Διαδικτυακός Εθισμός και cybersex Μέρος 7ο Εκεί που καταπατείται βάναυσα και ανεξέλεκτα το δικαίωμα του παιδιού στην αθωότητα

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας τη;11 Μάη του 2019 με τίτλο:

Αλίμονο σε όποιον παραβιάζει τον Συμπαντικό Νόμο και καταπατά το δικαίωμα των παιδιών στην αθωότητα. Συνέχεια του μέρους Ζ! αλλά και σε άλλες προηγούμενες αναρτήσεις, θέσαμε την ερώτηση: Ποιος Συμπαντικός Νόμος καθορίζει και εξασφαλίζει το δικαίωμα της αθωότητας του κάθε αθώου, της κάθε απροστάτευτης παιδικής ψυχούλας;

Σαν απάντηση αναφερθήκαμε στη σοκαριστική αυστηρότητα με την οποία ο Ιησούς Χριστός στο κατά Ματθαίο ευαγγέλιο καταθέτει έναν από τους θεμελιώδεις Συμπαντικούς Νόμους. Το Νόμο που προστατεύει τα αθώα παιδιά και τους απλούς, αδύναμους, ταπεινούς πολίτες του κόσμου τούτου οι οποίοι όμως δεν παύουν να είναι αδέλφια μας και παιδιά μας. Τονίσαμε δε τους λόγους οι οποίοι όχι μόνο κατακεραυνώνουν εκείνον δια του οποίου έρχεται το σκάνδαλο αλλά μπρος στη θεία Νέμεση θέτουν καθαρά την πρόταση της αυτοχειρίας εκ μέρους του δράστου σαν τρόπο λύσης από το φοβερό και συγκλονιστικό γεγονός να πέσει ο εγκληματίας παιδεραστής ή βιαστής κι εκμεταλλευτής της ελευθερίας του αδυνάτου, στα χέρια του ζώντος Θεού: «ότι φοβερόν εστί το εμπεσείν εις χείρας θεού ζώντος», (Προς Εβραίους, Κεφ.19, στ.31).

Υπενθυμίζουμε ότι ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους την εντολή : «Όποιος σκανδαλίσει και παρασύρει στην αμαρτία έναν από αυτούς τους ταπεινούς και απλούς που πιστεύουν σε μένα τον συμφέρει να κρεμάσει μια μυλόπετρα  στο λαιμό του και να πνιγεί στο πέλαγο. Αλίμονο στον άνθρωπο που γίνεται αιτία πρόκλησης σκανδάλου και βάζει σε πειρασμό έναν ταπεινό, απλό και αθώο στην ψυχή. Μη καταφρονείτε τις μικρές κι αθώες αυτές υπάρξεις γιατί οι φύλακες άγγελοί τους (από την ώρα που βαπτίσθηκαν) έχουν πολλή παρρησία και βλέπουν κατά πρόσωπο τον Πατέρα μου εις τους ουρανούς».  (Ματθ. Κεφ.18, στ. 6, 7 και 10).

Και συμπλήρωσε για τον πιθανό υπαίτιο ενός σκανδάλου είτε με το χέρι, το πόδι, ακόμη και το μάτι, προκαλεί το σκάνδαλο, είτε σαν παιδόφιλος που φαντασιώνεται σκανδαλιστικές σκέψεις με παιδιά, είτε σαν παιδεραστής που εκτελεί με τα μέλη του σώματός του ερωτικές πράξεις άνευ της δυνατότητας του αδύναμου και ανίσχυρου παιδιού ή ασθενούντος και ανίκανου να προστατευθεί ενήλικα, ότι: «Συμφέρει να κόψει αυτό το μέλος, να βγάλει αυτό το μάτι και να υπάγει ο ίδιος ο εγκληματίας παιδὀφιλος, παιδεραστής, βιαστής, αιμομίκτης, μοιχός και πρόξενος κάθε μορφής παραφαφιλίας τυφλός, κουτσός και χωλός στην αιώνια βασιλεία παρά να ριχθεί στο πυρ το αιώνιο και στη γέενα του πυρός» (Ματθ. Κεφ.18, στ, 8 έως 9).

