Άνοιξαν ήδη προ πολλού (για όσους κοιμούνται ύπνο μακάριο) οι Πύλες της επίγειας Κόλασης και ολοκληρώνεται οσονούπω η μετατροπή του πλανήτη σε παγκόσμιο Κολαστήριο! Μέρος 5ο

ΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Взгляд

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ???
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
 
Δεν το υιοθετούμε στο 100%, έρχεται όμως από αξιόπιστες πηγές…Ένα εντυπωσιακό από διάφορες απόψεις άρθρο εμφανίστηκε σε γνωστό ρωσικό φιλοκυβερνητικό ιστοχώρο Взгляд (VZGLYAD), που θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να αναγνωσθεί με προσοχή στην Ελλάδα, καθώς προσφέρεται για μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Από το πόσο επιφανειακά και εν τέλει διαστρεβλωτικά προσεγγίζεται η ελληνοτουρκική διένεξη στο στρατιωτικό πεδίο. Από τις αριθμητικές συγκρίσεις χωρίς εξέταση ποιοτικών παραμέτρων, έως τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη των ελληνοτουρκικών αλληλεπιδρά με τη διένεξη στο ανώτατο στρατηγικό επίπεδο, αυτό του γεωστρατηγικού πλανητικού ανταγωνισμού Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας…
Η μετάφραση είναι κατά προσέγγιση μέσω της πλατφόρμας  Google.

«Τι έρχεται – Τι γίνεται.Τι συμβαίνει. Έχω πέσει έξω ποτέ; Όχι. γιατί; Έχω τρομερές πηγές που δεν φαντάζεστε…  Ξέρω μέχρι και την ώρα που θα γίνει ή θα πουν κάτι. Ας αρχίσουμε από το τι έρχεται τι γίνεται με την Τουρκία.
 
Έρχεται πόλεμος.  Άμεσα. 

πως θα γίνει..    

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμφωνήσει με την Τουρκία σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της  Μεσογείου από πέρυσι τον Οκτώβριο. Η Τουρκία σε συνεργασία με την Γερμανία είπαν στην Ελλάδα όλα μισά μισά.  Ο Μητσοτάκης είπε  «πως μα πως θα το δώσω αυτό στο λαό;  Θα με ρίξουν» .    Η Γερμανία διοικεί την Ε.Ε. που σας έδωσε δάνεια. Αυτή  τη στιγμή χρωστάτε 220 δις.  Έχετε υπογράψει την παράδοση εθνικής κυριαρχίας μέχρι και  να ξεχρεώσετε  δηλ. για 100 χρόνια.    Άρα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αν δε πάρετε εντολή από τη Γερμανία, αλλιώς θα πτωχεύσετε αμέσως. 

Ο Μητσοτάκης δέχθηκε αλλά το θέμα είναι πως να τα πει στο κόσμο, θα γίνει χαμός.  Αποφάσισε λοιπόν, να γίνει και καλά συζήτηση με την Τουρκία, να γίνουν συνομιλίες αλλά;;;  Μόνο για τα δικά σας όπως ζητάει η Τουρκία κι όχι για τα δικά της.   Όμως η Τουρκία όταν κατάλαβε  τον  φόβο σας ζητάει κάθε μέρα και πιο πολλά. 

Αποφάσισαν όλοι Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία να γίνει ένα πολύ θερμό επεισόδιο με νεκρούς για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να κάνει διάγγελμα και να πει θα πάμε σε συνομιλίες με τη Τουρκία για να μη γίνει γενικός πόλεμος. Έτσι ο κόσμος ο φοβισμένος κόσμος μη χάσει τα παιδιά του θα το δεχτεί καλύτερα,   άρα;   

Έρχεται θερμό επεισόδιο με νεκρούς πολλούς. 

Θα μπει η Γερμανία στη μέση θα πει στοπ πάμε σε συνομιλίες. 

