Η ώρα του αντιχρίστου πλησιάζει ενώ εσύ αγωνιάς αν θ’ αντέξεις να πληρώσεις τους φόρους και τα χαράτσια των μαφιόζων τύπου Ντράγκι.

Φυσικά που καιρός να παρακολουθήσεις μέσα στην πλημμυρίδα της πληροφόρησης, εξουθενωμένος από τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση, που να δεις τι τεκταίνεται από το δαιμονικό καπιταλιστικό, τυραννικό κατεστημένο εις βάρος σου.

Δόθηκε το πράσινο φως από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες: Δείτε τι αλλάζει- Τι ισχύει για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από εκεί θα σε βλέπει ο Μεγάλος Αδερφός, ακόμη και όταν κάνεις τα κακά σου! Πόσο μάλλον αν του εναντιωθείς ραγιά!

Την ικανοποίησή του εξέφρασε (σ.γ.:ποιος άλλος; Αυτή η δηλητηριώδης οντότητα του Έλληνα εφιάλτη που εξακολουθεί να είναι πολύτιμος για την Ευρωένωση σαν παγκοσμιοποιητική παρουσία ) ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος για την ψήφιση, σήμερα, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του νέου Κανονισμού για την ενίσχυση της ασφάλειας των δελτίων ταυτότητας και των τίτλων διαμονής σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο νέος Κανονισμός θα θεσπίζει ελάχιστα κοινά πρότυπα ασφαλείας που θα καθιστούν τα νέα δελτία ασφαλή και αξιόπιστα και έρχεται για να καλύψει τα όποια κενά αφήνουν τα είδη ταυτοτήτων που κυκλοφορούν σήμερα στα κράτη μέλη της ΕΕ.
«Στο μέλλον, όλα τα δελτία ταυτότητας και τα έγγραφα διαμονής που εκδίδονται στην ΕΕ θα πρέπει να διαθέτουν τα ίδια ελάχιστα[1] πρότυπα ασφάλειας» δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Αυτό θα μας βοηθήσει να εντοπίζουμε και να αποτρέπουμε τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες από τη χρήση πλαστών ταυτοτήτων και από τη διέλευση των συνόρων μας, ενώ παράλληλα θα διασφαλίζονται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των πολιτών μας, συμπεριλαμβανομένης της κινητικότητάς τους», συμπλήρωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος. Σ.γ.: Μια ακόμη ψευδαίσθηση. Μην τους πιστεύεις ο εγκληματίας και ο τρομοκράτης δεν θα διστάσουν ακόμη και τα δάκτυλα να σου κόψουν ή να σου βγάλουν ως και το βολβό του ματιού σου προκειμένου να πάρουν την ταυτότητά σου. Γι’ αυτό αργότερα θα σου ζητήσουν να κάνεις ενδοδερμικό τσιπάρισμα με το βιοτσίπ. Ένα απλό σφραγισματάκι θα είναι!

Ενδοδερμικά ενέσιμο βιοτσίπ

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κ. Αβραμόπουλου, τα δελτία ταυτότητας που δεν διαθέτουν αυστηρά χαρακτηριστικά ασφάλειας σε ορισμένα κράτη μέλη, τα οποία εξακολουθούν να εκδίδουν δελτία ταυτότητας σε χαρτί, συνιστούν σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια, καθώς μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν από τρομοκράτες και άλλους εγκληματίες για να εισέλθουν στην ΕΕ.
Τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των νέων δελτίων ταυτότητας θα ευθυγραμμιστούν με εκείνα των διαβατηρίων, καθώς και τα δύο είδη ταξιδιωτικών εγγράφων θα περιέχουν πλέον ένα εξαιρετικά ασφαλές ανέπαφο τσιπ (contactless chip) με τη φωτογραφία της ίριδας (μέσω ιριδοσκόπησης) και τα δακτυλικά αποτυπώματα του κατόχου.
Τα κράτη μέλη θα αρχίσουν να εκδίδουν τις νέες ταυτότητες σε δύο χρόνια.
Τα δελτία ταυτότητας που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή και δεν συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα θα πρέπει να αντικατασταθούν εντός πέντε ή δέκα ετών, ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειάς τους. Για ταυτότητες των οποίων οι κάτοχοι είναι ηλικίας άνω των 70 ετών θα προβλέπεται εξαίρεση.
Οι νέοι κανόνες δεν υποχρεώνουν τα κράτη μέλη να εκδίδουν δελτία ταυτότητας: θα εξακολουθεί να είναι στη διακριτική τους ευχέρεια αν θα τα καταστήσουν προαιρετικά ή υποχρεωτικά ή αν δεν θα τα εκδίδουν καθόλου.

Τα κράτη μέλη μπορούν να διατηρήσουν τα εθνικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ωστόσο, όλα τα νέα δελτία ταυτότητας θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα ασφάλειας. Η πρόταση για τον Κανονισμό αυτό πρέπει τώρα να εγκριθεί οριστικά από το Συμβούλιο.
Στις 17 Απριλίου 2018, η Επιτροπή πρότεινε, στο πλαίσιο των δράσεών της προς μια γνήσια και αποτελεσματική Ένωση Ασφάλειας, να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των δελτίων ταυτότητας των πολιτών της ΕΕ και των εγγράφων διαμονής των μελών της οικογένειας υπηκόων τρίτων χωρών.
Καθώς περίπου 80 εκατομμύρια Ευρωπαίοι διαθέτουν σήμερα δελτία ταυτότητας μη μηχανικώς αναγνώσιμα, χωρίς βιομετρικά αναγνωριστικά στοιχεία, στόχος της πρότασης είναι να περιοριστεί η χρήση πλαστών και παραποιημένων εγγράφων που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τρομοκράτες και εγκληματίες για να εισέλθουν στην ΕΕ από τρίτες χώρες.
Ετοιμάζονται να φέρουν την πρώτη μεγάλη αλλαγή (και) στην ελληνική κοινωνία, η οποία θα αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την απόλυτη σκλαβιά που οραματίζονται οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.

Δες τε το παρακάτω video:

Μόνο δαιμονικοί εγκέφαλοι ή επιστήμονες συνεργαζόμενοι με λεγεώνες δαιμόνων μπορεί να σχεδιάζουν τέτοιες συσκευές

Πηγή: http://scripta—manent.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

[1] Σ.γ.:Το ελάχιστα, κατ’ ευφημισμόν, για να σας αποκοιμίσουν πως δεν τρέχει τίποτα ενώ στην ουσία δεν χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για να σ’ έχουν φακελωμένο στα τεφτέρια τους, γράψε, αποθηκευτικούς δίσκους μέχρι την ημερομηνία του θανάτου σου..

Σ.γ.: Μετά από όλα αυτά συνειδητοποίησε πως πριν σε στήσουν στον τοίχο πρέπει να τους στήσεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου αντιρρησίες συνείδησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.