ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΗΘΙΚΗ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ Ε.Υ.Π. – ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Έχουμε πόλεμο. Τον πόλεμο αυτόν θα τον κερδίσουμε. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Και να γίνουμε περισσότεροι. Να γίνουμε χιλιάδες. Πολλές χιλιάδες. Να γίνουμε το τσουνάμι που θα σαρώσει το διεφθαρμένο και αρρωστημένο πολιτικό και δικαστικό σύστημα.

Ο πόλεμος εναντίον ενός τέτοιου συστήματος θα ήταν κανονικά μία εύκολη υπόθεση. Η υπεροχή μας απέναντί του είναι συντριπτική. Σε όλα τα επίπεδα. Έχει στα χέρια του όμως ακόμα τα “όπλα” του. Και μπορεί ακόμα να “πυροβολάει” αυτούς που αντιστέκονται. Να τους “τραυματίζει” και να τους “σκοτώνει”. Να “τραυματίζει” και να “σκοτώνει” συνειδήσεις. Να συκοφαντεί, να διασύρει και να αποδομεί πρόσωπα και καταστάσες.

Είναι η ώρα να “αφοπλίσουμε” το σύστημα. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μαζί. Όλοι μαζί.

ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ:

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΤΑΛΙΑ !!!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΝ, ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ”

ΤΟΥΣ “ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ” ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ”, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΩΝ. ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΩΝ.

ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΠΕΤΣΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΛΗ” ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ “ΑΝΗΣΥΧΙΑ”, Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΠΡΙΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ, Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΑ HOAXES ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ “ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ” ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 30.000.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΟΤΑΝ “ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ HOAXES ΤΑ ΠΡΩΤΑ 30.000.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ,

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

-Αποκαλύπτονται οι εμετικοί διάλογοι που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

-Διάλογοι που αποκαλύπτουν την τεράστια σήψη του πολιτικού και του δικαστικού συστήματος.

-Διάλογοι που αποκαλύπτουν τη γνωστή στους Έλληνες διαφθορά του πολιτικού και του δικαστικού συστήματος.

-Διάλογοι όμως που αποκαλύπτουν και την άγνωστη μέχρι σήμερα εμπλοκή του πολιτικού και του δικαστικού συστήματος σε αρρωστημένες πράξεις.

-Πώς αντιδρά το σύστημα;

-Βγαίνει εμπροσθοφυλακή ο υπουργός ανάπτυξης και “παίρνει πάνω του” τη γενική κατακραυγή με τη δήλωσή του ότι η παιδεραστία είναι μία “ιδιωτική υπόθεση”.

-Μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές δηλώσεις. Αλλά αυτή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και το ξέρει. Και την έκανε γιατί ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Γι αυτά που έχουν γίνει και πρέπει να θαφτούν. Γι αυτά που έχουν γίνει και το σύστημα τρέμει την αποκάλυψή τους. Και ο κόσμος πρέπει να είναι “προετοιμασμένος”. Για να τα “καταλάβει”. Να τα “δικαιολογήσει”. Ως “ιδιωτικές υποθέσεις”.

-Γιατί αυτά που έχουν γίνει προφανώς γκρεμίζουν τα θεμέλια του πολιτικού και δικαστικού συστήματος. Οριστικά και αμετάκλητα.

-Την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποκαλύπτει τη διαφΘορά του ΣΥΡΙΖΑ, το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας. Με βραδυφλεγή ευαισθησία. Βγήκαν τα μαχαίρια για την αλληλοεξόντωσή τους. Παρασύροντας και μας στο βυθό της δικής τους σήψης.

-Η ΕΥΠ, η δική τους ΕΥΠ, αποκαλύπτει τους διαλόγους. Και μαζί με αυτούς την πολιτική και δικαστική διαφθορά.

-Μαζί με τη διαφθορά αποκαλύπτει τα αίσχη που κατέγραψε παρακολουθώντας το σάπιο και αρρωστημένο σύστημα μέσα από την “κλειδαρότρυπα” του κοριού.

