Η Σιωνιστική, τεκτονο-αριστερίστικη ελίτ των Δημοκρατών κάνει τα πάντα για να αλλοιώσει και αλλοτριώσει την Ιστορία των ΗΠΑ.

Σοκ στις ΗΠΑ: Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου – Επικροτούν οι Δημοκρατικοί! (βίντεο)

Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν χθες βράδυ, ανήμερα της 4ης Ιουλίου, άγαλμα του εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου στη Βαλτιμόρη, το έσυραν στο λιμάνι της πόλης και το πέταξαν στο νερό.

Μάλιστα ο Δημοκρατικός δήμαρχος της Βαλτιμόρης Μπέρναρντ Γιανγκ επικρότησε (!!!) αυτή την εγκληματική ενέργεια λέγοντας μέσω εκπροσώπου του πως «Το άγαλμα του Κολόμβου εντασσόταν στην επαναξιολόγηση που γίνεται πανεθνικά και παγκόσμια για κάποια από αυτά τα μνημεία και τα αγάλματα, που ίσως αντιπροσωπεύουν διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο»,

Ο Κολόμβος είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Νέο Κόσμο. Αν και οι Βίκινγκς αποδεδειγμένα είχαν προηγηθεί κατά 500 χρόνια, τουλάχιστον, ως οι πρώτοι Ευρωπαίοι κάτοικοι της ευρωπαϊκής ηπείρου, εν τούτοις δεν κατάφεραν να επιβιώσει η αποικία τους και εξοντώθηκαν από τους ιθαγενείς μετά από κάποια χρόνια παραμονής τους.

Αλλά ο Χριστόφορος Κολόμβος, ήταν αυτός που το 1492 άνοιξε την πόρτα της νέας ηπείρου για τους Ευρωπαίους αποίκους. Ωστόσο, για τους ακροαριστερούς ήταν «ρατσιστής».

κόσμο!

Pronews

Μνημειώδης λόγος του Donald Trump στο όρος Rushmore στον εορτασμό της 4th of July

Ξεκάθαρα στο λόγο του αναφέρθηκε σε μια αριστερά δήθεν δημοκρατική ομάδα που προσπαθεί να καταλύσει τα θεμέλια και τις αξίες και τα ιδανικά που στήριξαν την Αμερική και το Έθνος από το 1776 ως τα σήμερα.

Είναι οι ίδιοι που διδάσκουν τους αμερικανόπαιδες ότι οι ήρωες του Έθνους Γεώργιος Ουάσινγκτων, Θωμάς Τζέφερσον, Αβραάμ Λίνκολν, και Θεόδωρος Ρούσβελτ δεν ήσαν ήρωες αλλά εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Όμως έφτασε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Όσοι καταλύουν τα σύμβολα και τα αγάλματα του Έθνους με ειδικό ομοσπονδιακό νόμο θα τιμωρούνται ακόμη και με δέκα χρόνια φυλάκιση.

Κανένας από αυτούς που θέλουν να απογυμνώσουν την κληρονομιά του Έθνους δεν αγαπά την Αμερική. Όποιος στέκεται παθητικά κι αδιάφορα σε αυτή την απαστράπτουσα κληρονομιά δεναπό  μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα καλλίτερο μέλλον. Η ριζοσπαστική ιδεολογία προωθείται  στην πατρίδα μας με το επιχείρημα της κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά στην ουσία θα καταργήσει αμφότερες τη δικαιοσύνη και την κοινωνία μας. Θα μετατρέψει τη δικαιοσύνη σε εργαλείο διαίρεσης του λαού και εκδίκησης και φυλακίζει την κοινωνία στην καταπίεση, κυριαρχία και τον αποκλεισμό της. Θέλει να σας επιβάλλει τη σιωπή αλλά εμείς δεν θα σιωπήσουμε. Θα επιμείνουμε στην πλήρη αλήθεια χωρίς να απολογούμαστε γι’ αυτή, Θα διακηρύξουμε ότι οι ΗΠΑ είναι ένα έθνος διαφορετικό, θεμελιωμένο πάνω στις ιδουδαιοχριστιανικές  αρχές και αναγνωρίζουμε πως αυτές οι αρχές προώθησαν δραματικά την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι ο θεμέλιος λίθος στον αμερικάνικο τρόπο ζωής μας.

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε Έθνος έχει το δικαίωμα και το καθήκον να ασφαλίζει τα σύνορά του, γι’ αυτό και κτίζουμε το φράκτη ενάντια στους παράνομους μετανάστες. Θυμόμαστε ότι οι κυβερνήσεις υπάρχουν για να εξασφαλίζουν την προστασία και την ευτυχία των πολιτών τους.  Ότι ενδιαφέρονται για τους δικούς τους πολίτες πρώτα. πρέπει πρώτα από όλα να ενδιαφερθούμε για την Αμερική πρώτα, είναι πλέον ώρα. Πιστεύουμε στην ίση ευκαιρία, στην ίση δικαιοσύνη, και στην ίση αντιμετώπιση κάθε πολίτη ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, χρώματος, χώρας προέλευσης. Πιστεύουμε πως κάθε παιδi που γεννιέται, η πριν ακόμη γεννηθεί,  οποιοδήποτε χρώμα κι αν έχει, είναι μια άγια εικόνα του Θεού (a holy image of God).

Επιδιώκουμε ελεύθερη συζήτηση κι όχι κωδικοποιημένες ομιλίες και ακυρωμένες κουλτουριάρικες κουβέντες. Αγκαλιάζουμε την ανοχή και όχι την επιβολή του νόμου   δια της βίας.  Ενθαρρύνουμε του τολμηρούς που έχουν κουράγιο να παλέψουν ενάντια στην προκατάληψη και στην υπακοή στους δίκαιους, νόμους.

Πιστεύουμε στο 2ο άρθρο του συντάγματος και το υπερασπιζόμαστε ούτε θα ανεχτούμενα καταργηθεί ώστε κάθε Αμερικανός να έχει το δικαίωμα της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας (to keep and bear arms).

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας πρέπει να πιστεύουν και να τιμούν την Ιστορία μας και να σέβονται την αμερικάνικη σημαία.

Στέκουμε όρθιοι και υπερήφανοι και δεν γονατίζουμε μπρος σε κανέναν άλλο εκτός από τον παντοδύναμο Θεό.

Αυτά πιστεύουμε και αυτές είναι οι αξίες που θα μας οδηγούν σε ένα καλλίτερο μέλλον…  Ο στόζος των αντιπάλων μας δεν είναι μια καλλίτερη Αμερική αλλά να τελειώσουν την Αμερική. Θέλουν την ισχύ της εξουσίας για τον εαυτό τους. Αλλά οι Αμερικανοί θα σταθούν απέναντί τους με αξιοπρέπεια και θα κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν θα επιτρέψουμε στους ριζοσπάστες να γκρεμίσουν τα αγάλματα, τα μνημεία, τους στρατιώτες που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία με τον Θεό προπορευόμενο στη μάχη… Θα καταλύσουν τις αρχές που επέβαλαν την κατάργηση της σκλαβιάς και την πανούκλα των σατανικών κατεστημένων (evil institutions) που κατάτρωγε την ανθρωπότητα για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια.

Οι αντίπαλοί μας θέλουν να συντρίψουν τα ντοκουμέντα και τα όνειρα που πρέσβευε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ για τα πολιτικά δικαιώματα. Θέλουν να συντρίψουν τα ιδανικά και τις αρετές της χώρας μας. Μιλήστε δυνατά και φωνάξτε  και υπερασπιστείτε τα ιδεώδη αυτής της χώρας….

Σχόλιο γράφοντος: Συγκρίνετε την ομιλία Τραμπ με τα κούφια, χωρίς πνεύμα και ιδανικά λόγια που λέγουν οι νούλες πολιτικοί μας της παρακμής και του ψευτορωμαίϊκου.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Μπρος Ελληναράδες της πίτσας και του καναπέ προσκυνήστε τους λαθρομουσουλμάνους πριν σας ξεσκίσουν εσάς και τα παιδιά σας!

Date: 15/06/2020

Πιστεύουμε πραγματικά, ότι δε θα έρθει η ώρα και στην Ελλάδα, όπου μετά από ένα στημένο ή τυχαίο περιστατικό θανάτου αλλοδαπού από Αστυνομικό, δε θα μας ζητήσουν τα ΜΜΕ και η άρχουσα τάξη να γονατίσουμε, ως «ένδειξη» σεβασμού, μπροστά στους μετανάστες;

Δυναμική πορεία Ισλαμιστών στους δρόμους της Αθήνας. Μόνο η ελληνική σημαία που τους φιλοξενεί δεν υπάρχει

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί. Ήδη, Εφημερίδες της Αριστεράς, όπως η Εφημερίδα των Συντακτών, αποκαλεί ακροδεξιούς, όσους πολίτες στις ΗΠΑ και την Αγγλία, προσπαθούν να προστατέψουν τα αγάλματα των προγόνων και ηρώων τους, από την καταστροφική μανία των Ισλαμομαρξιστικών συμμοριών. Μουσουλμάνοι μετανάστες, που έχουν λάβει τη Βρετανική υπηκοότητα, ζητούν την καταστροφή Βρετανικών μνημείων, στο όνομα του πολυπολιτισμού και της πολιτικής ορθότητας, της άκρας Αριστεράς.

