O Γιούνκερ μας κάνει κηδεία με δικά μας κόλλυβα:«Θαυμάζω το κουράγιο του ελληνικού λαού, κυρίως των αδυνάμων»

Αυτό το ευρωπαϊκό κτήνος τόλμησε χθες με αφάνταστο θράσος και ειρωνία, μπροστά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ύψιστη πολιτική αρχή να πει:

«Σκοπός μας είναι να καταστήσουμε την Ελλάδα ένα ισχυρό και κυρίαρχο κράτος».

Αν είναι δυνατόν. Αυτοί που ισοπέδωσαν την εθνική κυριαρχία, αυτοί που μας έβαλαν ανεξάρτητες αρχές (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ και άλλες ) που δεν απολογούνται πουθενά, να μας διοικούν και να αρμέγουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού μέχρι και την εθνική όσο και την ιδιωτική του περιουσία, να μας μιλούν για ισχυρό και κυρίαρχο κράτος.

Το κάθαρμα, το γελοίο υποκείμενο μαζί και οι ληστοσυμμορίτες μαφιόζοι συνάδελφοί του, παίζουν μαζί μας, διακωμωδούν την κηδεία του ελληνικού λαού με δικά του κόλλυβα.

Και δεν είπε μόνο αυτά η ρυτιδιασμένη σκατόφατσα, κατά το συστημικό Έθνος:

Θαυμάστε φάτσα κουτοπόνηρη αλα Αλκαπόνε.

Θαυμάστε φάτσα κουτοπόνηρη αλα Αλκαπόνε. Σου ευχόμαστε να φάμε από τα δικά σου κόλλυβα παλιάνθρωπε!

Την αγάπη (!) και τη στήριξή του στην Ελλάδα και τους Έλληνες εξέφρασε γι’ ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υπογραμμίζοντας τη θέση της χώρας εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας, και την ανάγκη αλληλεγγύης(!) τόσο στην οικονομική, όσο και στην προσφυγική κρίση.

Σε δηλώσεις του κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Γιούνκερ τόνισε πως “η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι δύο πράγματα που πάνε μαζί και ταιριάζουν”, γι’ αυτό, όπως επισήμανε, και ο ίδιος έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να αποφευχθεί το Grexit και η “παράλογη λογική όσων ήθελαν τότε να απομακρυνθεί η Ελλάδα από το ευρώ”.

“Τελικά εμείς ήμασταν αυτοί που νικήσαμε έναντι αυτών που δογματικά θεωρούσαν εαυτούς ως κατόχους της μοναδικής ευρωπαϊκής λογικής και του μοναδικού ευρωπαϊκού πνεύματος. Γιατί θα ήταν απολύτως παράδοξο να αποχωρήσει η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ”, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κομισιόν. (Σ.γ.: Να δούμε πόσο παράδοξο θα είναι γι’ αυτούς αν η Μεγάλη Βρετανία τους ξεφύγει και πετάξει στα σκουπίδια την ευρωπαϊκή μαφία).

Ο κ. Γιούνκερ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα εφεξής διανύει την απόσταση για να επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο(!), και υπογράμμισε πως το πρόγραμμα εφαρμόζεται, η δόση εκταμιεύεται και “για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν χρειάζεται να μιλάμε για προγράμματα προσαρμογής”. “Για πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ όντας απολύτως ικανοποιημένος με αυτό που πράττει η Ελλάδα”, δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το κουράγιο του ελληνικού λαού και κυρίως των πιο αδύναμων, (σ.γ.: σαν να μας λέει σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω, ιδιαίτερα σε εκείνους οι οποίοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία της κακιάς ώρας γιατί δεν έχουν να πληρώσουν να χειρουργηθούν ή να κάνουν έγκαιρα τη χημειοθεραπεία τους κ.λπ.) και κάνοντας ειδική μνεία στις προσπάθειες που καταβάλλουν η Ελλάδα, η κυβέρνηση, το κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός, και οι οποίες αποτελούν επένδυση για τις μελλοντικές γενιές. “Υπό αυτή την έννοια, ζήτω οι Έλληνες”, δήλωσε ο κ. Γιούνκερ. “Σ.γ.: Ποιες μελλοντικές γενιές; Αυτές που μεταναστεύουν στο εξωτερικό;”

Αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα, έκανε λόγο για την αναγκαιότητα επίδειξης αμφίδρομης αλληλεγγύης, αναγνώρισε ότι η Ελλάδα έχει ένα “εξαιρετικά βαρύ καθήκον” και επισήμανε ότι θα πρέπει να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες ως προς την υποδοχή των προσφύγων.

Στην καθοριστική συμβολή του κ. Γιούνκερ, το περσινό καλοκαίρι, για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και τη διαφύλαξη της ενότητας της ευρωζώνης και της ΕΕ, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε τη συμβολή των θεσμών για την τόνωση ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας και την εφαρμογή του “σχεδίου Γιούνκερ” για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει κάνει όλα όσα πρέπει στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων, ενώ αναφερόμενος στο χρέος σημείωσε: “Πρέπει να ξεκινήσει ουσιαστικά η συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους, όχι με τη μορφή κουρέματος, αλλά με βάση του κανόνες του ESM”. (Σ.γ.: Άλλος ιδιωτικός και ανεξέλεγκτος μηχανισμός που δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ένα κράτος εν δράσει).

Αναφορικά με την προσφυγική κρίση, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε πως καθένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί και υπογράμμισε τον καθοριστικό ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στην αντιμετώπιση του ζητήματος.

Σ.γ.: Τώρα σωθήκαμε!

© Provided by έθνος.gr undefined

Ρε αμέτε στον αφέντη σας τον Διάολο! Ευρωπαϊκά διαολοσπέρματα!

http://www.msn.com/el-gr/news/politics/%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%ba%ce%b5%cf%81-%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%ac%ce%b6%cf%89-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%af%cf%89%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%cf%89%ce%bd/ar-AAhnl9x?li=BBqxHCu&ocid=UE07DHP

1 σχόλιο

  1. Really looking forward to read more. Really Cool.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.