούμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τη γλώσσα από μακεδονίτικα ή κουτσοσλάβικα σε μακεδονική, και την υπηκοότητα, εθνικότητα ή ιθαγένεια σαν Βόρειοι Μακεδόνες κάτι που (το βόρειοι) θα ξεχασθεί αμέσως και θα ονομάζονται από χθες, Μακεδόνες με αλυτρωτικές τάσεις και θα απαιτούν να ενωθούν με τη Νότια Μακεδονία σε ενιαίο κράτος ανεξάρτητο από την ελληνική επικράτεια και την Βουλγάρικη Μακεδονία του Πυρίν. Με λίγα λόγια τα παίρνουν όλα και μεις τι παίρνουμε; Τα αγάλματα του Μεγαλέξανδρου και τη σημαία της Βεργίνας, σβήνουμε το όνομα από το αεροδρόμιό τους, άντε και την μη αναφορά ότι είναι απόγονοι του γιου του Φιλίππου στα σχολεία τους.

Αυτήν την ιστορική προέλευση των Μακεδόνων δεν είναι αδικία, κρίμα και ντροπή να την σφετερίζονται φυλές που μετοίκισαν στο χώρο αυτό τον 7ο αιώνα μ.Χ.;

Πού ‘σαι Πάγκαλε που έλεγες μιας μέρας εισβολή του ελληνικού στρατού είναι τα Σκόπια, για να μην αναφέρουμε τον αρχιπροδότη,αποστάτη, πατέρα του Κούλη που αρνήθηκε να μοιρασθεί το κράτος-συνοθύλευμα Αλβανών, Σλάβων, Ελλήνων και Βουλγάρων με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς όπως του είχε προτείνει ο ίδιος ο Μιλόσεβιτς, πριν τον δηλητηριάσουν στη φυλακή του.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

1 comment

    • Μαρια Κ. on January 22, 2019 at 8:43 am
    • Reply

    Ο,τι και να ψηφισουν τα ανθελληνικα αρχιδια της πουτανας της μερκελ που μας διοικουν, ο ελληνικος λαος δεν προκειται ποτέ ν’αναγνωρισει ως εγκυρη και νομιμη αυτην την αισχρη, την νοθη κα μπασταρδη συμφωνια περι εκχωρησης της μακεδονιας στους γυφτοσκοπιανους!!! Και να ειστε σιγουρος, οτι συντομα ομαδες ελληνων πατριωτων θα εκθετουν σε δημοσια θεα στο συνταγμα τα κομμενα κεφαλια των καριοληδων ανθελληνων πολιτικων της πουτανας της μερκελ που ξεπουλησαν τα παντα στους ξενους!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.