Από έναν τέτοιο πρωθυπουργό και την “μοντέρνα” κυβέρνησή του να περιμένετε όχι μόνο το διαμελισμό της πατρίδας αλλά και τον αφανισμό των Ελλήνων. Μέρος 13ο

Φυσικά και δεν θα τους περάσει γιατί υπάρχει Θεός και η πίστη των Ελλήνων είναι βαθιά ριζωμένη όχι μόνο στο συνειδητό τους αλλά και το ασυνείδητο. “Δεν μπορεί να υπάρξει λαός χωρίς την ιστορική του κληρονομιά” όπως έλεγε ο αριστερός Μάνος Κατράκης και το ένιωθε στα φυλλοκάρδια της ψυχής του.

Τώρα και στην Ελλάδα η σταλινική φασιστική αριστερά

Αυτοί οι μοντέρνοι Συριζαίοι, μια κουραστική επανάληψη του Λενινισμού-Σταλινισμού, και μια γερή προειδοποίηση του τι θα γίνει αν επικρατήσει το “ορθόδοξο ΚΚΕ” αν ποτέ πάρει την πλειοψηφία από τον αγανακτισμένο και συνεχώς προδομένο λαό, με τη φόρα του μαθητευόμενου μάγου έχουν βαλθεί, με τις ευχές των μαφιόζων συμμάχων μας να τα διαλύσουν όλα. Να χαρίσουν το μισό Αιγαίο στην Τουρκία για να μην είμαστε μοναχοφάηδες. Τι μοναχοφάηδες ρε Πανουργάκο Κοντζιά την ώρα που οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια;

Χθες το βράδυ ακούσαμε ένα παιδάκι 5 ετών, τον Γιωργάκη, που ρώταγε τον παππού του, “είδα παππού έναν άνθρωπο που έτρωγε τα σκουπίδια, τον έχεις δει κι εσύ;” Δόξα στον μεγάλο Βεζύρη Τσίπρα, δόξα και στους γενίτσαρους πασάδες του, οι οποίοι αφαιρούν το Καστελόριζο από το Αιγαίο, παραδέχονται πως η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο Πέλαγος, και λίγο ως πολύ οδηγούν το καρναβαλικό τους άρμα προωθώντας το διαμελισμό της Ελλάδας από τη Θράκη, ως την Τσαμουριά, έχουν ήδη χαρίσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην περίκλειστη Βαρδάσκα, τη γλώσσα τους την αποδέχτηκαν σαν μακεδονική και με τις ελληνοποιήσεις 800.000 ξένων μεταναστών στα γρήγορα, άντε μας κάνουν και τη χάρη να δίνουν την ιθαγένεια και σε 50.000 Βορειοηπειρώτες, ετοιμάζονται οι προδότες να κερδίσουν και τις επόμενες εκλογές με τη ψήφο Πακιστανών, Λίβυων, Αλγερινών, Αφγανών και βάλε, όλο το αφάν γκατέ του Ισλάμ.

Από τέτοια ζαγάρια πουλημένα στην γερμανική Ευρώπη και στον αμερικάνικο νατοϊκό ιμπεριαλισμό όλα να τα περιμένει κανείς

Από αυτούς ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Έχει λοιπόν ή όχι δίκαιο ο πατέρας Νικόλαος Μανώλης που αποκαλεί σε ανοιχτή επιστολή η οποία αναρτήθηκε στο Hellasforce τις 28 Δεκεμβρίου, 2015 τον Πρωθυπουργό με το πιο κάτω απίθανο όνομα που προφανώς και θα μείνει στην Ιστορία. Διαβάστε τη:

ΥΠΕΜΑΡΧΙΜΟΣ και ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ λέει στον Πρωθυπουργό “Θα μείνετε ως ο Αλέξης Τσίπρας ο Κιναιδοκοπρόφιλος”.

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Η ψυχή μου θρηνεί και οδύρεται από τον ξεπεσμό του σημερινού Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η καρδιά της ελληνικής Δημοκρατίας αλώθηκε από τους υποτιθέμενους εθνοπατέρες, υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κατώτεροι των περιστάσεων οι εκπρόσωποι του λαού, πρόδωσαν τα ήθη και έθιμα της φυλής μας. Ψήφισαν μια εκτρωματική διάταξη, την επέκταση του «Συμφώνου Συμβίωσης» στα ομόφυλα ζευγάρια και αλυσόδεσαν την πατρίδα μας οδηγώντας την σε ατραπούς δυστυχίας.