Με βάση τον πιο πάνω Συμπαντικό Ηθικὀ Νόμο  που προστατεύει το δικαίωμα της αθωότητας σε ένα παιδί θέτουμε ξεκάθαρα τη μύηση του παιδιού των 5,6, 10 και 11 χρονών αγόρι ή κορίτσι στο πορνό του διαδικτύου στο λεγόμενο cybersex. Πολλοί χρήστες μπορεί να εθίζονται σε διαφορετικές χρήσεις του διαδικτύου. Οι συχνότερες μορφές εθισμού σε ενήλικες και εφήβους είναι στο διαδικτυακό σεξ (cybersex) και στη θέαση διαδικτυακού πορνογραφικού υλικού (cyberporn). Η ενασχόληση με τις πορνό εικόνες και τα πορνό βίντεο στα παιδιά μπορεί να λάβει  κολοσσιαίες διαστάσεις και να γίνεται ψυχαναγκαστικά, ιδιαίτερα αν το παιδί έχει πλέον εθιστεί να αυνανίζεται παρακολουθώντας το διαδικτυακό σεξ. Ο αυνανισμός σαν τελική επιβράβευση, απόληξη, εκτόνωση της έντονης σεξουαλικότητας στο παιδί είναι δυνατόν να δημιουργήσει φαύλους κύκλους που αποσπούν τελείως το παιδί από οτιδήποτε άλλο. Παράδειγμα φαύλου κύκλου που οδηγεί σε καταναγκαστική συμπεριφορά. Απαγορευμένες εικόνες και βίντεο —>τα βλέπει κρυφά με τις ώρες—> ταυτόχρονα αυνανίζεται με τις ώρες—>ακολουθεί οργασμός εκτονωτικός, ᾱνακουφιστικός—>παύει η οποιαδήποτε ενασχόληση με διέγερση και ερεθισμό των σεξουαλικών οργάνων. Η ανάμνηση του οργασμού στο ανίδεο, απροετοίμαστο παιδί, ξαναφέρνει στη σκέψη τις εικόνες και τα πορνό βίντεο—>αρχίζει να βλέπει εικόνες κρυφά με τις ώρες—>επακολουθεί αυνανισμός—> νέος οργασμός κ.λπ.  Το παιδί κι ο έφηβος φιλήδονος από τη φύση του, όντας εν πλήρη σωματική υγεία  είναι αδύνατον να επιβληθεί και να ελέγξει τον εαυτό του, οπότε αντίο μαθήματα, αντίο ευγενικές και πνευματικές απολαύσεις και ιδανικά. Ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που τα αγόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις πάντα μειονεκτούν σε σχέση με τα κορίτσια που πρωτεύουν δεδομένου ότι έχουν λιγότερες σεξουαλικές διεγέρσεις κι επιθυμίες σε σχέση με τα αγόρια της ίδιας ηλικίας.  Το ερώτημα που θέτουμε είναι το εξής: Ποιος φταίει για την πρόωρη διακόρευση και το χάσιμο της αθωότητας των παιδιών μας; Οι διαδικτυακά αναλφάβητοι γονείς; Ο κακός φίλος στο σχολείο που θα υποδείξει στο παιδί μας ποιο απαγορευμένο pornosite να κοιτάξει για να ωριμάσει;

Ξεχασμένος στο διαδίκτυο με τις ώρες, μέχρι τελικής πτώσεως

Ένας τρόπος προστασίας υπάρχει είτε το θέλουμε είτε όχι. Διακρατικές συμφωνίες όπου θα καταργούνται όλα τα προνό εικόνες και βίντεο και οποιασδήποτε μορφής διαδικτυακής διαστροφής. Αλλά αυτό είναι πραγματική ουτοπία όσο η ανθρωπότητα είναι έρμαιο σατανοκίνητων ηγετών, τραπεζιτών τοκογλύφων και εμπόρων κάθε μορφής διαστροφής η οποία πουλάει. Όσο υπάρχει το κίνητρο του κέρδους αντί του κοινού ταμείου και του μοιράσματος σε όλους το ίδιο χρηματικό ποσόν ώστε να ζούμε ανεκτικά και να μοιραζόμαστε τα υλικά αγαθά εξίσου οι δαίμονες του κέρδους θα πανηγυρίζουν και τα παιδιά μας θα σκλαβώνονται στη μάστιγα του ανεξέλεγκτου σεξ. Για να μην σηκώνουν κεφάλι και οι πολίτες των χωρών να ευρίσκονται σε νηπιόμορφη κατάσταση. Για να ψηφίζουν αυτά τα γιδερά που ψηφίζουν και να κάνουν τη ζωή τους μίζερη και χυδαία…

Να ξέρεις όλοι οι πιο πάνω…  νοιάζονται για σένα και τα παιδιά σου!

