Δύο Βουλευτικές Εκλογές Φέτος” – Ο Δ. Καζάκης στον Hellas FM της Νέας Υόρκης – 28 Απρ 2019

Συνέντευξη του προέδρου του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκη, στον ομογενειακό σταθμό Hellas FM 97,2 της Νέας Υόρκης, στην εκπομπή “M’ Ενα Νόμο Μ’ Ενα Αρθρο” με τον δημοσιογράφο Πέτρο Χαριτόπουλο, την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου. προβλέπει ότι θα γίνουν δυο εκλογές ώστε Μητσοτάκης και Τσίπρα σε συνεργασία θα ξεπουλήσουν ό,τι απέμεινε.

36.000 νεκροί που πέθαναν το 2018 δεν αντικαταστάθηκαν ακόμη και ο πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Finis Greciae φίλοι μου και σεις αδιάφοροι βλέπετε την καταστροφή ενός ολόκληρου λαού με κάθε φαμίλια να έχει μπει μέσα 20% στο οικογενειακό της εισόδημα και κλείνετε τα μάτια σας ή λέτε: “Ες αύριον τα σπουδαία”.

Αλλά ακούστε την συνέντευξη Καζάκη για το αδιέξοδο των ευρωεκλογών αλλά και των βουλευτικών.

ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ! ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΚΑΠΟΝΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Μακαρι ο καζακης και ολοκληρο το επαμ να μπουν στην βουλη και να καταφερουν να ματαιωσουν τα σατανικα σχεδια των ξενων τοκογλυφων παλιανθρωπων, που θελουν να μας αφανισουν ολοκληρωτικα.

    1. Γι’ αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να μην μπει!

  2. Αυτοι οι 36.000 ελληνες πολιτες που πεθαναν μεσα στο 2018, πεθαναν απο αυτοκτονια???

    1. Όχι μόνο από αυτοχειρία, αλλά και από το ανεπαρκές σύστημα Υγείας. Π.χ. Καθυστερημένη προσέλευση του ασθενοφόρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.