Αυτό είναι το σχέδιο, κλειδωμένο!!!   

Ειδατε πως η Ελλάδα έκανε ΑΟΖ με την Αίγυπτο κι άφησαν έξω το Καστελόριζο!!! Είδατε το σχέδιο;;;;;  έκαναν ΑΟΖ ως τον 28ο παράλληλο!!!  Η Τουρκία ζήτησε και πήρε από τον 28ο παράλληλο και ανατολικά!!! Ναι, το πήρε!!! Και το Καστελόριζο πήρε φυσικά !!!!
 
Όμως!!!!!! 

Ο Τραμπ που είναι πατριώτης και φιλέλληνας αντέδρασε,  θα το δούμε πιο κάτω!   Μάθατε ότι πήρε δύο φορές τηλέφωνο το Μητσοτάκη;; τι του είπε;;;  Ακριβώς αυτό..  Μην πουλάς τη πατρίδα σου,  δεν σου ανήκει!!!! Ξέρω τα σχέδια σας του είπε και σταματά τώρα!!!  Ο Τραμπ έχει μένος με τη Γερμανία για αυτό!!!! Και με την Τουρκία!!! Η Γαλλία είναι μαζί μας φαινομενικά γιατί θέλει οι εταιρείες της να μπουν για γεωτρήσεις κάτι που δε θέλει η Τουρκία!!! Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε στον Τραμπ να κάνει αυτά που του ζήτησε.. να μη πουλήσει δηλ. το μισό Αιγαίο!!!  Την δεύτερη φορά ο Τραμπ του είπε,  κάνε επίθεση στη Τουρκία πρώτος, είναι πολύ αδύναμη αυτή τη στιγμή! Θα κερδίσεις του είπε!!!! Και φυσικά τον τρόμαξε, λέγοντάς του ότι αν δε το κάνει θα έχει απέναντι του τις ΗΠΑ.   

Ο Μητσοτάκης προχθές έκανε συμβούλιο αν μπορεί να κάνει πρώτος χτύπημα!!!! Οι στρατηγοί οι Έλληνες του είπαν ακριβώς ότι σε μια μέρα η Τουρκία δεν θα υπάρχει!!! Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε!!!! 

Προδοσία!!!!
 
Η Τουρκία το έμαθε αυτό από τη Γερμανία και έχει  λυσσάξει.  Είδατε τώρα ζητάει και τα Δωδεκάνησα. Έχει μαζί της την Γερμανία. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν βγάζει από τη φυλακή όλους αυτούς τους στρατιωτικούς που είχε συλλάβει στο πραξικόπημα, 

γιατί; 

Γιατί δεν έχει πιλότους, ναυτικούς, δεν έχει τίποτα.   Αυτό είναι πρωτοφανές να βγάζει ισοβίτες στρατιωτικούς. 

Γιατί; 

Ετοιμάζει επίθεση εντός των ημερών!!!!! 

Με τη βοήθεια της Γερμανίας!!!! 

Η Αμερική δεν εμπλέκεται γιατί ο Μητσοτάκης αρνήθηκε στον Τραμπ ότι του είπε,  δηλ. να μη πουλήσει την πατρίδα του και να χτυπήσει πρώτος γιατί έχει πληροφόρηση η Αμερική,  ότι η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση. 

Προδότης;;;;;; 

Ο Μητσοτάκης;;; 

Κάπως έτσι …
 
Ο Τραμπ είναι ο μόνος πρόεδρος που δεν έχει κάνει πόλεμο ποτέ!!!  Όλοι οι πρόεδροι αν δείτε έχουν κάνει 6-8 πολέμους ο Τραμπ ποτέ κανέναν. Γι’αυτό δεν τον θέλουν. Εχουν γίνει 11 απόπειρες εναντίον του. Θέλουν να τον ρίξουν.  

