Το ελληνοτουρκικό δράμα πλησιάζει στην κορύφωσή του;

Προειδοποιητικά πυρά από Έλληνες κομάντο κατά αλλοδαπών εισβολέων – Απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν!

Έναρξη προειδοποιητικών πυρών κατά των παράνομων μεταναστών που επιχειρούν να διαβούν τον ποταμό Εβρο είχαμε αργά το απόγευμα στην παραποτάμια περιοχή από τις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Απειλές ακόμη ότι θα σκοτώσουν εξαπέλυαν άτομα που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά των ελληνοτουρκικών συνόρων οι οποίοι επί ώρες χθες το απόγευμα και τη νύχτα πετούσαν πέτρες, δακρυγόνα, φλεγόμενα ξύλα και σίδερα προς την ελληνική πλευρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι κρατούσαν μαχαίρια και απειλούσαν ότι όταν θα μπουν στην Ελλάδα θα σκοτώσουν.

Generation Europa @Gen_Europa

If anybody still insists that those at the border are show them this …
Islamist illegal shouting “Allahu Akbar” trying to break into , an invading horde ,the must not enter at all costs
The MSM wont show you such footage

Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε ομάδα καταδρομέων να περιπολεί και να ξεκινούν πυρά, με τον επικεφαλής να δίνει εντολή «Πιο κοντά, πιο κοντά» σε αυτούς που τον ακολουθούν.

Εκτός από τα παραπάνω δύο βίντεο ντοκουμέντα, διάσπαρτες είναι οι πληροφορίες ότι πλέον τόσο στις Καστανιές, όσο και σε άλλα σημεία της μεθορίου, όπου στο Τυχερό και στο Δέλτα του Έβρου, έχουν εξαπολυθεί προειδοποιητικά πυρά για να αποτρέψουν την είσοδο των παράνομων μεταναστών.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/853055_vinteo-ntokoymenta-xekinisan-sfodra-proeidopoiitika-pyra

Σ.γ.:Λέτε να πλησιάζει το τέλος και να έρχεται η κορύφωση, θέλει δεν θέλει η κυβέρνηση του Κούλη;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.