Πλησιάζει η ώρα δεν το βλέπετε; Εσείς που διαβάζετε τούτες τις σελίδες τι κάνετε;

Τζούλιαν Ασάνζ φάτσα σκέτου εγκληματία, δεν συμφωνείτε;

Παραδόθηκε τελικά από την πρεσβεία του Ισημερινού, που είχε ζητήσει άσυλο, στους Βρετανούς αστυνομικούς ο Τζούλιαν Ασάνζ ιδρυτής των WikiLeaks.

“Αυτός ο άνθρωπος είναι γιος, πατέρας, αδερφός. Έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία δημοσιογραφίας. Προτείνεται συνεχώς για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης κάθε χρόνο από το 2010.
Μεγάλες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της CIA, κάνουν τεράστιες προσπάθειες να τον κατασπαράξουν, να τον αποανθρωποποιήσουν και να τον φυλακίσουν. ”
Ανακοίνωσαν στο διαδίκτυο τα WikiLeaks.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω, είναι ότι δεν αργεί η ώρα που στην “δημοκρατική Δύση” η αποκάλυψη της αλήθειας και η σωστή δημοσιογραφική πληροφόρηση, θα είναι ταυτόσημη με την τρομοκρατία και θα διώκεται επί θανάτω.

Διαφωνείτε;
Είπαμε οι Αυτοκρατορίες ανασταίνονται ξανά για να παίξουν τον καταστροφικό τους ρόλο, όπως γινόταν ανέκαθεν στην παγκόσμια Ιστορία.  ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Ε.Γ.

1 σχόλιο

  1. -“Θέλετε να μας καταστρέψετε; Θέλετε να μας περάσετε ακόμη μία θηλιά στο λαιμό; Θέλετε να μας κάνετε να περπατάμε ξυπόλητοι ;;;…θα αλλάξετε μυαλά;;;” τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χ. σε μια ακόμη έκκληση εν όψει εκλογών στους ηλικιωμένους όλης της χώρας!!
    – Να βάλουμε πάτο στο βαρέλι. Δε θέλω ου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.