Αν δε βγει ο Τραμπ τώρα τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει παγκόσμιος πόλεμος αμέσως. Αν βγει το πρώτο που θα κάνει είναι η καταστροφή της Τουρκίας. Δεν είναι φίλος του Ερντογάν.  Απλά η Αμερική έχει πυρηνικές κεφαλές στο Ιντσιρλίκ κι ο Ερντογάν τις έχει δεσμεύσει!!!!!!!
 
Τον Τραμπ και τα μάτια σας. Μην ακούτε τι λένε.  

Είμαι Ρώσος και είμαι αντίθετος στη ΝΤΠ αυτοί οι άθλιοι νεοταξίτες  θέλουν να τον ρίξουν.
Άρα όπως σας είπα και πριν, πάτε σε πόλεμο αμέσως. 

Πρώτα ένα μεγάλο θερμό επεισόδιο τώρα σε λίγες μέρες από σήμερα. Για να κάτσετε στο τραπέζι να μοιράστε τα δικά σας! OYTE IMBΡO OYTE TENEΔO   ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αυτό ο Μητσοτάκης μπορεί να το διαχειριστεί.  

Πώς;  

Με τον ψευτοϊό!!!!  

Αυξάνει τα κρούσματα, τους νεκρούς, κλείνει τα πάντα, τα παιδιά στο σχολείο θα τα βγάζουν θετικά, θα τα πάνε σε δομές θα γίνουν μακελειά στην Ελλάδα,  ο κόσμος τρομαγμένος θα ασχοληθεί με ιό,  μάσκες,  παιδιά,  κι έτσι θα περάσει το μοίρασμα του Αιγαίου εν μέσω  καραντίνας,   όμορφα κι ωραία…
 
Όμως….

οι Έλληνες στρατηγοί δεν το δέχονται και είπαν ότι θα αντιδράσουν!!!! 

Και θα έχετε γενικό πόλεμο!!!! 

Πρώτα θερμό επεισόδιο πιθανόν και μέσα στο Σεπτέμβρη και γενικό πόλεμο πριν τις εκλογές των ΗΠΑ 3 Νοεμβρίου.  

Άρα θερμό επεισόδιο τώρα σύντομα  και γενικός πόλεμος τον Οκτώβριο.
 
Κλειδωμένες οι πληροφορίες μου. 

(Σ.Γ.: ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!)

Ξέρω ακριβώς μέρα κλπ. 

Εισβολή σε τρία νησιά, για να πάρουν τα δύο:  Καστελόριζο και Αγαθονήσι !!!!   

Σσσσσστ. 

Αυτά είναι τα μυστικά των μυστικών.  Σας είπα ποτέ κάτι που δεν έγινε;;;; Ξέρω πιο πολλά άλλα όλα στην ώρα τους. Τώρα.  

Θα πάτε σε πόλεμο,  κλείνουν τα πάντα μαγαζιά,  τράπεζες,  και γίνεται πτώχευση.»

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙ  ΕΝΑ  ΣΧΕΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ :

nafpaktoserxomaste.com

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2020 01:27

    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΗΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ;
    ΠΟΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
    ΕΝΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΟΙΟΣ “ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ” ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΛΈΙΖΕΡ, ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;
    ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΤΡΑΜΠ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (black ops) ΟΠΩΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΗΓΕΤΩΝ, Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΊΜΕΤΡΑ.
    ΕΔΩ, “ΓΛΥΦΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ f-35, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ……..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!
    ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠ, ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΟΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ, ΔΕΝ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ’ΜΑΣ. ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ’ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ.
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Π@ΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΑΟΥΣ;
    Ή ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ; ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
    ΕΧΘΡΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙΟΥ ΣΑΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΒΙΑΙΟ.
    ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ;
    ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, “ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ”;
    ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠ’ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ;
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΦΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
    ΣΟΦΑ, ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ, ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, “Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΟΤΙ, “Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΌΛΑ”.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΡΘΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ή ΚΑΝΕΝΟΣ ΆΛΛΟΥ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥ, ΩΣΑΝ ΛΕΥΚΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΊΩΜΆ ΤΟΥ.
    ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΆΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΚΙ’ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΞΙΟΙ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ @ΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.
    ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΩΣΠΙΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ.