Στην Ελλάδα, σύσσωμος ο Τύπος, δημιουργεί κλίμα κοινωνικής υποταγής. Προετοιμάζουν την κοινωνία για το επόμενο στάδιο εξισλαμισμού της χώρας. Πολιτική και ψυχική υποταγή στις νέες κοινωνικές μειοψηφίες, που δημιούργησε η παράνομη και αθρόα μετανάστευση. Αυτό θέλουν και θα προσπαθήσουν να το πετύχουν, με νύχια και με δόντια.

Μη ξεχνάμε και μην παραβλέπουμε, ότι έκαναν το… δοκιμαστικό τους, τα Χριστούγεννα, όπου με ασήμαντη αφορμή, ομάδα εξαγριωμένων Πακιστανών, έκανε πορεία διαμαρτυρίας μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην Πλατεία Συντάγματος, κατατρομάζοντας τον κόσμο και τα μικρά παιδιά. Έκαναν επίδειξη ισχύος, μπροστά στο Ελληνικό κοινοβούλιο και την κοινωνία, ως η ανερχόμενη πολιτικο-κοινωνική δύναμη, που θα επιβάλλει τους κανόνες της διά της βίας.

Δεν είναι τυχαία αυτά τα περιστατικά. Καθόλου! Δεν μίλησε κανένας και δεν αντιστάθηκε κανένας θεσμικός και κρατικός παράγοντας, μπροστά σε αυτό το φαινόμενο. «Γονάτισαν» ήδη, μέσα τους, μπροστά στους αλλοδαπούς. Επιτίθενται με λύσσα, μέρα και νύχτα τα Ελληνικά κανάλια στον Πρόεδρο Τραμπ, διότι δε γονατίζει μπροστά στους φασίστες των Black Lives Matter και το διευθυντήριο του Σόρος και της Κλίντον. Τριάντα τρία εκατομμύρια δολάρια έχει λάβει το κίνημα BLM από το Ίδρυμα Σόρος και το ίδρυμα Μπιλ Κλίντον.

Έβαλαν παιδιά στη Θεσσαλονίκη να ξαπλώσουν στο δρόμο, σε… ένδειξη συμπαράστασης στο George Floyd. Τι κι αν ο μακαρίτης, ήταν σεσημασμένος κακοποιός, που είχε προκαλέσει και απασχολήσει στο παρελθόν με ένοπλη ληστεία, πολλές φορές, τις αστυνομικές δυνάμεις; Τι κι αν ο Τραμπ, δεν έχει καμία ευθύνη, διότι την πολιτική διοίκηση της Αστυνομίας στις ΗΠΑ, έχουν οι Δήμαρχοι, που εν προκειμένω, στην περίπτωση Floyd, ο Δήμαρχος της πόλης, είναι Αριστερός!

Ρατσιστής, όποιος δεν υποτάσσεται και δε γονατίζει μπροστά στην Αντίφα, στους Ισλαμομαρξιστές, διότι αυτό είναι οι Black Lives Matter και σε οποιονδήποτε άλλο, έτοιμο, να καταστρέψει τα θεμέλια του Δυτικού πολιτισμού.

Το 2008, με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, κάηκε το κέντρο της Αθήνας. Παραδόθηκε το Κράτος στις συμμορίες και σε ομάδες Ισλαμιστών, που έκαναν πρόβα για την Αραβική Άνοιξη.

Όταν λοιπόν, θα συμβεί ξανά ανάλογο περιστατικό, αυτή τη φορά, θα δούμε χιλιάδες αλλοδαπούς να καίνε την Αθήνα και τις γειτονιές. Μας το έδειξαν τα Χριστούγεννα. Μας προετοίμασαν, γι’ αυτό που θα έρθει. Θα καταστρέφουν αγάλματα του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη. Ήδη, σε κάποιες περιοχές, γνωστοί «άγνωστοι», τα βανδαλίζουν. Κανένας πλέον, δεν μπορεί να δηλώσει, ότι δε γνώριζε και δεν κατάλαβε τι συμβαίνει.

Στις ΗΠΑ, οι πολίτες αναγκάστηκαν να πάρουν τα όπλα για να προστατέψουν τα μαγαζιά και τις περιουσίες τους, από το μίσος και τις ληστρικές επιδρομές των «αγανακτισμένων» πολιτών, λευκών και μαύρων.

Θα μας το δείξουν με τη βία, ότι η χώρα ανήκει στους αλλοδαπούς και στην άκρα – αριστερά. Η σάπια άρχουσα τάξη της χώρας, έχει βάλει τη Γιάννα Αγγελοπούλου, χορηγό του Ιδρύματος Κλίντον, να αποχρωματίσει και να αποδομήσει τον αγώνα του Έθνους το 1821. Υποταγή στο Πολιτικό Ισλάμ και τον Σόρος, από την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας, μέχρι τη βάση της.

Δεν μας εκπλήσσουν. Είναι προβλέψιμοι. Κάθε καθεστώς που πέφτει, προχωρά σε ακρότητες για να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία. Είναι βέβαιο, ότι το σάπιο Ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα παίξει τα ρέστα του πριν πέσει και πριν δικαστεί για τα εγκλήματά του. Θα αφήσει οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, καμμένη γη.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά που πολύ σύντομα θα έρθουν και στη χώρας μας. Μην μας αιφνιδιάσουν και μην μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Να επαγρυπνούμε. Να είμαστε σε επιφυλακή. Να είμαστε δυνατοί και θαρραλέοι. Να μην μας διαιρέσουν τα κανάλια και οι σάπιες πολιτικές ηγεσίες. Η «πρόοδος» τους, είναι η καταστροφή μας. Να μη γίνουμε η γενιά, που άφησε να χαθεί ο Ελληνισμός και η πατρίδα, από νοσηρούς καναλάρχες και δημοσιογράφους.

Το πιο βαθύ σκοτάδι, είναι μπροστά μας.

Θέλει Αρετή και τόλμη η Ελευθερία.

The Flag Report

Follow us on twitter
Join our Facebook page

ΠΗΓΗ:https://theflagreport.com/%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84/

 

Ομπάμα και Χίλαρι το μακρύ χέρι του Σόρος, της Μέρκελ και του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Διευθυντηρίου!

Τα παίζουν όλα για όλα. Θα κάψουν τον πλανήτη για να μην πάνε φυλακή!

Date: 29/06/2020

ΤΖΩΡΑΣ 5 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Θα ήθελα να ξεκινήσω την ανάλυση μου με μερικές αποκαλύψεις, άγνωστες, ακόμα και για τον μέσο Ευρωπαίο Πρωθυπουργό. Ήταν προς τα τέλη Νοεμβρίου του 2016, αμέσως μετά την ιστορική νίκη Τραμπ στις εκλογές. Πολλές οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για τα πρόσωπα που θα στελέχωναν την νέα κυβέρνηση και ποιες θα ήταν οι άμεσες γεωπολιτικές της προτεραιότητες. Θα σας δώσω λίγο από το κλίμα των ημερών εκείνης της περιόδου.

Όπως συμβαίνει πάντα, λίγο πριν την σύσταση μίας νέας κυβέρνησης, πολλά και διάφορα κέντρα πολιτικής επιρροής, ήθελαν να τοποθετήσουν τους δικούς τους ανθρώπους στο Υπουργικό Συμβούλιο. Οι μεγαλύτερες μάχες στην Ουάσινγκτον, δίνονται για το ποιος θα είναι επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Οικονομικών. Τα νευραλγικά πόστα της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ειδικά η θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, είναι πιο κρίσιμη από αυτή του Υπουργού Εξωτερικών, διότι στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, αναφέρονται όλα σχεδόν τα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου και των Οικονομικών. Είναι μία μικρή κυβέρνηση, μέσα στην κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πέρα από τα άτομα που ήταν στενοί του συνεργάτες στην προεκλογική περίοδο, δεν είχε μπει στη διαδικασία, εκ των προτέρων, επιλογής των ανθρώπων που θα συγκροτούσαν το Υπουργικό του Συμβούλιο. Αυτό, συνέβαινε για τον εξής απλό λόγο. Δεν μπορούσε να πιστέψει, εκείνος και εμείς, ότι θα μας άφηναν να κερδίσουμε τις εκλογές. Παρόλο που παρακολουθούσαμε τις τάσεις του εκλογικού σώματος και γνωρίζαμε, ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονταν ήταν χαλκευμένες, ήταν τέτοια η εσωτερική δύναμη του παρακράτους Ομπάμα μέσα στο σύστημα, που ακόμα και όταν κερδίσαμε τις εκλογές, δεν πιστεύαμε ότι ζούσαμε εντός της πραγματικότητας.

Αλληλοασπάζονται τα καθάρματα μετά τη δολοφονία του Καντάφι: “We came , we saw, he died hahaha!

Ήταν, σαν να έρρεες μέσα σε ένα όνειρο! Κερδίσαμε, ακόμα και με τη φοβερή νοθεία που έκαναν οι Δημοκρατικοί, με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έστειλαν να ψηφίσουν!!! Έβγαιναν οι γελοίοι στα κανάλια και έλεγαν ότι κέρδισε η Χίλαρι την λαϊκή ψήφο, όταν η λαϊκή ψήφος συγκροτούνταν από εκατομμύρια παράνομες ψήφους.

Τέλος πάντων. Τότε, άρχισε το Ομπαμικό παρακράτος να βγάζει στην επιφάνεια τη δήθεν εμπλοκή των Ρώσων στην προεκλογική εκστρατεία Τραμπ. Σε ανάλυσή μου λοιπόν, εκείνο το διάστημα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αυτής της υποθέσεως και μέχρι που μπορεί να τη φτάσει ο Κενυάτης Μουσουλμάνος, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν με πίστεψαν, διότι ήταν τόσο εξωφρενικά γελοίος ο ισχυρισμός τους, που ακόμα και παλιές καραβάνες των Ρεπουμπλικανών, δεν πίστευαν ότι θα έφταναν τόσο μακριά, αυτή την στημένη και προδοτική υπόθεση.