-Ένα υγιές σύστημα που ανακαλύπτει ότι ένα μέρος του είναι διεφθαρμένο και αρρωστημένο, τι θα έκανε;

-Θα έστελνε την επόμενη στιγμή τους ΕΥΠίτες πακέτο όλους μαζί στον εισαγγελέα. Που ενώ πληροφορούντο την σχεδιαζόμενη τέλεση αρρωστημένων πράξεων σε βάρος ανήλικων παιδιών, επέτρεψαν τον σοδομισμό τους και τη δολοφονία των ψυχών τους.

-Αλλά εδώ το σύστημα ανακάλυψε ότι το ανακάλυψαν.

-Και σπεύδει να πάρει άρον άρον τον κοριό από τα χέρια της ΕΥΠ και να τον δώσει στον Στρατό. Για να σταματήσει η ΕΥΠ να καταγράφει τα αίσχη τους πίσω από τις κλειστές πόρτες. Των γραφείων τους. Και των κρεβατοκάμαρών τους.

-Και βγάζει μπροστά τον εκπρόσωπο του συστήματος να δικαιολογήσει και να νομιμοποιήσει τις παιδεραστίες, υποβαθμίζοντας αυτές σε “ιδιωτικές υποθέσεις”.

-Τρελαίνοντας τον κόσμο που άκουγε με γουρλωμένα μάτια να βαπτίζονται οι αρρωστημένες πράξεις “ιδιωτικές υποθέσεις”.

-Και να καταλαβαίνει ότι αυτό που αποκάλυψαν οι εμετικοί διάλογοι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Την ίδια ώρα ο κ. Πέτσας μας ενημερώνει ότι αρχίζουν πάλι οι ενημερώσεις για την “τεράστια απειλή”. Ξανά. Από Χαρδαλιά. Χωρίς Τσιόδρα. Και το εκρηκτικό μείγμα που θα μας τινάξει όλους στον αέρα, που θα τινάξει στον αέρα τη Δημοκρατία μας και τις ατομικές ελευθερίες μας, είναι έτοιμο.

Αυτές τις ώρες συνεργάζομαι σε νομικό επίπεδο (πάντα) με μία πολύ ισχυρή πολιτική ομάδα για να αρχίσουμε επίθεση στον αδύναμο κρίκο των ημερών. Την ΕΥΠ. Και να ζητήσουμε εξηγήσεις για το γεγονός ότι αυταποδείκτως επέτρεψαν την τέλεση αρρωστημένων πράξεων σε βάρος ανήλικων παιδιών. Να ξετυλίξουμε το κουβάρι της σήψης. Όπως κάνω με τα εγκλήματα στα νοσοκομεία. Και να προκαλέσουμε το υγιές κομμάτι του δικαστικού συστήματος να βγει επιτέλους και να δώσει τη μάχη που οφείλει να δώσει για την προστασία της Δικαιοσύνης. Για την προστασία των αξιών. Για την προστασία της χώρας. Την προστασία των Ελλήνων. Των παιδιών μας.

Μάχη που εγώ δίνω και θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις και μέχρι το τέλος, το δικό μου ή του συστήματος, για την προστασία των χιλιάδων ΑμεΑ από το ρατσιτικό και διεφθαρμένο κράτος, στο πεδίο των εγκλημάτων σε βάρος τους, των χρηματισμών και των εκβιασμών, της φριχτής καταπάτησης των δικαιωμάτων τους και των προσωπικών δεδομένων τους, στις υγειονομικές κρίσεις τους. Μάχη κατά των ανεξάρτητων αρχών, τη μάχη κατά του Συνηγόρου του Πολίτη, του πυλώνα στήριξης του συστήματος και απαξίωσης των αδυνάτων. Τη μάχη κατά του διεφθαρμένου ΕΦΚΑ που υπεξαιρεί τις συντάξεις των κατοίκων του εξωτερικού, επιλέγοντας να κρατάει για τον “εαυτό” του συντάξεις σε τυχαίους μήνες εκατοντάδων χιλιάδων συνταξούχων στα πέρατα της γης που αδυνατούν να αντιδράσουν αλλά που τώρα βρήκαν στο πρόσωπό μου τον τιμωρό του κυκλώματος. Μάχη κατά της διαφθοράς των ακούσιων νοσηλειών, στο άλλο πεδίο αυτό της καταπάτησης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των αδυνάτων. Μάχη κατά των τραπεζών και των διοικήσεων των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που στέρησαν από τα δημόσια ταμεία, στο μεγαλύτερο τραπεζικό σκάνδαλο όλων των εποχών που είναι ακόμα άγνωστο στον ελληνικό λαό, έθαψε η διεφθαρμένη Εισαγγελία Διαφθοράς και θα αποκαλύψω τις μέρες αυτές. Μάχη κατά του διεφθαρμένου εκκλησιαστικού κατεστημένου. Του κατεστημένου που παρέδωσε την Εκκλησία και την Ορθοδοξία στις ορέξεις του πολιτικού συστήματος και των Τούρκων. Μάχη κατά της διαφθοράς, όπου κυριολεκτικώς υπάρχει, δηλαδή κυριολεκτικώς παντού. Μάχη κατά της φασιστικής λογοκρισίας και της φίμωσης της ελεύθερης φωνής μας στο διαδίκτυο, τη μάχη κατά της Facebook, των Hoaxes και του Youtube.