    “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ” !!!!!!!!!

    ΠΗΓΗ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/09/blog-post_79.html και ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    Απάντηση

  2. ΕΤΣΙ!!!! Μην ξεχνάμε “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ’ Δεν ξέρανε τι λένε άραγες;;;;
    ΔΠ

  3. Τέλειο άρθρο μαζί σου

  4. Ωραίο το άρθρο πολύ τρομοκρατικό αλλά ποιος ο λόγος να φοβόμαστε τόσο πολύ αφού εδώ και 4 χρόνια προετοιμαζόμαστε για πόλεμο ψυχολογικά και εφόσον ο ερντογαν είναι τόσο δυνατός στρατιωτικά γτ τρώει τα μούτρα του σε όλα τα μέτωπα που έχει άνοιξη πως λέει και ένας σοφός «ο χρόνος θα μας πει» για το τι μελει γενεσθε για όλους

    Απάντηση

  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2020 13:48

    ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ Teknoman ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ golmund ΚΑΙ ΣΤΗΝ shangai ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ rex.

  6. Παρακαλώ, το λινκ του άρθρου να το μεταφέρω σε ρωσόφωνους.

    Απάντηση

  7. Το ενεργό λινκ που φαίνεται, ήταν δική μου πρωτοβουλία για να δείτε πώς είναι η εφημερίδα αυτή. Δεν το βρήκα όμως, γιατί είναι σίγουρα κάποιων ημερών το άρθρο. Το μπλογκ “Ναύπακτος Ερχόμαστε” δεν νομίζω να μάς δουλεύει. Κι άλλωστε τα γνωρίζουμε ήδη αυτά ότι έτσι θα γίνουν.
    Αν το βρω πάντως, θα το προσθέσω.

  8. Καλησπερα Κωστα. Πολυ σημαντικα αυτα που αναφερονται, αν ειναι αληθεια. Πρεπει να βρουμε το ρωσικο αρθρο οπωσδηποτε, για να μαθουμε και ποιος το εγραψε. Μηπως θα μπορουσε να βοηθησει ο φιλος μας ο Διηνεκης, ο οποιος παρεμπιπτόντως δεν εχει αναφερει τιποτα πανω σ΄αυτο για την ωρα, και ομολογω οτι με ανησυχει λιγακι αυτη η καθυστερηση …

  9. Συμφωνω και επαυξανω!!! Η μοιρολατρια, η μεμψιμοιρια και ο ωχαδελφισμος που καλλεργησαμε τοσα χρονια μας εκανε μαλθακους, οκνηρους και οσφυοκαμπτες. Τωρα ειναι η τελευταια μας ευκαιρια, να αποδειξουμε οτι ειμαστε γνησια τεκνα των προγονων μας και να παρουμε την πατριδα μας πισω, διαφορετικα οχι μονο θα χασουμε την παρτιδα αλλα και ολοκληρο το παιχνιδι!!!

    Απάντηση

  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Η ΣΤΟΝ ΘΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ: ΠΟΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ; ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ: ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ;
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΡΙΝ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΑΜΠ ΓΑΙΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΟΥ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    ΕΝΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΟΙΟΣ “ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ” ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΛΈΙΖΕΡ, ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ.
    ΙΣΑ ΙΣΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΦΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ 13.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΚΩΣΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    Απάντηση

  11. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2020 19:27

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ+++, ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.
    ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕ ΕΚΑΝΕ ΑΡΣΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΜΗ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΔΗΛ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙ, ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, standard and poors, fitch ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ blackhawk, ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ISIS.
    Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ;
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
    ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ;
    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ;
    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ, ΤΟ “ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.
    ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΟΧΙ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ”.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ.
    ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ.

    ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.