Γράμμα σώφρονα Έλληνα που ποτέ δεν ψήφιζε τα κατεστημένα κόμματα της διαφθοράς, της ανηθικότητας και της απάτης.

Γεμάτο πίκρα γράμμα που ήρθε στη διάθεσή μας να επιβεβαιώσει τα όσα επί τόσο καιρό λέγαμε και λέμε.

Ακούστε τον, αν και θέλει δι’ ευνοήτους λόγους να κρατήσει την ανωνυμία του, το μάτι του big brother καθώς λέει, βρίσκεται παντού.

‘Αραγε είναι fake άδειο ή γεμάτο και στη μια και στην άλλη ποια η διαφορά για τη Ν.Τ.Π.;

Αγαπητέ Διονύση, καλημέρα.
Δυστυχώς, χθες ξέχασα να εκφέρω την γνώμη μου στο ερώτημά σου σχετικά με την ευαλωτότητα  τής ηλικίας τών 65ρηδων και άνω στην επιδημία COVID-19. Λοιπόν…
Με κάθε επιφύλαξη όσον αφορά την ιατρική πλευρά τού θέματος, αλλά έχοντας υπόψη μου την σατανική δολιότητα με την οποία ενεργεί ο αντίπαλος (βλ. Νέα Τάξη Πραγμάτων) θεωρώ ότι χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί ένα σωρό τρόπους προκειμένου να εφαρμόσει τους στόχους του ανά την Οικουμένη τής οποίας μέρος είναι και η πατρίδα μας και η οποία λόγω τής Ιστορίας της, τής θρησκευτικότητάς της και τής σύνδεσης τών ηθών και εθίμων της με την ελληνο-χριστιανική παράδοση αποτέλεσε και αποτελεί έναν ισχυρό αντίπαλο.
Για την κάμψη τού φρονήματός της είναι γνωστό το πόσο έχει καταπολεμηθεί άγρια την τελευταία 10ετία και όχι μόνο, από τους ξένους πράκτορες τη Ν. Τ. και τών ντόπιων συνεργατών τους. Δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς στους τρόπους αυτούς (οικονομικούς, πολιτικούς, στρατιωτικούς, κοινωνικούς, λαθρομετανάστευση, κ. ά.) επειδή είναι γνωστά. Ωστόσο, η Ν. Τ. Πραγμάτων προκειμένου να κάμψει γρηγορότερα την αντίσταση τών διεθνών κοινωνιών χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί και το μέσον τής εξάπλωσης τού COVID-19 και τών εξ αυτής επιπλοκών.
Η διασπορά τής επιδημικής αυτής νόσου δεν είναι ένα απλό επιδημικό φαινόμενο παρόμοιο σαν και αυτά που κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί στην Ιστορία τού πλανήτη, αλλά ένα τοποθετημένο κατασκεύασμα  το οποίο ενισχυμένο και από την φοβία που ενσπείρουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ (από τους γνωστούς άγνωστους) κατόρθωσε να διογκώσει τους πραγματικούς κινδύνους προκειμένου να καλυφθεί η άκρατη κακοδιαχείριση και εκμετάλλευση τού φυσικού και τεχνικού πλούτου τού πλανήτη Γη προς όφελος τών… “ολίγων”.
Η ανάδειξη τού θέματος τής ευαλώτητας τών ηλικιωμένων στην επιδημία αυτή είναι μια πρώτη σύγκρουση που απορρέει από τον τον στόχο τής μείωσης τού πληθυσμού και στον οποίον η εξάλειψη τών ατόμων μεγάλης ηλικίας βοηθάει το σύστημα να απαλλαγεί από τις οικονομικές του υποχρεώσεις (συντάξεις, ιατρική περίθαλψη, κ.λπ.) προς αυτή.
Θεωρώ, λοιπόν, ότι όλος αυτός ο χαβαλές που γίνεται στις μέρες μας είναι στημένος και λυπάμαι επειδή κατά την διάρκεια τών προηγουμένων ετών μέχρι και σήμερα τόσο ο ελληνικός λαός όσον και οι άλλοι λαοί έχουν δείξει πρωτοφανή πολιτική ανωριμότητα μη γνωρίζοντας την προέλευση τού προβλήματος και κατά συνέπεια την φύση τού αντιπάλου πράγμα που καθιστά αδύνατη την αντιμετώπισή του.
Αυτά για σήμερα.

Ευτυχίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.