Και ας μην ξεχνάμε πως η επέκταση των σεξουαλικών διαστροφών μέσω του  διαδικτύου (παιδοφιλία, παραφιλίες, σεξουαλική παρενόχληση) συνιστά ένα νέο κοινωνικό πρόβλημα. Εφαρμογές όπως τα chat rooms και το instant messaging μπορεί να αποκτήσουν επίσης καταναγκαστικά στοιχεία.  Ο εθισμός στο διαδικτυακό παιχνίδι, ιδιαίτερα συχνό πρόβλημα στον μαθητικό, εφηβικό και φοιτητικό πληθυσμό, μπορεί να είναι η πρώτη και μοναδική παρουσίαση προβληματικής συμπεριφοράς σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες . Πολύ συχνά η πρώτη γνωριμία του ατόμου με τον υπολογιστή γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού παιχνιδιού όπως και η πρώτη γνωριμία με το διαδίκτυο μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού.

Αλλά για να μπορέσουμε (έστω και σε ελάχιστο βαθμό) να εκτιμήσουμε τη σοβαρότητα του διαδικτυακού εθισμού, το χάσιμο της παιδικής αθωότητας και την αποδιάρθρωση, αποδιοργάνωση του ψυχισμού των παιδιών μας που βιάζονται ηθικά, σωματικά, πνευματικά από το διαδίκτυο σε πλήρη γνώση των κρατούντων οι οποίοι μόνο εκ του πατρός τους του αρχιδιάβολου έχουν προέλευση και έμπνευση, σας δίνουμε ένα έμπρακτο παράδειγμα πιο κάτω από την ιστοσελίδα ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 με τον τίτλο:

«Την ημέρα που ο 11χρονος γιος μου είδε βίαιο πορνό στο ίντερνετ»

«Την περασμένη εβδομάδα ο γιος μου, μου είπε ότι είχε δει κάτι τρομερό στο ίντερνετ», γράφει η Lizi Patch στην αυστραλέζικη ιστοσελίδα Noosa News. “Σκηνές στις οποίες οι νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν φάνηκε να εξαναγκάζονται σε μια πράξη που ήταν βίαιη και αηδιαστική, όχι μόνο σε έναν αμύητο 11χρονο, επιρρεπή στο άγχος, αλλά στον οποιονδήποτε με κάποιο ίχνος ανθρωπιάς.”

Η Patch είπε ότι ο γιος της, προσπαθούσε να ταιριάξει στον νέο του σχολείο και πιέστηκε από ένα συμμαθητή του να δει ένα βίντεο, επειδή ο συμμαθητής του σκέφτηκε ότι ήταν “αστείο”. Στη συνέχεια, η Patch παρατήρησε ο γιος της είχε γίνει αμίλητος και απόμακρος, αλλά δεν απαντούσε στις επανειλημμένες ερωτήσεις της για το τι συμβαίνει.

Τέλος, μια νύχτα, ‘έσπασε’. «Πήγαμε στο δωμάτιό μου και μου είπε τα πάντα», έγραψε η Patch. “Είπε ότι ένιωσε φρίκη βλέποντας ένα σύντομο βίντεο online, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει να το σκέφτεται. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να  «μην το δει» και το ότι ένιωσε ότι τα παιδικά του χρόνια είχαν ουσιαστικά τελειώσει. Δεν μου έλεγε τίποτα γιατί νόμιζε ότι θα θύμωνα μαζί του. ”

Η Patch λέει ότι παρηγόρησε το γιο της όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο γιος της συνειδητοποίησαν ότι “δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω.”

Η Patch είπε ότι ήταν συγκλονισμένη από τη βίαιη φύση αυτού που ο γιος της είχε δει, και πόσο εύκολο ήταν να έχει πρόσβαση.

«Χρησιμοποιώ το Διαδίκτυο όλη την ώρα», έγραψε. “Δραστηριοποιούμαι αρκετά στα social media. Έχω δει πορνό – όπως οι περισσότεροι από εμάς. Αλλά αναγνωρίζω ότι αυτή τη φορά το Διαδίκτυο ήρθε και μου έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. ”

«Όταν η απόδειξη ότι ταιριάζεις με τους φίλους σου είναι να παρακολουθήσεις ένα “αστείο” βίντεο, το οποίο είναι ουσιαστικά βίαιο πορνό που αλλάζει τον κόσμο σου μέσα σε μια στιγμή, τότε πιστεύω ότι εμείς, ως κοινωνία, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τα πράγματα», προσθέτει η Patch.