Σε σχέση με τους Αμερικανούς φίλους και συναδέλφους, δεν πείστηκα. Όχι, επειδή ήμουν πιο μάγκας και ισχυρογνώμων από το επιτελείο των ανθρώπων του Προέδρου, αλλά επειδή γνώριζα και γνωρίζω πολύ καλά, την Ισραηλινή πολιτική σκηνή και είχα γνώση των μεθόδων που θα χρησιμοποιούσε αυτό το νοσηρό, παγκόσμιο διευθυντήριο. Τα είχαν κάνει, πριν από τον Τραμπ και στον Μπίμπι Νετανιάου, οπότε διέκρινα εγκαίρως τι έχουμε να περιμένουμε.

Φτάνουμε λοιπόν, σιγά – σιγά στο τέλος αυτής της ιστορίας. Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε συνέντευξή του πριν από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε τον όρο «προδοσία» για την υπονόμευση της κυβερνήσεώς του από το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και δεν ανέφερε τυχαία αυτό τον όρο. Τώρα, που τελειώνουν οι ανακριτικές έρευνες και αρχίζουν και διαρρέουν οι μαρτυρίες των πρακτόρων του FBI και της CIA, ο Τύπος και ο πολιτικός κόσμος, αρχίζει και μιλάει πλέον επίσημα και φανερά, για εσχάτη προδοσία.

Δεν είναι μόνο η υπόθεση παρακολούθησης του Αμερικανού Προέδρου και η παγίδευσή του από τις υπηρεσίες ασφαλείας, που θα καθίσουν στο σκαμνί τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον. Είναι και η υπόθεση του γιου του Τζο Μπάιντεν, με την Ουκρανική εταιρεία Μπουρίσμα και το λάδωμα της οικογένειας Μπάιντεν από την εν λόγω εταιρεία.

Θα είναι η πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία, που πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα καθίσει στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία. Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος, αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, η μαριονέτα του Σόρος και το μακρύ χέρι της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ. Αυτό το ανεκδιήγητο τυπάκι, τόλμησε να πει μετά τις εκλογές του 2016, ότι ηγέτης του Ελεύθερου κόσμου, είναι πλέον οι Άνγκελα Μέρκελ!!! Μόνο προδότες της πατρίδας τους ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντες !!!

Το σύστημα Ομπάμα, θέλει να αποφύγει πάση θυσία να δει τον πρώην Πρόεδρο να φορά βραχιολάκια και να οδηγείται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Θα κάψουν τις ΗΠΑ, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε πολλές Αμερικανικές πόλεις. Θα επαναφέρουν την υστερία για τον κορωνοϊό, όπως κάνουν πάλι, (άρχισαν ήδη να μιλάνε για δεύτερο κύμα) μέχρι να γονατίσει η Αμερικανική οικονομία. Θα κάνουν τα πάντα, για να μη βρεθούν φυλακή!

Θα τινάξουν όλες τις οικονομίες του πλανήτη στον αέρα. Αναγκάζουν τις Ευρωπαϊκές ηγεσίες να παίξουν το παιχνίδι του κορωνοϊού, καταστρέφοντας τις Εθνικές τους οικονομίες, οδηγώντας εκατομμύρια Ευρωπαίους στην πλήρη ανέχεια, για να πείσουν το Αμερικανικό εκλογικό σώμα, ότι υφίσταται πανδημία και μετά το τέλος αυτής, εάν και εφόσον κερδίσει ο Μπάιντεν, θα εγκαθιδρύσουν την πιο σκληρή Οργουελιανή Χούντα, που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος.

Θα προκαλέσουν χάος μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αντίφα και τους Μουσουλμάνους και θα κατηγορήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο και κάθε πατριωτική φωνή μέσα στον Ευρωατλαντικό κόσμο. Θα δείτε πολλά παράξενα να συμβαίνουν μέχρι τις εκλογές. Πιστεύω, ότι θα θελήσουν να χτυπήσουν και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ. Θεωρώ πολύ πιθανό, η Αμερική, να δεχθεί κάποιου είδους ασύμμετρο πλήγμα, που θα προκαλέσει πολιτική ζημιά στον Πρόεδρο.

Ξέρουν, ότι ο Μπάιντεν θα χάσει. Είναι ένας ανώμαλος παιδόφιλος, που πάσχει από γεροντική άνοια και τον κρύβουν από τα πλήθη και το φως της δημοσιότητας, για να μην κάνει γκάφες ή τον πάρει ο ύπνος στον αέρα κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής. Πιστεύουν, ότι καταστρέφοντας την Αμερική, εκ των έσω, θα ρίξουν τον Τραμπ. Παίζουν τα ρέστα τους, σε ένα παιχνίδι, που το τέλος του προβλέπει ότι, it can be only one…

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Οι προδότες δημοκρατικοί μαζί με το πολιτικό Ισλάμ οδηγούν στη κατάλυση της δημοκρατίας τις ΗΠΑ

Η Αμερική σε πολιτισμικό εμφύλιο. Η εμπλοκή Ελλάδος – Τουρκίας και οι γενναίοι κλόουν

Date: 21/06/2020

ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, βρίσκονται αυτή την στιγμή, στη δίνη ενός πολιτισμικού εμφυλίου, που δε θα αργήσει να εξελιχθεί σε ένοπλη σύγκρουση, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση. Από την μία, έχουμε τις δυνάμεις της Ακροαριστεράς, την Αντίφα, το κίνημα BLM και Ισλαμικά τρομοκρατικά δίκτυα, που έχουν συνασπιστεί και με την ανοχή και την στήριξη των Δημοκρατικών, καταστρέφουν και τεμαχίζουν τις Αμερικανικές πόλεις σε αυτόνομα κρατίδια και από την άλλη, τις δυνάμεις της εννόμου τάξεως, του Κράτους Δικαίου, της Δημοκρατίας και της πατριωτικής Αμερικής.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν πραξικόπημα κατά του Τραμπ

Ο ακροαριστερός Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, είπε σε συνέντευξή του, ότι δε θα είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη, Αμερικανοί που δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις με τις δικές του!Απίστευτα πράγματα! Αυτός, είναι ο ορισμός της διάσπασης της Ομοσπονδιακής συγκρότησης του Αμερικανικού Κράτους και ουσιαστικά, αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας και κήρυξης εμφυλίου πολέμου!

Ο διάσημος παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, εγκάλεσε στην εκπομπή του τον Πρόεδρο Τραμπ και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, διότι δε δείχνουν την απαραίτητη πυγμή, στην αντιμετώπιση των εξτρεμιστικών στοιχείων που καταστρέφουν τις Αμερικανικές πόλεις, προκαλώντας το τιτίβισμα Τραμπ, ο οποίος δήλωσε, ότι ο στρατός είναι έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή, για την καταστολή των αποσχιστικών τάσεων.

Η ανίερη συμμαχία άκρας αριστεράς και πολιτικού Ισλάμ στην Αμερική, που συντονίζει τις εξεγέρσεις, αποκαλείται πλέον, ως η πρασινοκόκκινη συμμαχία, από τα χρώματα του Ισλάμ και της Αριστεράς.

Ως ο κατεξοχήν γνώστης των σχέσεων Bolton – Τραμπ, έχω δεχθεί τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες τηλεφωνήματα από πολιτικούς και δημοσιογράφους, προκειμένου να τους εξηγήσω τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουάσινγκτον. Το βιβλίο του Bolton, είναι ένα τεράστιο λάθος εκ μέρους του και εξόχως απρεπές! Πέρα από τις προσωπικές τους, όμως, διαφορές και την σύγκρουση ποικίλων κέντρων εξουσίας στην Ουάσινγκτον, ο Bolton, ουσιαστικά πιέζει τον Τραμπ να γίνει πιο σκληρός, σε διάφορα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Το ίδιο κάνουν και καταξιωμένοι Ισραηλινοί αναλυτές, με παγκόσμια φήμη. Πιέζουν, ώστε ο Τραμπ, να γίνει επιτέλους Τραμπ! Όπως έχω ξαναδιατυπώσει εδώ, στο The Flag Report, η απειλή και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Τραμπ από κάποιον σκληρότερο, πολιτικά, είναι ακόμα ένα ζωντανό και υπαρκτό σενάριο και αυτό του υπενθυμίζουν έντονα το τελευταίο διάστημα, διάφορα κέντρα πολιτικής ισχύος, εντός και εκτός ΗΠΑ. (Σ.γ.: Πιθανά έναν παγκοσμιοποιητή δικτάτορα).

 

Republican Newt Gingrich


O Newt Gingrich, που είναι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο στο Αμερικανικό Ρεπουμπλικανικό κόμμα και στο ευρύτερο πολιτικό σύστημα, θέτει άμεσα θέμα απειλής της ίδιας της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας στις ΗΠΑ, από την συμμαχία της άκρας Αριστεράς και του Πολιτικού Ισλάμ, δείχνοντας μάλιστα, χωρίς να μασάει τα λόγια του και τη Γερμανική παρέμβαση υπονόμευσης των Ηνωμένων Πολιτειών εκ των έσω.

Πρόκειται λοιπόν, όπως βλέπουμε, για παγκόσμια συμπλοκή πολιτικών δυνάμεων, που δε θα αργήσει να επεκταθεί και στο γεωπολιτικό πεδίο. Όταν συγκρούονται οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα βατράχια, λέει η παροιμία. Τα Βαλκανικά βατράχια, Ελλάδα και Τουρκία, θα αποτελέσουν, πολύ σύντομα, μέρος αυτής της παγκόσμιας πολιτικής σύγκρουσης.