Γιατί το Ποινικό Δίκαιο είναι το μεγάλο όπλο κατά της διαφθοράς και αυτό με το οποίο θα ισοπεδώσουμε το σάπιο σύστημα που παλεύει με νύχια και με δόντια να σωθεί. Δόντια που ακόμα μπορούν και δαγκώνουν. Να δαγκώνουν όποιον τολμά να αντισταθεί και να το πολεμήσει. Θα του τα βγάλουμε τα δόντια. Ένα ένα. Με την τανάλια του ποινικού δικαίου. Του ζωντανού αυτού δικαίου, του μόνου που μπορεί να εργάζεται αδιάκοπα, από την πρώτη στιγμή και μέχρι το τέλος. Μέχρι τη λύτρωση.

Μάχη που έχω προκαλέσει το ίδιο υγιές κομμάτι της Δικαιοσύνης να δώσει μαζί μου και για το μεγάλο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού στην υπόθεση “Covid-19”. Με την μεγάλη εισαγγελική έρευνα που έχω προκαλέσει για τα εγκλήματα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Από εκεί θα ξεκινήσει η αποκάλυψη ολόκληρης της απάτης και θα αναδειχθούν όλες οι διαστάσεις του εγκλήματος. Ο κλήρος έπεσε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Το υγιές κομμάτι του νομικού μας κόσμου εμπιστεύεται τον άνθρωπο αυτό. Είναι ικανός και έντιμος εισαγγελέας. Περιμένω πολλά από αυτόν.

Όλοι όμως, στην πράξη θα κριθούμε…

Έλληνες Εισαγγελείς και Έλληνες Δικαστές:

Η Ιταλία έδειξε το δρόμο. Ελάτε μαζί μας, ενωθείτε μαζί μας, να προστατεύσουμε όλοι μαζί τη χώρα μας. Να προστατεύσουμε την Ελλάδα. Να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία μας.

Να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.

Η φωτογραφία που ανέβασα δεν είναι ούτε το κτίριο της ΕΥΠ, ούτε η Βουλή, ούτε εικόνες που να παραπέμπουν στη διαφθορά ή σε αρρωστημένες πράξεις.

Η φωτογραφία που ανέβασα είναι η Ελληνική Σημαία. Τη σημαία μας που την κρατάνε στα χέρια τους οι στρατιώτες μας, τα παλλικάρια μας που φυλάνε Θερμοπύλες. Που προστατεύουν τα ελληνικά χώματα και νερά. Δίπλα στο εκκλησάκι με τον σταυρό της Ορθοδοξίας, με φόντο τα ιερά ελληνικά νερά του Αιγαίου μας, που επιβουλεύονται οι δυνάμεις του σκότους.

Για τη σημαία αυτή θα αγωνιστούμε όλοι. Αυτή αντιπροσωπεύει όλα αυτά για τα οποία θα παλέψουμε. Όλα αυτά για τα οποία θα πολεμήσουμε. Αντιπροσωπεύει τη Δημοκρατία μας, τις αξίες μας, τις αξίες του πανάρχαιου ελληνικού πολιτισμού.

Αντιπροσωπεύει εμάς.

Αντιπροσωπεύει τα παιδιά μας.

Νίκος Αντωνιάδης 17 Iούλη 2020 στο facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.