Η πορνογραφία στο Internet έκλεψε την παιδική του ηλικία του γιου της Patch. Η ηλικία των 11 ετών, θεωρείται η “μέση” ηλικία που βλέπει κάποιος για πρώτη φορά πορνό.

Καημένο, εγκαταλειμμένο από γονείς και φἰλους στο δωμάτιὄ του παιδί

Μια πρόσφατη υπόθεση βιασμού στη Μ. Βρετανία υπογράμμισε τους πολύ μεγάλους κινδύνους από την πρώιμη έκθεση σε πορνό, όταν ένα 15-χρονών αγόρι παραδέχτηκε ότι αυτός και ένας 14χρονος φίλος του έδεσαν ένα 14χρονο κορίτσι σε μια καρέκλα, το βασάνισαν και το βίασαν, αναπαριστώντας σκηνές που είχαν δει σε βίαιο πορνογραφία online. Το αγόρι είπε στο δικαστήριο ότι έβλεπε επί ώρες βίαιο πορνό κάθε μέρα τους μήνες που προηγήθηκαν της επίθεσης.

Ένα άλλο 13χρονο αγόρι στην Αλμπέρτα του Καναδά καταδικάστηκε για βιασμό κατ ‘επανάληψη του 4χρονου θετού αδελφού του. Είπε ότι πήρε την ‘ιδέα’ από την παρακολούθηση “γκέι πορνό” στον υπολογιστή στο σπίτι.

Μια πρόσφατη μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ότι σχεδόν 5.000 παιδιά σε αυτή τη χώρα, μερικά από την ηλικία των πέντε ετών (!), διέπραξαν σεξουαλικά αδικήματα μεταξύ των ετών 2009 και 2012, εμπνευσμένα από σκληρές σκηνές σεξ που είναι εύκολο να βρεθούν στο ίντερνετ.

«Γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία και η εύκολη πρόσβαση σε υλικό πορνό έχει διαστρεβλώσει την εικόνα που έχουν οι νέοι για το τι είναι «φυσιολογική» ή αποδεκτή συμπεριφορά,” λέει η Claire Lilley, πολιτική σύμβουλος στην Εθνική Εταιρεία της Βρετανίας για την Πρόληψη της Κακοποίησης του Παιδιού (NSPCC).

Ο Patrick Trueman, πρόεδρος της ‘Ηθικής στα Media’, δήλωσε στο LifeSiteNews τον περασμένο μήνα, «η σεξουαλική κακοποίηση παιδιού από παιδί και ο βιασμός είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα σε κάθε κοινωνία, όπου ανθεί η πορνογραφία.”

«Τα παιδιά ενεργούν σύμφωνα με αυτό που βλέπουν. Αν δουν πράξεις αγάπης και φιλανθρωπίας, θα μιμηθούν αυτά», είπε ο Trueman. “Αλλά όταν βλέπουν σεξουαλική βία, βιασμό και άλλες παρόμοιες πράξεις που τόσο συχνά απεικονίζονται στη σύγχρονη πορνογραφία, θα κάνουν τα ίδια»

Σ.γ.: Μην σας επηρεάζουν τα περίπράξεων αγάπης και φιλανθρωπίας, αυτά είναι δικαιολογητικά τύπου αεροσόλ. Μόνο μια διάλυση των πορνοσελίδων και πορνοβίντεο εκ μέρους των κυβερνήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να αποδώσει. Όλα τα άλλα είναι χιμαιρικά. Χωρίς πνεύμα Θεού όμως, με κυβερνήσεις υλιστικές όπως το αστικό υλιστικό σύστημα , ματαιοπονείτε και ματαιοπονούμε, τα παιδιά μας θα θυσιαζονται στο βωμό του κέρδους και η ανθρωπότητα θα γράφει στα παλιά της υποδήματα τους Συμπαντικούς Νόμους οι οποίοι αργούν να εφαρμοσθούν αλλά δεν ορρωδούν! Είναι αδίστακτοι κι αργά η γρήγορα θα επιβληθούν είτε το θέλουμε είτε όχι.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.