Ο Ερντογάν, μέχρι τώρα, μας έχει δείξει, ότι προτιμά τον πόλεμο διά αντιπροσώπων. Στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ και στα Βαλκάνια, χρησιμοποιεί αντιπροσώπους για να του κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Το Ελληνικό πολιτικο – στρατιωτικό σύστημα, είτε από άπειρη βλακεία, είτε από ερασιτεχνισμό, είτε από δόλο και συνταύτισης με τα Γερμανικά συμφέροντα, που θέλουν καταστροφή του Ελληνικού υποκειμένου, έχουν εστιάσει όλη τους την προσοχή, στα σύνορα με την Τουρκία και τις θαλάσσιες ζώνες.

Πιστεύω, ότι ο Ερντογάν, δεν έχει κανένα λόγο να σπαταλήσει στρατιωτικές και οικονομικές δυνάμεις, να κάψει το πολιτικό του διεθνές καταπίστευμα, σε μία άμεση σύγκρουση με την Ελλάδα. Θα χρησιμοποιήσει αντιπροσώπους και οι οι αντιπρόσωποί του, βρίσκονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Όλοι αυτοί που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε καν οικονομικοί μετανάστες, εάν τους κρίνουμε με όρους εθνικής ασφάλειας. Κάθε Πακιστανός, Αφγανός και Αφρικανός, που εισέρχεται στη χώρα μας, έχει τεράστια εξοικείωση με πολεμικά όπλα και τακτικές αστικού πολέμου. Έχουν τόσο μεγάλη εξοικείωση με όπλα και με τη χρήση αντιαρματικών ρουκετών και εκρηκτικών υλών, που ο Έλληνας ΑΓΕΕΘΑ, δεν έχει δει ούτε στις πιο τρελές του φαντασιώσεις!

Έτσι θα καταντήσουν την Αθήνα οι ορδές των λάθρο βρίσκοντας τον λαό μας απροετοίμαστο και στρατιωτικά ανεκπαίδευτο

Έχουμε ήδη στη χώρα, έναν εκπαιδευμένο στα όπλα, πολιτισμικά ξένο, πολιτικά μη αφομοιώσιμο πληθυσμό, από εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους Μουσουλμάνους μετανάστες, που έχουν συμμαχήσει με την άκρα αριστερά στην Ελλάδα. Η Αντίφα, αφισοκολλά όλη την Αθήνα με αφίσες ρατσιστικού μίσους, κατά της ίδιας της εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης και του Ελληνικού πολιτισμικού συνεχούς.

Δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σε ένα κρεσέντο γεναιότητας, ότι θα κάψει τους Τούρκους, μόλις πατήσουν το πόδι τους σε Ελληνικό έδαφος. Γιατί, στρατηγέ μου, να εισβάλει ο Ερντογάν, όταν μπορεί να πετύχει τους πολιτικούς του σκοπούς, όπως είπε ο Κλαούζεβιτς, με άλλα μέσα; Ποιος σου είπε, στρατηγέ μου, ότι εάν κινηθούν 10.000 οπλισμένοι μετανάστες και ακροαριστεροί στην Αθήνα, θα προλάβεις να κάνεις κάτι; Θα μπουν στο Πεντάγωνο και τη Βουλή και θα σας πιάσουν με κατεβασμένα τα παντελόνια. Το έκαναν, ως πρόβα, επί Υπουργίας Πάνου Καμμένου.

Ο σεβαστός, κατά τα άλλα, κύριος Φλώρος, μαζί με τον έτερο Καππαδόκη, Ναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο, που θέλει να παρουσιάζεται ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας (τρομάρα του), θέλουν να πουλήσουν την εικόνα του Εθνικά κυρίαρχου Κράτους, όταν ο εχθρός είναι εντός των πυλών και η Ελλάδα, βρίσκεται κάτω από τη Γερμανική εκτελεστική, οικονομική και νομοθετική επικυριαρχία.

Δεν το καταλαβαίνουν, ότι γελάνε και οι πέτρες στο εξωτερικό με αυτά που λένε; Όταν θες, στρατηγέ μου, να έχεις στράτευμα που θα σε υπακούσει, θα σε σέβεται και θα είναι έτοιμο να πεθάνει για σένα, θα πρέπει πρώτα να βρείτε το θάρρος, εσύ και οι συνάδελφοί σου , να αρθρώσετε πολιτικό λόγο αντίστασης, κατά της πολιτικής κατοχής της χώρας από το Πολιτικό Ισλάμ και τους Γερμανούς.

Είναι συνταγματικό σας δικαίωμα και υποχρέωση, να έχετε πολιτικό λόγο (η πολιτική γνώμη σε θέματα εθνικής ασφαλείας και Εθνικής συνοχής, δεν συνιστά συνταγματική απειθαρχία και εκτροπή), αλλά τον έχετε εκχωρήσει, σα γνήσιοι δημόσιοι υπάλληλοι, ως αντάλλαγμα για μερικά γαλόνια και υπό το φόβο μην σας μαλώσει η Αριστερά, ο Αλαφούζος και ο Βαρδινογιάννης. Θα ξαναθυμίσω τον Κλαούζεβιτς στον Αρχηγό. Ο πόλεμος, είναι θέμα πολιτικής και στην πολιτική, στρατηγέ μου, είστε αναλφάβητοι και εκμαυλισμένοι από τα σάπιο καθεστώς.

Εκτός, εάν οι κύριοι Φλώρος και Διακόπουλος, θεωρούν ότι είναι μεγαλύτερα πολιτικά μεγέθη, πιο διορατικοί, πιο γνώστες και πιο ειδήμονες στην Εθνική ασφάλεια, από τον John Bolton, τον Newt Gingrich και τον Mark Meadows στην Ουάσινγκτον, οπότε, θα κλίνουμε το γόνυ όλοι, μπροστά στο μεγαλείο της στρατηγικής τους σκέψης.

Και ο ναύαρχος Λυμπέρης ήταν γενναίος, αλλά στα Ίμια, αποδείχθηκε κότα λυράτη, όταν η πολιτική ηγεσία πούλησε το Αιγαίο. Εσείς, με πολιτικό προϊστάμενο τη μαριονέτα της Μέρκελ και της Χίλαρι Κλίντον,  (εννοεί τον Κούλη το γιο του αποστάτη) νομίζετε ότι έχετε τα περιθώρια και την ελευθερία να διεξάγετε νικηφόρο πόλεμο; Μπορεί μεν, το πολεμικό και στρατιωτικό σας πνεύμα, αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, να είναι πρόθυμο, η πολιτική σας σάρξ δε, είναι ασθενής και όταν συμβαίνει αυτό, τα κράτη οδηγούνται σε Εθνικές καταστροφές και ήττες. Κανένα Κράτος δεν κέρδισε πόλεμο με την στρατιωτική του ηγεσία χωρίς δομημένη πολιτικά (σ.γ.: ενωμένη σ’ ένα σώμα με την αντιπολίτευση και με την σύμφωνη γνώμη του λαού κι οχι της SINGULAR) Εθνική, ραχοκοκκαλιά. Θα σας αδειάσει το πολιτικό καθεστώς και θα χρεωθείτε ως στράτευμα την Εθνική ήττα με αποτέλεσμα  να ζητήσει ο λαός το κεφάλι σας, ποινικά. Με πολύ αγάπη και σεβασμό, σας ξαναλέω, ότι γελάνε στο παγκόσμιο σύστημα με τους Έλληνες στρατιωτικούς και «ειδήμονες»…

Στην Αμερική λένε, ότι τα σκ@τά, πάντα κυλάνε από ψηλά στα χαμηλά και η λεκάνη της Μεσογείου, είναι στα χαμηλά επίπεδα. Θα κυλήσουν και εδώ. Αρκεί, να δει κάποιος, αυτά που λέει η εφημερίδα του Βαξεβάνη και των Συντακτών, που τάσσονται ευθέως υπέρ της τεμάχισης των Ελληνικών πόλεων από ακροαριστερές ομάδες, σε συνέργεια με μετανάστες, χωρίς να τους έχει συλλάβει ακόμα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνετε όλοι, ειδικοί και μη, ποιες είναι οι προθέσεις του Ελληνικού, βαθέως Γεμανοκρατούμενου, Ισλαμοκίνητου, Αριστερού μεταπολιτευτικού καθεστώτος…

ΠΗΓΗ:https://theflagreport.com/%CE%B7-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80/

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Σ.γ.: Τα σχόλια εντός παρενθέσεων είναι του αναρτήσαντος.

Είναι πολύ επικίνδυνος ο Χριστός. Μέρος 2ο

Είναι επικίνδυνος ο Ιησούς και για άλλον ένα πολύ σοβαρό λόγο· όπως είπε ξεκάθαρα δεν ήλθα να βάλω ειρήνη σ’ αυτό τον κόσμο της διαφθοράς και της παρακμής, όπως φαντάζονται οι Εβραίοι Σιωνιστές που περιμένουν ακόμη τον Μεσσία, σαν επίγειο βασιλέα και κατακτητή, δηλ. τον Αντίχριστο. Δεν ήρθα για να επιφέρω λοιπόν ειρήνη, αλλά  μαχαίρι και διαίρεση και διχασμό για τα οποία είναι υπεύθυνη η κακία των ανθρώπων και όχι το ευαγγέλιο το δικό μου. «Μην νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην· ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν». (Ματθ. κεφ. 10, στ. 34).

