Πληροφορίες που θα σας δώσουν μια αντικειμενική άποψη για που πάει το πράμα! Δες τε το βίντεο νο1

Καλησπέρα σας, μάζεψα κάποιες αληθινές πληροφορίες, όχι fake news, ούτε θεωρίες συνωμοσίας και σας τις μεταφέρω συνολικά.
Αν δεν τις γνωρίζετε ή δεν τις έχετε συνδέσει στο μυαλό σας δέστε τις αξίζει τον κόπο.
Λοιπόν, ο ιός COVID-19, που σκοτώνει περισσότερο από κάθε άλλο κορωνοϊό, είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και όχι δημιούργημα της φύσης!
Απίστευτο αλλά αληθινό.
Έγιναν πειράματα που σκόπευαν στη δημιουργία ενός περισσότερο μολυσματικού και καταστροφικού ιού. Γιατί άραγε; Για να δούμε αν αυτό μπορούσε να επιτευχθεί με την ανθρώπινη παρέμβαση. Σκοπιμότητα του πειράματος; Άγνωστη, τουλάχιστον δεν προσδιοριζόταν στο project.
Το περιγράφει ακριβώς και προβληματίζεται για τη σκοπιμότητα και την επικινδυνότητα των πειραμάτων Ιταλός δημοσιογράφος το 2015 περιγράφοντας – προβλέποντας τη σημερινή κατάσταση (1ο βίντεο σε καθαρά Ιταλικά για εκπαίδευση στη γλώσσα).
Το καταπληκτκό είναι ότι η είδηση πέρασε στα ψιλά στα ιταλικά νέα στις16 Νοέμβρη του 2015 και κανείς   δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία τώρα όμως την ξεσκάψαμε από τη λήθη και φυσικά αποδεικνύει πόσο Επιμηθείς είναι οι λαοί αντί για Προμηθείς.
Γι’ αυτό, ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ Σ’ ΑΥΤΟ.
Ευαγγελάτος Γεώργιος πάνω σε σκέψεις προσωπικού φίλου και συναδέλφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.