Τι συζητούν στο Μαξίμου για “επιστροφή” στο ΄89, τις εκλογές και τον μεγάλο φόβο του Κυριάκου;

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούνται συσκέψεις όπου συμμετέχουν τέσσερα συγκεκριμένα πρόσωπα. Δηλαδή η γνωστή “τριάδα” και σε αρκετές περιπτώσεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Σχεδιάζεται πάντα η “επόμενη ημέρα”, ωστόσο έχει αρχίζει πολλάκις να ακούγεται η λέξη “εκλογές”.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση τα… σπάει στις δημοσκοπήσεις, η επιλογή να ρίξει περισσότερο δηλητήριο στο δημόσιο λόγο, παρασύροντας και ορισμένα ΜΜΕ που τροφοδοτήθηκαν με ποσά από την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”, δείχνει πως η εκλογική αναμέτρηση είναι κοντά.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ… ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ…

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Ακολουθεί άρθρο από το Παρασκήνιο του Crash on line:

Ας είμαστε ειλικρινείς.

Μπορεί το πολιτικό σύστημα να έχει “δηλητηριαστεί” το τελευταίο καιρό, να θυμίζει εποχές ΄89 (παρακολουθήσεις, ηχογραφήσεις, κατασκόπους κοκ), ωστόσο τα πάντα συνηγορούν πως οι εκλογές δεν αποκλείονται πριν την οικονομική… κατάρρευση. Γιατί σε λίγους μήνες, τα πάντα – οικονομικά – μπορεί να ανατραπούν. Και αυτό είναι που φοβάται περισσότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούνται συσκέψεις όπου συμμετέχουν τέσσερα συγκεκριμένα πρόσωπα. Δηλαδή η γνωστή “τριάδα” και σε αρκετές περιπτώσεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Σχεδιάζεται πάντα η “επόμενη ημέρα”, ωστόσο έχει αρχίζει πολλάκις να ακούγεται η λέξη “εκλογές”.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση τα… σπάει στις δημοσκοπήσεις, η επιλογή να ρίξει περισσότερο δηλητήριο στο δημόσιο λόγο, παρασύροντας και ορισμένα ΜΜΕ που τροφοδοτήθηκαν με ποσά από την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”,  δείχνει πως η εκλογική αναμέτρηση είναι κοντά.

Φανταζόσαστε να “σκάσει” στα χέρια του Κυριάκου ένα νέο… μνημόνιο; Γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξει οικονομική κατάρρευση. Για παράδειγμα, η ύφεση της τάξης του 10% με 15% για το δεύτερο τρίμηνο του 2020 είναι μια πραγματικότητα που δεν κρύβεται πλέον…

Έχουμε να δούμε και άλλα πολλά…

https://crashonline.gr/paraskinio/1464682/paraskinio-ti-syzitoun-sto-maksimou-gia-epistrofi-sto-%ce%8489-tis-ekloges-kai-ton-megalo-fovo-tou-kyriakou/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.