Είναι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος αναρχοαυτόνομος τρομοκράτης που θα μπορούσες να συναντήσεις στη  ζωή σου.

Για μας τους Έλληνες, την Ιστορία και την προαιώνια Παράδοσή μας. Αυτή η μάχαιρα  αποκτά πολλαπλή σημασία. «Δέξασθε την μάχαιραν του πνεύματος» όπως λέει ο απόστολος Παύλος, «η οποία είναι ο λόγος του Θεού» (Προς Εφεσίους, κεφ.6, στ.17). Στο ίδιο κεφάλαιο δίνει εντολές, όπως ο στρατηγός στους στρατιώτες του, πάντα επί πνευματικού επιπέδου, να ενδυθούμε την πανοπλία του Θεού, για να αντισταθούμε στα πανούργα τεχνάσματα του διαβόλου, τον θώρακα της δικαιοσύνης, το θυρεό της πίστης και σαν περικεφαλαία να φορέσουμε την ελπίδα της σωτηρίας.

Όλα αυτά για την πάση θυσία και με κάθε τρόπο και μέσο διατήρηση της μιας κι ενιαίας, κι ανόθευτης ορθόδοξης πίστης μας. «Διότι στην ουσία δεν έχουμε να παλέψουμε με αντιπάλους σαρκικούς όμοιους με μας, αλλά η πάλη μας είναι προς τις αρχές, τις εξουσίες, τα διαβολικά τάγματα των δαιμόνων, τους σκοτεινούς κοσμοκράτορες του πεπερασμένου τούτου αιώνα, που εξουσιάζουν τους λαούς, τους βυθίζουν στο ηθικό σκοτάδι αλλά και  προς τα πνευματικά όντα τα γεμάτα πονηριά που κατοικούν στα επουράνια. (Προς Εφεσίους, κεφ.6, στ.12).

Όλος αυτός ο πνευματικός πόλεμος για ένα Έθνος σαν το ελληνικό που μάχεται να διατηρήσει ανόθευτη την πίστη του δεν μπορεί να τον ξεχωρίσεις από τον αγώνα για τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας, της ίδιας της ύπαρξής μας σαν εθνική οντότητα.

Και σήμερα όπως άλλωστε και στο παρελθόν έχουμε να παλέψουμε με υπέρτερους εχθρούς τους Δυτικούς καθολικο-προτεστάντες και τους ανατολικό ισλαμικό κύμα που εισβάλλει με την ανοχή της υπόδουλης γερμανόφιλης ηγεσίας μας, απειλεί να μας αλλοιώσει και εξαφανίσει.

Όλα αυτά με τις περίτεχνες δικαιολογίες των αγορών, της καπιταλιστικής οικονομικής ανάπτυξης, της σωτηρίας χιλιάδων ισλαμιστών ότι είναι πρόσφυγες (που δεν είναι αλλά αποτελούν την 5η φάλαγγα της Τουρκιάς για να μας εξαφανίσει από τον χάρτη) και ζητούν δήθεν άσυλο.

Άρα η πάλη μας δεν είναι μόνο προς τους δαίμονες στα πνευματικά αλλά και προς αίμα και σάρκα έχοντες αντιπάλους οι οποίοι επιτελούν το θέλημα του διαβόλου με χιλιάδες τεχνάσματα.

Μεγάλο μέρος από αυτά που διακυβεύονται, οι νεώτερες γενεές των Ελλήνων με τον εξευρωπαϊσμό τους, την αφοσίωση στην τεχνολογία χωρίς ριστό, ιερό και όσιο, τα έχουν λησμονήσει ή χάσει.

Καταλήγουμε πως οι αρχαίοι πρόγονοί μας αλλά και οι παλαιότερες γενεές των Ελλήνων όντας σε μεγάλο βαθμό απομονωμένοι, αποκλεισμένοι στα νησιά και στα κατσάβραχα της ορεινής πατρίδας μας, δέχονταν λιγότερες αλλοτριωτικές επιδράσεις από τους πέριξ λαούς αλλά και τους πλανητικούς κοσμοκράτορες. Άγγλους, Γάλλους, Ρώσσους, Αμερικανούς.

Ήταν επίσης ασύγκριτα ανώτερα όντα από τους σημερινούς Έλληνες επειδή εκπαιδεύονταν διαφορετικά στο σπίτι, στην κοινωνία, και στον στρατό. Και δεν μιλάμε μόνο για τους Σπαρτιάτες αλλά στο σύνολό τους. Επίσης ζούσαν ηθικά κρατώντας την πίστη και τις παραδόσεις.

Χωρίς ηθική δεν υπάρχει πραγματική πειθαρχία στη ζωή, στην εργασία, στην κοινωνία, ιδιαίτερα στον στρατό. Σήμερα η πειθαρχία είναι μακρινό όνειρο ακόμη για τους πιο τρομερούς πολεμιστές της εποχής μας. Και η ολοένα μεγαλύτερη εξάρτηση από την τεχνολογία μειώνει την ικανότητα πειθαρχίας.

Η ηθική και η πειθαρχία έχουν άμεση και καθοριστική σχέση με την αυτοσυγκέντρωση. Αυτοσυγκέντρωση σημαίνει περιορισμό των ενδιαφερόντων του καθημερινού βίου σε λίγες απασχολήσεις, ενδιαφέροντα, θέματα ή υποθέσεις. Ο μέσος άνθρωπος και ο σύγχρονος Έλληνας συμπεριλαμβανόμενος, των σημερινών μεγαλουπόλεων είναι ένας απειθάρχητος μαζάνθρωπος πνιγμένος μέσα στις καθημερινές μέριμνες, τη νομική γραφειοκρατία, που ξέρει ό,τι δεν του χρειάζεται να ξέρει, κάνει ό,τι δεν του χρειάζεται να κάνει, και ασχολείται με ό,τι δεν του χρειάζεται να ασχοληθεί. Αυτός λοιπόν ο απειθάρχητος Έλληνας αλλά και κι εν γένει ο πλανητικός μαζάνθρωπος, κάτοικος του χάους των μεγαλουπόλεων ενδοβάλλει μέσα του τα πιο πάνω, όσα άχρηστα ξέρει, όσα άχρηστα τον απασχολούν και μετατρέπει όλα αυτά σε μέρος του εαυτού του, της προσωπικότητάς του. Μιας προσωπικότητας  η οποία δέσμια τόσων άχρηστων δεδομένων, αποσυναρμολογείται.

Έτσι από παιδικής ηλικίας ο Έλληνας έγινε ένας καταναλωτικός, μονοδιάστατος άνθρωπος σαν τον άνθρωπο της Δύσης, δεν ξέρει ό,τι του χρειάζεται να ξέρει, δεν κάνει ό,τι του χρειάζεται να κάνει, και δεν ασχολείται με ό,τι του χρειάζεται να ασχοληθεί. Δηλαδή έχει φτάσει να προετοιμάζεται για την μαζική ή ατομική αυτοκαταστροφή του χωρίς καν να το αντιλαμβάνεται. Γι’ αυτό και παραμένει ανυποψίαστος, παθητικός, μη αυθεντικός, μη συνειδητοποιημένος άνθρωπος της μάζας.

 Αυτοί οι αλλοιωμένοι άνθρωποι των μεγαλουπόλεων δεν είναι – και δεν ξέρουν τι πάει να πει να είσαι – άνθρωπος. Κάτι στο οποίο οι πρόγονοί μας έδιναν επείγουσα προτεραιότητα επιμένοντας στο «γνώθι σ’ αυτόν» μαζί με τη συνειδητοποίηση ότι υπεράνω όλων των άλλων αγαθών προέχει η αίσθηση της ελευθερίας του προσώπου η οποία είναι  το παν. Το τελευταίο μάλιστα ο Χριστιανισμός το ισχυροποίησε και το ανέδειξε δίνοντάς του ιδιαίτερη έμφαση με την παραβολή της μετάνοιας και της άκρας ταπείνωσης του Ασώτου Υιού και την θεολογική ερμηνεία του προπατορικού αμαρτήματος.

Το όλο πρόγραμμα της βαθμιαίας εξαφάνισης της ανθρωπότητας ξεκίνησε σταδιακά και με αργό ρυθμό από τους Παγκοσμιοποιητές Ιλλουμινάτους, Τέκτονες, Σιωνιστές, όπως έχουμε επανειλημμένως αναφέρει με την τεχνική των παραθύρων του Overton. Μέσα από τα 6 στάδια των παραθύρων 1ον)του αδιανόητου, 2ον του δήθεν ριζοσπαστικού, 3ον του αποδεκτού, 4ον του «στέκεται στην ορθή λογική», 5ον γίνεται δημοφιλής σαν ιδέα και 6ον οι επικυρίαρχοι μετατρέπουν το αδιανόητο που πλέον έπεισαν τον απροβλημάτιστο, ρηχά σκεπτομενο μέσο άνθρωπο ότι είναι γενικώς αποδεκτό, σε νόμο. Έτσι φτάσαμε να δεχόμαστε τις εκτρώσεις σαν δικαίωμα να σκοτώνουμε αρτιμελή έμβρυα, να κάνουμε πολιτικούς γάμους και να παίρνουμε με αεροπορική ταχύτητα διαζύγια, να θεωρούμε φυσιολογική την ομοφυλία, την υιοθεσία τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, να κάνουμε αποδεκτά τα κόμματα των παιδοφίλων και των κτηνοβατών.   