Διατείνονται οι νεοεποχίτες υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, και όχι μόνο, πως η ψήφιση του παρόντος Νομοσχεδίου, καθιστά συνεπή την Κυβέρνηση με το πρόγραμμά της. Ισχυρίζονται πως ήταν υποχρέωσή της να φέρει στη Βουλή και να περάσει κάτι που έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό. Όλοι αυτοί που με ψεύδη εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με υποσχέσεις που ποτέ δεν κράτησαν, (σ.γ.:θυμηθείτε την κατάργηση των μνημονίων με έναν νόμο) κόπτονται και βιάζονται πώς να τηρήσουν στο ακέραιο ό,τι πρόστυχο έχουν να επιδείξουν από πλευράς ανηθικότητας και βλασφημίας απέναντι στην αγαθότητα Του Θεού.

Άμυαλες, άφρονες πολιτικές πρακτικές, ακολουθούν τη φαύλη κυβερνητική Σας διαδρομή, Εσάς του, κατά τη γνώμη μου, πρωθυπουργού με τη μεγαλύτερη επιπολαιότητα που εμφανίσθηκε ποτέ σε τούτη τη χώρα. Εμφανίζετε συμπεριφορές αδίστακτες, υβριστικές που καταπατούν τα θεία προστάγματα, τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του λαού μας, τις ευλογίες Του Θεού. Οδηγείτε τη χώρα, όχι απλά στα βράχια της οικονομικής δικτατορίας, των ολιγαρχιών της παγκόσμιας νέας Τάξης, αλλά στα χειρότερα. (Σ.γ.: Ήδη από το 2015 έδειχνε δείγματα γραφής περί του διαμελισμού της χώρας ο επάρατος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) Στην πραγματική κόλαση των δεινών που θα πέσουν στο κεφάλι κάθε Έλληνα. Δυστυχώς η δυστυχία που απειλεί να πέσει στην πατρίδα μας είναι άνευ προηγουμένου. Θρηνεί η καρδιά μου για την καταστροφή που πλησιάζει. Η ιστορική καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων, εξαιτίας της επικράτησης εκεί της βαρύτατης αμαρτίας του κιναιδισμού, της ομοφυλοφιλίας, θα αποτελεί απλά μία καταστροφή μικρού μεγέθους μπροστά σε αυτήν που θα μας πλήξει στο άμεσο μέλλον. Διώξατε κ. Τσίπρα την Χάρη Του Θεού από την Ελλάδα και φέρατε τον Διάβολο να κυβερνήσει.

Οι ιδεολογικοί πρόγονοί Σας, (σ.γ.:σταλινοφασίστες) βλάσφημοι αρνητές Του Θεού και του Νόμου Του, πρόδρομοι του αντιχρίστου, όπως ο Αντίοχος ο Δ΄ ο επιφανής, ο Νέρωνας, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο Κωνσταντίνος ο Ε΄ ο κοπρώνυμος, θα υστερούν ¨ποιοτικά¨ από την εξοχότητά Σας. Εσείς κινδυνεύετε να μείνετε στη συνείδηση του λαού και της Ιστορίας ως ο Αλέξης Τσίπρας ο Κιναιδοκοπρόφιλος.

Παρακαλώ Τον Χριστό και Την Παναγία να Σας φωτίσουν πριν είναι αργά για Σας και το Έθνος μας. Πριν φτάσετε στα έσχατά Σας, απελπισμένος από τις αντίθεες επιλογές σας.

Μετά Τιμής
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης

ΠΗΓΗ: ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ https://hellasforce.com/2017/10/15/%cf%85%cf%80%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%cf%89%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b1%cf%83-%ce%bb%ce%ad%ce%b5/

1 σχόλιο

    • Μαρία κ. στο 23 Μαρτίου, 2019 στις 4:27 μμ
    • Απάντηση

    Ο ελληνικός λαός σήμερα έχει το σύνθημα δουλειά δουλειά ψωμί και λευτεριά

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.