Απόπειρα δολοφονίας κατά Στέφανου Χίου: Κάτι που το περιμέναμε από το παρακράτος και όσους θέλουν να μην ακούγεται η αλήθεια για την καθολική σήψη όλων των θεσμών στην Ελλάδα.

Απόπειρα δολοφονίας κατά Στέφανου Χίου: «Οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από καρωτίδα και καρδιά»

Στέφανος Χίος τι θα πουν τα άθλια hoaxes τώρα; Ψέμα η απόπειρα δολοφονίας του; Το εφηύρε ο ίδιος και οι φασίστες που τον ακολουθούν;

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του από κουκουλοφόρους αγνώστους που τον πυροβόλησαν.

http://https://www.youtube.com/watch?v=fUuvoeHt2Dw

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες».

Αυτό τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές για την επίθεση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, λίγο μετά τις 3:00, την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η σύζυγος του δημοσιογράφου, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σημείο και πήγαν με το αυτοκίνητό του στο «Σισμανόγλειο». Στη συνέχεια, όμως, ο Στέφανος Χίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Ο Στέφανος Χίος δεν είχε φύλαξη, και οι συνεργάτες του επιρρίπτουν γι αυτό ευθύνες στην φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς ο δημοσιογράφος είχε κάνει σχετικό αίτημα. (Σ.γ.: Σιγά μην τον προστατεύσει η υπηρεσία προστασίας του Πολίτη του Χρυσοχοίδη που δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε άλλη δουλειά πιο επείγουσα. Συγνώμη την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ θέλαμε να πούμε!)

http://https://www.youtube.com/watch?v=gt9_hAkchuY

Πάντως, μέχρι στιγμής, την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και όχι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/900361_dolofoniki-epithesi-kata-stefanoy-hioy-oi-sfaires-perasan

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.