Σε όλα αυτά περιλαμβάνονται η διαμόρφωση των νεώτερων μεγαλουπόλεων με το ανόητο επιχείρημα της αστυφιλίας, και τη δικαιολογία ότι πρόκειται για τη σύγχρονη φαυλοπολεοδομία κι αρχιτεκτονική κελιών (διαμερισμάτων τα ονομάζουν), και την αναπόφευκτη κι ολοσχερή αποκοπή των πολιτών από την φύση.

Αν οι άνθρωποι ζούσαν σε χωριά, οικισμούς και μικρές πόλεις μέσα στην φύση, σε καμιά περίπτωση δεν θα κινδύνευε η Ελλάδα κατά πρώτο σκοπό αλλά και η ανθρωπότητα να εξοντωθεί.

Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικό να τ’ αναγνωρίζει με ταπείνωση και ρεαλισμό και να τα διατηρεί ο καθένας στο μυαλό του, ιδιαίτερα αν είναι κάτοικος μεγαλουπόλεων. Η βάση της σκέψης του σύγχρονου Έλληνα είναι να παραδεχθεί με ταπείνωση τα εξής: “αντιλαμβάνομαι πως τα 90% του τι νομίζω και πιστεύω είναι λάθος”.

Βέβαια, στους γεροντότερους Έλληνες υπάρχει σε υψηλό βαθμό η προσπάθεια διατήρησης αντιλήψεων ηθικής, πίστεων, αρχών και αξιών που είναι πατροπαράδοτες, οπότε  ανάγονται σε εποχές στις οποίες η αλλοίωση του ανθρώπου δεν είχε ή έχει ξεκινήσει ή δεν έχει φτάσει στον τόπο τους και στους πατέρες τους. Αυτό τους σώζει κάπως από την αδιαφορία τους.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τον δυτικό άνθρωπο ειδικότερα (τους δυτικο-Ευρωπαίους και τους βορειο-Αμερικανούς) αλλά κι ο σημερινός Έλληνας οφείλει να αναγνωρίσει ότι πάσχει σαν καλό μιμητικό ον από την ίδια αυτοκαταστροφική τάση. Μιμούμενος τον δυτικό άνθρωπο και τον δυτικίζοντα πολιτισμό μετετράπει σε κακομαθημένο πίθηκο. Αν δεν τα έχει αυτά υπόψη του τίποτα δεν τον αλλάζει στην αυτοκαταστροφική του πορεία.

Εν κατακλείδι, δεν θα δίναμε ούτε 1% πιθανότητα σε ένα μέσο Έλληνα σήμερα να μπορεί να καταλάβει τι είναι ζωή, άνθρωπος, ατομικά δικαιώματα, ελευθερία και να πεθαίνεις γι’ αυτή Ορθόξία και ορθόδοξη πίστη, πολεμιστής, άμυνα για προστασία των ιδανικών και των αξιών της ζωής, να πολεμήσεις σαν λιοντάρι όπως ο Λεωνίδας ακόμη και να θυσιάσεις τη ζωή σου για λόγους σωφροσύνης κι ευσεβείας[1].

Αντίθετα, είμαστε σίγουροι ότι θα τα γνώριζε και θα τα κατανοούσε αμέσως όλα αυτά, αν ο εν λόγω Έλληνας ζούσε σε ένα χωριό χωρίς ηλεκτρισμό, όπου δεν έφτανε αυτοκίνητο, και όπου οι χειρωνακτικές εργασίες του ακολουθούσαν τον ετήσιο κύκλο. Επίσης θα δεχόμασταν ότι ένας σημερινός Έλληνας τα γνωρίζει και τα κατανοεί όλα αυτά, μόνο αν αυτός είχε ζήσει έστω κι ένα χρόνο όπως ένας ντόπιος Σομαλός της αφρικανικής σαβάνας ή των δασών κοντά στον ποταμό Σαμπελέ, ή όπως ένας ντόπιος Σουδανός της ερήμου Μπαγιούντα στην άκρη της εκεί πολύ στενής Κοιλάδας του Νείλου, ή όπως ένας ντόπιος Χαζάρα τσομπάνος – εχθρός των Ταλιμπάν – στα βουνά και στις κοιλάδες του κεντρικού Αφγανιστάν.

Πολύ περισσότερο αν προσέγγιζε το Άγιο Όρος, μιλούσε με ασκητές και ερημίτες ακόμη και καλογήρους που διατηρούν την Παράδοση, το Ήθος, το ορθόδοξο πνεύμα και πράξη. Μην ξεχνάμε ότι οι μοναχοί μάχονταν μέχρι τελικής πτώσεως όταν τα μοναστήρια τους κινδύνευαν από τους πειρατές σε προηγούμενος αιώνες.

Είπαμε η άμυνα επιτρέπει και την εκτέλεση του επιτιθεμένου πάνω στη μάχη για λόγους πίστης, σωφροσύνης κι ευσεβείας.

[1]Αρχιμανδρίτου Κύριλλου Κωστόπουλου: «Η Πολυμορφία του Φόνου στους Ιερούς Κανόνες», Εκδόσεις ΕΠΕΚΤΑΣΗ, Ιούνιος 2015.

Μήπως κάτι ύπουλο τεκταίνεται πίσω από την ανύποπτη ανθρωπότητα;

Ήδη ο senior George Η. W. Bush είχε μιλήσει γι’ αυτό από το 1990…

Κατά περίεργο τρόπο βλέπουμε πολλές ομοιότητες σήμερα με το παρακάτω βίντεο κάποιου που θέλει να αφυπνίσει τον πνιγμένο στις μέριμνες λαό μας…

Συσπειρωθείτεεεε σε μικρές έμπιστες ομάδες! Έχετε πολλά να συζητήσετε πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε τη ζωή σας και τα παιδιά σας!

Επικοινωνείστε μαζί μας!

 

Σύμπτωση; Ο 1ος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο τέως Βασίλειος Νικόπουλος είναι κοντοχωριανοί.

Ο  ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  ΚΛΩΝΑΡΗΣ  (1788-1849)

ΗΤΑΝ Ο  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΤΟΥ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ:   ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  ΖΑΓΟΡΙΟΥ

Χριστόδουλος Κλωνάρης ΑΙΩΝΙΑ  ΑΥΤΟΥ  Η  ΜΝΗΜΗ

Ο  Ηπειρώτης  Νομικός,  καταγόμενος  από  το  ορεινό  χωριό  της  βόρειας  

Πίνδου  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  ΖΑΓΟΡΙΟΥ,  μερικά  χιλιόμετρα  δυτικά  του  Μετσόβου,  δικηγόρος  υπεράσπισής του  Κολοκοτρώνη, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  ΚΛΩΝΑΡΗΣ  (1788-1849),  ο  οποίος  το  1835  έγινε  ο  ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  και  ΤΙΜΙΟΣ  υπουργός  της  Δικαιοσύνης. 

Ο πρώτος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν ο Χριστόδουλος Κλωνάρης (1788-1849), δικηγόρος στην πόλη του Ναυπλίου και Υπουργός της Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του Ιωάννου Καποδίστρια και ο πρώτος Εισαγγελέας αυτού ο Ανδρόνικος Πάϊκος, μέχρι τότε Πρόεδρος του προσωρινού δικαστηρίου Μεσολογγίου.

 Μεταξύ των Αρεοπαγιτών ήταν και ο Mακεδόνας  Αναστάσιος Πολυζωΐδης, μέχρι τότε Πρόεδρος του προσωρινού δικαστηρίου Ναυπλίου (ο ιστορικός δικαστής που μειοψηφήσας αρνήθηκε να υπογράψει την καταδικαστική απόφαση του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσεως Θεοδώρου Κολοκοτρώνη). Η πρώτη απόφαση του Αρείου Πάγου (1/1835) κρίθηκε και αποφασίσθηκε στις 30 Απριλίου 1835 και δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου 1835.

Ο  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ

“Η  ελληνική  κυβέρνηση  δεν  είναι  κυβέρνηση  ανεξάρτητου  κράτους αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών”.

Ο Βασίλειος Νικόπουλος γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Πωγωνίσκος της επαρχίας  Κονίτσης, του Νομού Ιωαννίνων. (Κοντοχωριανός  του  πρώτου  Προέδρου  του  Αρείου  Πάγου   Χριστόδουλου  Κλωνάρη).  

Είναι έγγαμος με δύο τέκνα. Αποφοίτησε από το  Γυμνάσιο Κονίτσης με άριστα και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. επιτυχών  πρώτος στις εισαγωγικές εξετάσεις. Πήρε το πτυχίο της Νομικής με άριστα, εν  συνεχεία έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Ποινικό Δίκαιο με άριστα και  αναγορεύτηκε διδάκτωρ της ίδιας σχολής του Α.Π.Θ.  

Το 1971 εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα, επιτυχών πρώτος  στις παρεδρικές εξετάσεις και διορίσθηκε έμμισθος πάρεδρος παρά Πρωτοδίκαις στο  Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Διήλθε επιτυχώς όλες τις βαθμίδες της δικαστικής  ιεραρχίας και το 2007 επελέγη Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.  Εκτός  από  τις  αξιόλογες  νομικές  μελέτες  και  άρθρα,  ασχολήθηκε  και  με  την  λογοτεχνία.  

Στα Γράμματα πρωτοεφανίσθηκε από φοιτητής ακόμη με διηγήματα στο περιοδικό  ΚΟΝΙΤΣΑ» και στη συνέχεια σε μεγάλα φιλολογικά περιοδικά όπως «την ΝΕΑ  ΕΣΤΙΑ» του Πέτρου Χάρη και του Ε. Μόσχου, την «ΠΑΡΑΔΟΣΗ» του Ι. Μ.  Χατζηφώτη, την «ΣΥΖΗΤΗΣΗ» του Α. Τσιριντάνη κ.ά. 

Το 2009 εξέδωσε την  συλλογή διηγημάτων «ΤΟ ΤΑΜΑ» από τις εκδόσεις «Κέδρος», ενώ το 2009 επίσης  δημοσιεύει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης» από  τις εκδόσεις «Αντ. Ν. Σάκκουλα». Το 2011 εξέδωσε το μυθιστόρημα «ΑΔΕΙΑ  ΓΑΜΟΥ» από τις εκδόσεις «Αφοι ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Α.Ε.», ενώ το ίδιο έτος τη νομική  μελέτη «ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ», από την «Εταιρία των φίλων του λαού».

«Οι Έλληνες πολιτικοί είναι πράκτορες ξένων συμφερόντων», λέει ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Νικόπουλος (2007-2009)

Στο βιβλίο   του  κ.  Βασιλείου  Νικόπουλου,  με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ,  τονίζεται  ιδιαίτερα  ότι:    “η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”.

Ο τέως Αρεοπαγίτης ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Επίσης  σημειώνεται   ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα  έγινε κουρελόχαρτο.

Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το… κράτος, ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 (σ.γ.:10 τώρα) χρόνια υποτελείς στους δανειστές.

Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.

Ο λαός έχει τεθεί στην πάντα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΑΞΙΟΥ  ΗΠΕΙΡΩΤΗ  ΔΙΚΑΣΤΗ. 

«Ο λαός δεν είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.

Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.

 Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.

Με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Οι δανειακές συμβάσεις έπρεπε να είχαν γίνει από την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από εκατόν ογδόντα βουλευτές. (Σ.γ.: Όπερ δεν εγένετο).

Οι συμβάσεις αυτές είναι νομικώς ανυπόστατες και ως τέτοιες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα.

Την πραγματική εξουσία στην υποτελή πλέον αυτή χώρα ασκούν από κοινού το περίφημο ΔΝΤ, η αυτοαποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Οι τρεις αυτοί νέοι κατακτητές μας, προκειμένου να ασκούν αποτελεσματικότερα την κατοχική τους εξουσία στη χώρα μας, συνέστησαν την “τρόικα”, στην οποία λογοδοτεί η κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων και δέχεται τις παρατηρήσεις της και λαμβάνει νέες εντολές, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει ως κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους, αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών.

Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκρουσθεί.

Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας, να συγχωρήσει το κατάπτυστο “ΝΑΙ”, το οποίο εν καιρώ ειρήνης είπε η ελληνική κυβέρνηση στους ειρηνικούς οικονομικούς εισβολείς.

Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη απειλή για ένα κράτος. Και όμως, τούτη η χώρα δεν δίστασε ανά τους αιώνες να αντιστέκεται και να λέει “ΟΧΙ” και σε πολεμικούς κινδύνους ακόμα, οι οποίοι την απειλούσαν με αφανισμό. Ακόμη και οι ξένοι ομολογούν ότι η “τρόικα” της Ελλάδος είναι “οι άνδρες με τα μαύρα”, όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, που θυμίζουν στους Έλληνες παλιές κατοχικές μέρες. Η αλήθεια είναι πως η “τρόικα” είναι ο εφιάλτης της ελληνικής κυβέρνησης, ο μπαμπούλας που απειλεί κάθε τόσο με πτώχευση τη χώρα αν τολμήσει να της αντισταθεί.

Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη δανείζεται, καμία όμως χώρα στον κόσμο δεν έχει παραδώσει -άνευ όρων μάλιστα- την κυριαρχία της στους δανειστές, όπως έκανε η Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όφειλε να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία, να σεβασθεί το Σύνταγμα που την κατοχυρώνει και να το αντιτάξει στους εταίρους δανειστές μας ως ασπίδα του Έθνους κατά πάσης εκ μέρους τους απειλής.

Έφεραν έναν τόσο περήφανο και αξιοπρεπή λαό στο χείλος του κρημνού. Οδήγησαν τους Έλληνες στην απόγνωση και πολλούς και στην αυτοκτονία ακόμη.

Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση θα λεηλατούσε τα εισοδήματά του με αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος μόνο των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει τη συνεισφορά στα δημόσια βάρη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Και όλα αυτά και τόσα άλλα συνέβησαν στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2010-2013 και θα εξακολουθούν δυστυχώς να συμβαίνουν τις οίδε μέχρι πότε, κατά παράβαση του Συντάγματος, το οποίο πρώτη φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου γνώρισε τέτοια περιφρόνηση από το ίδιο το κράτος, που φάνηκε ανάξιο ενός τόσο δημοκρατικού και ανθρώπινου Συντάγματος».

Βασίλης Νικόπουλος: Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν πράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εξακολουθητικώς

20.03.2015

«Την τελευταία 5ετία έχουμε προγραμματισμένες παραβιάσεις του Συντάγματος»

«Οι δύο κυβερνήσεις, του Παπανδρέου και του Σαμαρά, ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές -όχι σε κράτη- την κυριαρχία»

«Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης άσκησης των καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα»

Άρα τίθεται θέμα ερμηνείας, γιατί το Συμβούλιο Επικρατείας αποφάνθηκε ότι το μνημόνιο είναι Συνταγματικό;

-Δεν φτάνει η γνώση των ανθρώπων και των δικαστικών, αλλά και η θέληση και η ψυχή για να το πει κανείς σε ένα καθεστώς, που είναι πραγματικά κοινοβουλευτικά δικτατορικό

Υπήρχαν πιέσεις και μπορεί μεν αυτές να μην είναι συγκεκριμένες υποκειμενικά, αλλά το γενικό κλίμα που καλλιεργείτο οδηγεί την συνείδηση του δικαστή προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος εκμαυλισμού της δικαστικής συνείδησης και κατεύθυνσης της δικαστικής εξουσίας προς το κανάλι που θέλουμε. Όταν ο δικαστής πηγαίνει στη δουλειά του και στην πορεία βλέπει όλες τις εφημερίδες, που είναι ενορχηστρωμένες με το πρόγραμμα της κυβέρνησης, μέχρι να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο, έχει διαμορφώσει μια συνείδηση, κάτι που είναι ανθρωπίνως αναπόφευκτο.

Γι’ αυτό έλεγα στους δικαστές, όταν ήμουν πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ότι η ανεξαρτησία σας δεν εξαρτάται από το Σύνταγμα.

Η δικαστική ανεξαρτησία εξαρτάται από τον συγκεκριμένο δικαστή, είναι θέμα ψυχής και αντοχής του κάθε δικαστή.

Είναι αντισυνταγματική και η έλευση της Τρόικα;

-Οι δύο κυβερνήσεις, του Παπανδρέου και του Σαμαρά, ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές -όχι σε κράτη- την κυριαρχία. 

Και σήμερα δεν κυβερνάει η κυβέρνηση, αλλά οι εκπρόσωποι των τριών δανειστών μας: της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Εκπρόσωποί τους ήταν οι τρεις κύριοι, οι γνωστοί σε όλους μας ως «Τρόικα».

 Αυτοί έρχονταν μέχρι προχθές στην Ελλάδα και με θράσος τους ανοίγαμε μέχρι και την πόρτα, για να ανέβουν τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, που σημαίνει να μπουν μέσα στο Μέγαρο της Κυβέρνησης και να καθίσουν με τον πρωθυπουργό να του πουν τι θα κάνει. 

Και μετά από τρεις μήνες, θα ξανάρθουμε να δούμε αν κάνατε αυτά τα πράγματα, για να δώσουμε τη δόση. Και ο πρωθυπουργός αναίσχυντα και επαίσχυντα δεχόταν αυτό τον εξευτελιστικό ρόλο.  

Γίνεται όμως ένας άμεσος και ωμός εκβιασμός από όλους τους δανειστές. 

-Αυτό είναι αναμενόμενο. Μέχρι το 2010 -εδώ και 3000 χρόνια- η Ελλάδα ήταν στοιχημένη στην πολιτική του «όχι». 

Όταν βρισκόταν στα στενά και τις δυσκολίες, έλεγε «όχι», σε στιγμές ασυγκρίτως χειρότερες από αυτές που διανύουμε σήμερα.  

Πότε είπε «ναι» η Ελλάδα; Το έμαθε να το λέει το 2010. 

Χωρίς να έχουμε πόλεμο, χωρίς να έχουμε κινδύνους τέτοιους που να αφανίζουν το κράτος, αλλά σε καιρό ειρήνης και στους δανειστές.

Άρα τι ισχύει τελικά με το νόμο περί ευθύνης των υπουργών; 

-Είναι ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, αντιδημοκρατικό και αντίκειται στην ισότητα που καθιερώνει το άρθρο 4 του Συντάγματος, διότι μεταχειρίζεται διαφορετικά μια κάστα ανθρώπων, δηλαδή τους υπουργούς κυρίως αλλά και τους βουλευτές, σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες. Τους αφήνει στο ποινικό απυρόβλητο και κατοχυρώνει το ανεύθυνό τους, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για κανέναν άλλο Έλληνα.

 Είναι αντισυνταγματικός και πρέπει να καταργηθεί. Το Σύνταγμα έχει πρόβλεψη για την ευθύνη των υπουργών, ότι δεν μπορεί να καταργηθεί χωρίς αναθεώρησή του. 

Αυτός είναι ίσως και ο κυριότερος λόγος που κατά την άποψή μου θα έπρεπε να γίνει μια αναθεώρηση. Αν γίνει όμως, αυτή η διάταξη δεν θα θιγεί, αλλά θα θιγούν ίσως άλλες που δεν θα πρέπει να θιγούν. Γι’ αυτό είμαι κατά της όποιας αναθεώρησης, έστω κι αν υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. 

Αν, όμως, λειτουργήσει κανονικά ο Ποινικός Κώδικας, δεν θα τολμήσει κανένας υπουργός να κάνει πράξεις που να συγκαλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών. 

Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. 

Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης άσκησης των καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα. 

Βασίλειος Νικόπουλος: Αντισυνταγματικό το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Νικόπουλος, τοποθετήθηκε για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Νικόπουλος αναφέρει πως ” Μπορεί η κοινωνική οργάνωση να εξελίσσεται και η πρόοδος της κοινωνίας να αναπτύσσεται, όμως ο πυρήνας της παραμένει ο ίδιος και καμία απολύτως επέμβαση του ανθρώπου δεν μπορεί να τον αλλοιώσει , χωρίς βλάβη στην ίδια την οργανωμένη κοινωνία (…) Νομικώς δεν νοείται γάμος μη ετεροφυλικός “.

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 indobserver.blogspot.gr

ΠΗΓΗ: http://amfipolinews.blogspot.com/2017/02/blog-post_131.html

 

Είναι πολύ επικίνδυνος ο Ιησούς Χριστός. Μέρος 1ο

Ρωτάς αν είναι επικίνδυνος; Όχι μόνο επικίνδυνος, αλλά θανατηφόρος. Ξέρεις τι σημαίνει στην ολότητά του να πάρεις το σταυρό σου και να τον ακολουθήσεις; Σημαίνει απάρνηση του κόσμου, του διεφθαρμένου και δαιμονοκίνητου όπως ο Χριστός εντέλλεται: «ει τις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθείτω μοι» (Ματθ. κεφ.16, στ.24).

Η Φραγγέλωση

Και δεν σταματά εδώ αλλά ζητά να απαρνηθείς και να εγκαταλείψεις ό,τι πιο πολύτιμο έχεις, ό,τι αγαπάς πιο πολύ· γυναίκα, πατέρα, μάνα, αδερφούς, αδερφές, γιο, θυγατέρα κι ό,τι υλικό, χωράφια, σπίτια, περιουσία μπορεί να έχεις κοδομήσει με πόνο, κόπο, ιδρώτα κι αίμα. Κοτάς να σκεφθείς τι πάει να πει να εγκαταλείψεις γι’ Αυτόν ό,τι ανεκτίμητο έχεις στα φυλλοκάρδια σου; Παιδικά ματάκια, αθώα βλέμματα, υπέροχα γλυκά λογάκια κι επιφωνήματα, παιχνίδια, χαϊδέματα, αγκαλίτσες, τις τρυφερές και ηδονικές στιγμές που βίωνες με την σάρκα εκ της σαρκός σου; Με αυτήν ή αυτόν που ευλογήθηκες και καθαγιάστηκες να είσαι σάρκα μία; Καταλαβαίνεις ότι σε θέλει αποκλειστικά και απόλυτα δικό Του;

Ο Απόστολος Πέτρος για παράδειγμα, ήταν παντρεμένος, τα παράτησε όλα για χάρη Του όπως τόσοι άλλοι μετά από αυτόν.

Και δεν φθάνουν αυτά, σου ζητά να βγεις στο κλαρί, να τολμήσεις, να τον υπερασπιστείς πάση θυσία πληρώνοντάς το ακόμη και με τη ζωή σου. Να ομολογήσεις μπροστά σε όλους, «ρε χαμένοι, τραβάτε κατά διαόλου έτσι που βαδίζετε». Να τους αναστατώσεις, να τους εξοργίσεις, να τους ταρακουνήσεις πως άλλο Χριστό λατρεύουν, έναν ακίνδυνο Χριστό του συμφέροντος, της συνήθειας, της κυριακάτικης λατρείας και της αμαρτίας τις υπόλοιπες έξι μέρες της βδομάδας. Το Χριστό του συμβιβασμού και της επανάπαυσης, που μας συγχωρεί ό,τι κι αν πράττουμε ή σκεφτόμαστε και δεν χρειάζεται να αγωνιστούμε για να ζήσουμε κατά το θέλημά Του.

Ο επικίνδυνος Χριστός ζητά να δείξεις έμπρακτα ότι αγαπάς ως και τους εχθρούς σου. Tους συγχωρνάς, υπομένεις την κακία τους, το μίσος, την οργή τους, αλλά πάνω από όλα ομολογείς την άτεγκτη, μοναδική αλήθεια που είναι μόνο μία. Θα την προβάλλεις χωρίς δοκησισοφίες, ακόμη κι αν σου στοιχίσει, κι αν καταδικαστείς γι’ αυτό που πιστεύεις πως είναι αλήθεια και συνάδει με την Ηθική και τον απαράβατο Ηθικό Νόμο. Είναι η φρικτή, αποκαλυπτική στιγμή όπου πρέπει ενώπιον αρχών και αρχόντων να πεις το μεγάλο ΟΧΙ που αντιστοιχεί στο ΝΑΙ του θελήματός Του.  Είναι η στιγμή που οφείλεις να κατονομάσεις χωρίς υπεκφυγές, συμβιβασμούς και ιδιοτέλεια τους ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, υποκριτές, κερδοσκόπους, αυτούς που «εποίησαν  τον οίκο του Θεού σπήλαιο ληστών και οίκο εμπορίου». (Ματθ. κεφ.21, στ, 13, Μαρκος, κεφ 11, στ.17, Λουκάς, κεφ. 19, στ. 46). Αυτούς που τον αρνήθηκαν το Πάσχα κι έκλεισαν τις εκκλησιές λόγω καραντίνας, δήθεν υπακούοντας στις εντολές της πολιτείας που κόπτεται(!!!) ότι επιθυμεί να προστατεύσει τις θνητές ζωές των πολιτών της. Λες κι όλο τον υπόλοιπο χρόνο οι κυβερνώντες ηγέτες μας πεθαίνουν οι κακόμοιροι, παθιάζονται για την ευτυχία του λαού, την ψυχική και οικονομική του ασφάλεια,  τη γαλήνη, τη δικαιοσύνη, την πνευματική πρόοδο και ευημερία του.

Είναι επικίνδυνος ο Χριστός γιατί απαιτεί για χάρη Του και του ευαγγελίου, το προσωπικό σου εκούσιο μαρτύριο, να πάθεις ό,τι ομολογεί ο Απόστολος Παύλος: «Υποβλήθηκα σε κόπους πολύ περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς·  Υπέστην στο σώμα μου κτυπήματα και πληγές υπερβολικές· ρίχτηκα στις φυλακές περισσότερο από κάθε άλλον· διέτρεξα πολλές φορές κινδύνους να θανατωθώ. Από τους δικούς μου πατριώτες τους Ιουδαίους πέντε φορές μαστιγώθηκα κι έλαβα παρά μία τεσσαράκοντα μαστιγώσεις. Τρεις φορές ραβδίστηκα, μια φορά λιθοβολήθηκα, τρεις φορές ναυάγησα, για ένα ημερονύκτιο έμεινα στο ανοικτό πέλαγος και με έδερναν τα κύματα. Υπηρέτησα τον Κύριο με οδοιπορίες πολλές φορές, με κινδύνους μέσα σε πλημμυρισμένα τον χειμώνα ποτάμια, με κινδύνους από τους ληστές, που παραμόνευαν στα μέρη που περιόδευα· με κινδύνους να δολοφονηθώ από το δικό μου ιουδαϊκό γένος, στο οποίο έγινα μισητός λόγω του ότι κήρυττα  την σωτηρία που έρχεται μόνο δια του Ιησού Χριστού πάντων των ανθρώπων· με κινδύνους από εθνικούς και ειδωλολάτρες· με κινδύνους μέσα σε πόλεις, με κινδύνους μέσα σε ερημιές· με κινδύνους μέσα σε θάλασσες, που διέσχιζα ταξιδεύοντας για το κήρυγμα του ευαγγελίου· με κινδύνους από ανθρώπους που ήσαν σπιούνοι και το έπαιζαν αδέλφια μου ενώ ήσαν ψευδάδελφοι, και έφεραν υποκριτικά το όνομα του Χριστιανού. Υπηρέτησα τον Κύριο με κόπο και μόχθο, με αγρυπνίες πολλές φορές, με πείνα και με δίψα όταν απομονωνόμουνα σε μακρινές οδοιπορίες, με νηστείες πολλές φορές, με ψύχος και γυμνός, όταν με θερινά ρούχα  καταλαμβανόμουνα αιφνίδια από τον χειμώνα. Εκτός των άλλων που παρέλειψα, με στενοχωρούσε και η καθημερινή πίεση και οι επιθέσεις των διωκτών μου, αλλά και η αγωνιώδης φροντίδα μου για όλες τις εκκλησίες. Ποιος από τους Χριστιανούς ασθενεί πνευματικά ή και σωματικά και δεν ασθενώ κι εγώ μαζί του; (Σ.γ.: Φοβερό παράδειγμα, πρότυπο Συναισθηματικής Αφομοίωσης η απόλυτη ενσυναίσθηση). Ποιος σκοντάφτει και πέφτει στην αμαρτία και δεν καίομαι κι εγώ στο καμίνι της θλίψης και της ντροπής;» (Προς Κορινθίους Β΄ Επιστολή κεφ.11, στίχοι  23 – 29).

Μην μου πείτε λοιπόν ότι δεν είναι ο Χριστός επικίνδυνος για όποιον τον εναγκαλισθεί και του αφοσιωθεί με όλη του την ψυχή και την καρδιά;